DIY Floral Crown



Ahojte. Prichádzam s prvým príspevkom na mojom blogu, ktorý je o DIY (Do It Yourself) Floral Crown. Floral Crowns boli v poslednej dobe veľmi populárne a keďže obľubujem kvety a doplnky, rozhodla som sa, že by som tieto dve veci mohla spojiť do jednej. Bola to pre mňa trochu výzva, keďže nie som veľmi zručný typ, avšak zistila som, že je to omnoho ľahšie ako sa zdá. Jediné, čo k tomu potrebujete sú umelé kvety, lepidlo a čelenka.



Ako prvé som naniesla lepidlo okolo stopky (alebo skôr toho, čo z nej zostalo) a kvetného lôžka. Preháňať s lepidlom to však netreba, menej je niekedy viac. Po tom, som opatrne priložila hlávku kvetu k čelenke a miestu, kde som ju chcela umiestniť a chvíľu som ju tam pridržala. Je na vás, odkiaľ začnete umiestňovať kvety a v akej hustote ich budete umiestňovať. Ja som si zvolila stred. Ďalej som už len opakovala tento postup, až pokiaľ som nebola spokojná s výsledkom.


Ako posledné som prilepila listy susedných kvetov na seba, aby mi pri nosení nevznikli žiadne medzery.


A moja prvá Floral Crown je tu. Úplne som si ju zamilovala a určite si vytvorím minimálne ešte jednu. 




Máte už aj vy tú svoju? Ak nie, určite vám doporučujem spraviť si jednu. Nikdy neviete, kedy sa zíde.

Komentáre

  1. Dokonalý nápad, dokonalý príspevok ♥ Moc sa ti to hodí :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja si aj tu čelenku vyrabam :D akože to načo lepíš tie kvety :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý na to máme nejaký iný spôsob, ja som to urobila takto a vyhovovalo mi to, takže ak to tebe vyhovuje inak, vyrábaj si ich tak :)

      Odstrániť
  3. Si krásne dievča, ale viac by sa mi páčili tvoje selfies bez filtra. Myslím to v dobrom, nechcem ťa uraziť :) Stačí dobrý front foťák a perfektná selfie je na svete. Filtre príliš zjednocujú farby a potom nič nevynikne. Daj šancu salfies aj bez filtra, radšej prípadné nedokonalosti uprav potom ;) Inak pekný článok, bohemian forever <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára