DIY summer top

Ahojte. Včera, keď som si upratovala šatník som narazila na veľa vecí, ktoré sa mi už nepáčia/nesedia mi. Hodila som všetky na jednu kopu na kraj izby.. Dnes som sa v nich opäť trocha prehrabala a do rúk som vzala nožnice.

Moja jediná obeť (zatiaľ!) bolo toto tričko z H&M, ktoré som si kúpila asi pred rokom a pól. Neviem prečo som si ho kúpila, no nemala som ho na sebe ani raz.


..spredu..


..zozadu..


Ako prvé som odstrihla štítok (keďže zadná strana pôvodného trička bude predná strana nového trička) a vystrihla som kompletne celý vzor. Z môjho trička zostalo niečo takéto:



Nasledujúci krok nemám odfotený, keďže som trocha experimentovala. Jediné, čo som urobila bolo, že som odstrihla kraje trička a prestrihla som aj hornú aj dolnú časť prednej (teraz už zadnej) strany. Urobila som to preto, aby som si to tričko mohla zaväzovať a malo by teda kratšiu dĺžku. Na obrázku vyššie môže vidieť, ako je už spodok prestrihnutý a uviazaný. Tak isto vyzerá aj horná časť.

       A výsledok trička:




  Well, ako sa pozerám na tú kopu a nožnice, láka ma to pohrať sa aj s ostatnými. Ale na dnes bolo už experimentov dosť si myslím. Dúfam, že ste tomuto návodu pochopili, snažila som sa to čo najpresnejšie opísať, ale pravdu povediac na začiatku som nevedela ani ja ako bude vyzerať výsledok, keďže som nešla podľa žiadne tutorialu. S výsledkom som celkom spokojná, čo myslíte vy? Názory mi nechajte v komentároch. Vidíme sa pri ďalšom príspevku :)






Komentáre

  1. Raz som to tiež s jedným tričkom skúšala a dopadlo to katastrofálne. :DD Mohla som vyhodiť postrihané zvyšky, ako aj samotné tričko. Ja vôbec nie som na túto DIY tvorbu. Som totálny antitalent. Radšej si niečo kúpim /ak sú peniaze, haha/. Tebe sa to ale naozaj vydarilo. Keby takýto top nájdem v obchode, určite by som rozmýšľala nad voľbou, že si ho kúpim. Chválim. :)
    Btw: Máš krásnu postavu!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára