Summer favorites

Ahojte!
V tomto príspevku by som vám ukázala zopár mojich najobľúbenejších výrobkov toto leto. A možno nie len toto leto, keďže niektoré z nich používam už dlhšie. Poďme na to!


Začneme so skrášlovacími výrobkami.



Ako prvý vám predstavujem  BB cream Dream Fresh od Maybellinu. Tento BB cream som používala aj minulé leto a som s ním veľmi spokojná. Je veľmi ľahký a osviežujúci takže v tropických teplotách je ideálny.


Túto špirálku na obočie od Benefitu už poznáte, hneď po kúpe sa zaradila medzi mojich favoritov takže v tomto príspevku nemôže chýbať. Ak má niekto možnosť si ju kúpiť, odporúčam mu ju. Na Slovensku som sa s ňou zatiaľ nestretla, čo je veľmi veľká škoda, keďže narozdiel od ceruzky na obočie vyzerá prirodzene.


Tiež stálym letným favoritom je špirála od Lancomu. Nie je vode odolná, no moje riasy s ňou vyzerajú omnoho hustejšie a dlhšie. Jedinou nevýhodou na nej je cena.


Tento EOS Honeysuckle Honeydew som si objednala asi pred 4 mesiacmi, no zamilovala som sa. Síce sa na perách veľmi dlho nedrží, ale má výbornú jemnú medovú chuť.


Rúž od Maybellinu v odtieni 422 Coral Tonic musí mať naozaj každý. Ja si ho nenatieram na pery príliš silno, pretože je dosť výrazný, ale jeho farba mi príde veľmi svieža a príjemná.


Priznávam, Oriflame a ja sa nemusíme ale tieto vlhčené vreckovky na pleť sú super. Sú veľmi voňavé a ľahko sa s nimi čistí pleť.

Tento posledný výrobok by sa už dal zaradiť do ďalšej kategórie, čo je starostlivosť o pleť.


Začnem z ľava. 

1. Facial PEEL-OFF cucumber mask - používam ju asi tak raz do týždňa. Vždy po jej použití mám veľmi príjemný a svieži pocit. Túto masku si nemusíte zmývať, stačí ju len strhnúť a to mi príde ako veľká výhoda.

2. Nivea ALL-IN-1 - peelingový krém a maska zároveň. Pomáha odstrániť čierne bodky a uvoľňuje póry. Taktiež zmatňuje pleť a absolútne ju nedráždi.

3. Clean&Clear morning energy - tento produkt patrí k môjmu rannému rituálu. Pleťová voda čistí, ale taktiež aj udržuje moju pleť po celý deň bez lesku.

Poslednými favoritmi tohto leta sú 2 laky.


Sú to tieto, lak s trblietkami od Goshu a obyčajný biely lak od Maybellinu. Prečo práve tieto dva?
Vždy sa mi páčila biela na opálenej pokožke a keďže sa plánujem aj ja poriadne opáliť, biely lak bude krásne vynikať. A ten trblietkový.. Nemám veľmi rada trblietkové laky, ktoré svietia tak veľmi, že by ste ich uvideli až z Ameriky. A tento od Goshu je asi prvý taký, ktorý sa mi naozaj veľmi páči. Niekedy ich používam aj tak, že si nalakujem všetky nechty bielym lakom a na jeden na každej ruke nanesiem tento s trblietkami. Vyzerá to naozaj pekne a dodáva to nechtom šmrnc.

Pred tým , než sa s vami rozlúčim by som na vás mala menšiu otázku, a to o mojich príspevkoch. Stále sa hľadám a bola by som rada, ak by ste mi k tomu dopomohli. Preto by som sa vás chcela spýtať, aké príspevky by ste tu chceli vidieť. Chceli by ste nejaké DIY veci, alebo skôr niečo o móde a šatách, alebo naopak niečo čo sa týka makeupu? Alebo to mám striedať? O návrhy sa môžte podeliť v komentároch, prípadne mi napísať email alebo na nejakej sociálnej sieti, to už je na vás. Ďakujem.

Tak..Toto je všetko k mojím favoritom na leto. Používate nejaký z týchto výrobkov? Ak áno, dajte mi vedieť. Zatiaľ sa majte, vidíme sa pri ďalšom príspevku.

Komentáre

Zverejnenie komentára