Haul Prague



Ahojte. Ak ma sledujete na instagrame,mohli ste si všimnúť, že som bola nedávno v Prahe. Keďže do Prahy nechodím tak často a sú tam obchody a veci, ktoré u nás nenájdete, vybrala som sa aj na nákupy. Nohy a peňaženka ma zaviedli do Sephory, Zary, Tally Weijlu (ktorý ma dosť prekvapil) a Stradivariusa.


SEPHORA



Sephora Brush
Kto nemiluje štetce? A ružové? Keďže ten môj je už strapatý a starý, potrebovala som niečo nové. A tento ružový si ma hneď získal. 

Gel Eyeliner Pen by Benefit
Nie je nič vhodnejšie na leto ako vode-odolná linka od Benefitu. Priznávam, práca s ňou pre mňa nebola hračka od začiatku, pretože som doteraz používala samé tekuté linky od Goshu, ktoré sa mi počas dňa zmazali. Táto od Benefitu je naozaj extra vode-odolná, dokonca mám problém ju niekedy dať dole. Avšak na leto je dokonalá.

Brow-Volumizing Fiber Gel by Benefit
Túto ,,špirálu" na obočie sa nedá milovať viac. Neviem, čo budem robiť, keď sa mi minie. Veľmi ľahko sa nanáša, vydrží mi po celý deň a pôsobí veľmi prirodzene. Asi som sa zamilovala.

Big Easy - Multi-Balancing Complexion Perfector by Benefit
Ohľadom tohto Big Easy som si nechala poradiť a spravila som veľmi dobre. Som s ním maximálne spokojná. Cena ma trocha prinútila pochybovať o jeho kúpe, avšak chcela som vyskúšať niečo nové. Ďakujem ti Benefit!


..ale poďme k oblečeniu.

ZARA




Na leto ako stvorené! Voľné, ľahké a farebné! Vhodné k moru, na každodenné nosenie, skrátka všade. Hneď som sa zamilovala do tohto čuda.




Podobný masívny náhrdelník som hľadala už veľmi dlho. V Bratislave ho nemali (aspoň nie, keď som tam bola) a keď som ho zbadala v Prahe vedela som, že ho musím mať a bolo mi jedno koľko stojí. 

TALLY WEIJL



Som posadnutá prsteňmi. Škoda, že ich stále strácam.



Čierne šaty sa vždy zídu, nie? Keďže na fotke nevidno ich detaily, pridala som fotku z oslavy, na ktorej som ich mala oblečené. Tam vidno, na bokoch, že sú kúsky z nich priesvitné. Tak isto to je aj pri výstrihu. Ten som sem však nedala, haha.:D 

STRADIVARIUS

Tento obchod milujem. Vždy, keď do neho vkročím, neodídem bez nejakej tašky z neho.



Zase kvetinky. Keď ja ich tak milujem.



..a zozadu..


Tieto kraťasy - nepopísateľné.



A na koniec tieto biele tenisky. Najviac sa mi na nich páči to, že ich nemusím viazať, ale že je tam zips, vďaka ktorému sa veľmi ľahko obúvajú. (áno, už sú trocha špinavé)

Tak a to je všetko. So všetkým, čo som si kúpila som veľmi spokojná a neľutujem ani jeden cent, ktorý som v Prahe minula. Dajte mi vedieť v komentároch, či ste už boli niekedy na nákupoch v Prahe a ak áno, či ste boli tak spokojní ako ja. Taktiež mi zanechajte vás názor na to, čo sa vám najviac/najmenej páčilo. 
Hasta luego!








Komentáre

  1. Ooo môj bože ta tunika, či čo to je (to čudo ako si to ty nazvala) je nadherná/é, Keby ju vidim tak ani nevaham a hned si ju kupim <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie prstene sú nádherné !!! Nepamätáš si koľko stáli išla by som za nimi aj do Prahy <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára