BTS II.


Ak ste si mysleli, že vás už nikdy nepoteším sériou fotiek nepodarených záberov (alebo inak povedané záberov, ktoré nevyšli presne tak ako sme plánovali), ste na omyle. Práve naopak. Našla som pár naozaj nevysvetliteľných fotografií, ktoré mi nejdú do hlavy. Skutočne nemám potúch, čo bolo cieľom niektorých záberov a prečo som práve bola v tej póze. 

Viď horná fotka - žeby Hunger Games? Každopádne, zatiaľ čo ja beriem moju hru o život naozaj vážne, Daniel už má asi po hrách a vyzerá to tak, že uspel. Katniss a Peeta z nás síce nebudú, ale pokúsiť sme sa o to mohli.

Nevydarené zábery nás možno niekedy nútia smiať sa, inokedy nás zas nútia pýtať sa samých seba, ako a prečo sme sa ocitli v tej póze. Momentky sú niekedy naozaj krásne fotky, no zachytia aj to, čo oko nezachytí. 


Nechcem sa vychvaľovať. ale mám aj druhé ja, nazývam ho moje drsné ja, ktoré po nociach počúva metal, chodí do motorkárskych barov a slovník môjho ja ešte drsnejší ako ten Rytmusov. Sen, či už nočná mora, toto tvrdenie nie je pravdivé. Pravdepodobne si na fotke vyššie iba hrýziem necht.


Moje raperské ja poznajú len moji priatelia a rodina. Rapujem doma, v kúpeľni, v kuchyni. A samozrejme rada rapujem aj keď fotím outfit.


Tie romantické fotky, ktoré nachádzame na tumblr, we heart it a podobne sú všetko len výmysly. Pochybujem, že takéto chutné fotky sú robené "náhodne" z momentiek fotenia. 


Ani lízatko nie je najlepším spoločníkom pri fotení, najmä, ak je to cielené.


Poslednou lahôdkou je táto fotka, ktorá bola naozaj plánovaná. Môžte na nej vidieť moje karate ja, ktoré má čierny pás a nebojí sa ničoho (kiežby).

Chceme či nechceme, takéto fotky máme každý. Či už sú to ugly selfies alebo takéto momentky a nemomentky, sú to zábavné časti fotenia, bez ktorých by prezeranie fotiek po fotení bolo o 100% nudnejšie.

Ak vás tieto fotky aspoň trocha pobavili, môžte mi prezradiť nižšie, ktorá fotka vo vás vyvolala najväčší úsmev. Ja sa budem tešiť na všetky vaše komentáre! Nezabúdajte, že už len do piatku sa môžete zapojiť do giveaway na mojom blogu o prekvapenie. Link je tu, ak ste sa ešte nezapojili.

Bari

Komentáre

Zverejnenie komentára