PHOTO DAY: AUGUST (2014)

Ahojte!
Rozhodla som sa, že každý mesiac budem pridávať príspevky s názvom ,,PHOTO DAY", kde vám jednoducho ukážem pár fotiek (a outfitov), ktoré vznikli z nudy.

Hello!
I decided that I will post every month a post named ,,PHOTO DAY" where I will simply show you some photos (and outfits) made from boredom.

Začala by som asi fotkami, inšpirovanými (nečakane) Lanou Del Rey, konkrétne je to mix jej coveru k albumu a floralcrown, ktoré obľubuje.

I'm starting with photos inspired (unexpectedly) by Lana Del Rey, it's mix from her cover to Born to die album and floralcrown which she adores.




Mám na sebe:
(I'm wearing):
biela košeľa (white shirt) - H&M
 sukňa(skirt) - Pull&Bear
floralcrown - DIY


Ďalší outfit má len jednu fotku, keďže ostatné boli nepodarené, mám na sebe tú istú sukňu zhora, crop top z H&M a náhrdelník zo Sixu.

Next outfit has only one photo because other photos of this outfit are not so good. I'm wearing the same skirt, crop top from H&M and my necklace is from Six.






Tieto šaty/dlhý sveter (neviem ako to mám nazvať) sú strašne pohodlné a vyzerajú skvelo aj napríklad s dlhými legínami.

This dress/long sweater (I don't know how to call it) is really comfy and they also look totally great with long leggings.

Šaty (Dress)- Mango
Reťaz (Gold Chain) - Stradivarius
Čiapka (Beanie) - H&M


Posledný outfit veľmi nevidíte, ale o nič neprichádzate, keďže na sebe mám len top z New Yorkeru, bundu z Manga a kraťase z H&M.

You can't really see the last outfit, but you're not missing any thing, because I'm simply wearing top from New Yorker, jacket from Mango and my shorts are from H&M.




Tak..Toto je všetko zo včerajšieho fotenia. Páčili sa vám fotky? Ak áno, ktorá najviac? Nechajte mi vedieť v komentároch. Mimochodom, čo by ste povedali na nejaký tutoriál ako sa nalíčiť? Ak máte nejaké nápady, určite mi ich povedzte. Vidíme sa pri ďalšom príspevku, ktorý bude možno až po dovolenke. Zatiaľ ahojte :)

So.. This is all from me from yesterday's shooting. Did you like the photos? If yes, which did you liked the most? Let me know in comments. By the way, what do you think about some makeup tutorial? If you have any ideas, let me know. I'll see you in the next post which will be probably after my vacacion. Bye :)

Komentáre

  1. Ten tretí outfit s tými šatami je úplne top. Naozaj vydarené fotky. :)
    Nerobíš náhodou modeling? Si veľmi fotogenické a krásne dievča. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Nie, nerobím a ani neplánujem, každopádne ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Podľa mňa je to všetko mylné a bez nápadu kedže sa tak oblieka ďalších 1,000. Každému sa to páči, každý to chce takže ma to odradzuje. A nerozumiem pojmu outfit keď ťa na fotke vidno do pol pása :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému sa páči niečo iné, ale beriem tvoj názor a cením si tvoj komentár :)

      Odstrániť
  3. Ahoj! Máš veľmi pekný blog, avšak ma mrzí, že skoro všade máš len vyfotené kusy oblečenia. Si krásne mladé dievča, môžeš pózovať, také fotky určite viac zaujmú ľudí a spravíš si reklamu nielen ty, ale aj tvoje kúsky. A keby sa dalo fotiť stále na iných miestach. Časom si získaš popularitu lebo si ozaj krásna, akurát viac nápaditosti, kreativity a oblečenia, ktoré nie je všade :) a potom aj iné články napríklad z výletov, random posty, alebo aj úvahy. Čaká ťa snáď pekná budúcnosť ;) <3 veľa šťastia!! :) <3 B.D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaa fotka ktorá sa mi najviac páči? Posledná :) !! Určite, krásny úprimný úsmev <3 B.D.

      Odstrániť
    2. Máš veľmi pekný blog :) a kašli na tie reči že taketo oblečenie môžu vidieť všade. Cením už len odvahu založiť blog.Je naozaj super :) oblečenie tip top a pokračuj len tak ďalej :) mohla by si pridať nejaké tripy :)

      Odstrániť
    3. Ďakujem vám obom, pokúsim sa postupne zlepšovať a dúfam, že nápady budú chodiť samé, každopádne cením si komentáre a názory, ešte raz ďakujem :)) !

      Odstrániť
  4. Pekne outfity..az na to čudo na hlave :) skus mozno fotit fotky celej postavy :) super blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto vôbec nieje "Del rey"

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie šaty z manga závidím!!! Moju veľkost nemali dokonca mi doobjednávali ale aj tak mi to bolo veľké :(
    inak krásne fotky!!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára