Ariana Grande (Bang Bang) MAKEUP TUTORIAL


Ahojte holky!
Neviem ako vy, ale ja som sa stala úplne závislou na pesničke Bang Bang od Jessie J, Ariany Grande a Nicky Minaj. Už hneď ako som videla klip prvý krát som sa zamilovala do makeupu Ariany. Našla som nejaké obrázky avšak na viacerých snímkach vyzerá ten makeup všelijako (niekde sa mi zdá skôr do strieborna, inde skôr do fialova), preto som sa rozhodla pridať prvý makeup tutoriál a to práve s jej makeupom.

Hello girls!
I don't know 'bout you but I'm obsessed with the song Bang Bang by Jessie J, Ariana Grande and Nicki Minaj. When I first saw the music video I fell in love with Ariana's makeup. I found some pictures from the music video but I feel like you can't really see her makeup (in some of them it looks silver and in other purple) so that's why I decíded to post my first makeup tutorial with her look from the music video.



Išla som podľa tejto fotky a gifu vyššie. Na tejto spodnej fotke sa mi to zdá byť viacej fialové-čierne a na gife hore mi to príde skôr striebristé a veľmi trblietavé.Poďme teda na to!



I'm following this photo and the gif that is up. On this photo it seems to be more purple-black and on the gif it's more like silver& glitter. Let's get to it!



Ako prvé pridávam kozmetiku, ktorú budem používať. Je to:
At first I'm adding products I will use. It's: 
  • Makeup by MaxFactor
  • Hubka na makeup - Urban Outfiters
  • 2 korektory (concealers) - Avon & MaxFactor
  • Transparentný púder (transparent powder) - Catrice
  • Štetec na púder (powder brush) - Gosh
  • Tiene na obočie (brow envy) - click here 




Tak.. Začínam tým, že si ako každý deň nanesiem hubkou makeup.
So..I'm starting with putting my makeup like everyday.


Ďalej nanášam korektor pod oči, a na T zónu. Celé zo zafixujem púdrom.
Next I'm putting concealer under my eyes and on my T-zone. After I'm applying a bit of powder.


Na rade je obočie. Najskôr nanášam tiene, potom po ňom prejdem voskom (aby sa nerozotieralo) a nakoniec po ňom prejdem ešte raz, ale kefkou na obočie,
Next are eyebrows. At first I apply eyebrow-shadows, then I'm fixing it with setting wax and the last thing I'm gonna do is combing my eyebrows.



Prejdime na oči. Pri očiach budem používať túto paletku, máte tam aj vyznačené farby (1,2,3), ktoré budem používať. Taktiež to bude špirála a ceruzka od Maybelline a linka od Catrice.
Let's continue with eyes. I'm using my eyeshadow palette by Sephora. I marked the shadows I will be using with numbers (1,2,3). I will also apply  mascara &  eyepencil by Maybelline and a liquid liner by Catrice.





Pred tým všetkým však nesmieme zabudnúť na primer. Môj je od Goshu a nesmierne som si ho obľúbila!
But before you'll start to put eyeshadows you can't forget about primer. Mine is by Gosh and I totally adore it!


Po tom, čo sme naniesli primer si do rúk môžme konečne chytiť štetec a paletu a naniesť si naň farbu číslo 1. Je to taká jemne striebra farba, veľmi žiarivá.
After priming my eyes I can finally grab my brush and palette and put the first eyeshadown on my eye. It's a silver colour, very bright.


Aby to bolo zaujímavejšie, nanesiem farbu číslo dva, presne ako na fotke a následne to vytieňujem až dokým s tým nebudem spokojná.
To make it more interesting I'm putting eyeshadow number 2 just like on photo and then I'm blending it until I'm happy with the look of my eyes.



Posledný tieň, bude tieň číslo 3, čo je taký tmavo-šedý. Nanášam ho dole, skoro až k mihalniciam. Nenanášam ho však príliš tmavý, snažím sa ho čo najviac vytieňovať tak. aby splýval so zvyškom.
The last eyeshadow will be bumber 3 - it's kind of a dark grey with a shimer. I'm putting it down, near my lashes. I won't be putting too much of the shadow, because I'm trying to blend it the most I can.


Linka bude len veľmi nenápadná, nerobím žiadnu vlnku na konči, iba opíšem čiaru pri mihalniciach.
Liner will be very light I'm not waving it on the end I'm just  copying line next to my lashes.


Ako posledné nanesiem špirálu a ceruzku na dolnú linku.
The last thing I'm going to do with my eyes is putting mascara and lining my waterline.


Nemôžme zabudnúť na rúž! Môj je od Avonu a je proste dokonalý. Nemyslela som si, že ho budem mať tak strašne rada, ale odporúčam ho úplne každému, veľmi dlho vydrží na perách a jeho farba je proste..dokonalá!
We can't forget about lipstick! Mine is by Avon and it's perfect! I didn't think I would love it so much but I encourage all of you to buy it. It lasts very lond and it's color is just.. amazing!



 A makup je hotový. pridávam dve selfies, pretože jedna nie je nikdy dosť.
And the makeup is done, I'm adding 2 selfies because one selfie is never enough.




 Tak tentokrát to bolo niečo iné. než ste zvyknutí. Páčil sa vám tutoriál? Vedeli ste tomu pochopiť takto cez obrázky, či nie? Nechajte mi vedieť v komentároch. Ak sa vám páčil tutoriál, mohli by ste mi napísať koho by ste chceli vidieť nabudúce. Zatiaľ sa majte, vidíme sa čoskoro! :)

Soooo this time it was something different then you are used of. Did you like the tutorial? Can you understand it through the photos or not? Let me know in comments. If you liked the tutorial you can comment a name of a person you would like to see my next makeup tutorial about. Bye for now, see you soon! :)









Komentáre

  1. pekne nabuduce by si mozno mohla skusit miley

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v celku dobré, len viac prepracuj príspevok, urob viac fotiek, lebo pre začiatočníka to nie je z obrázkov úplne pochopiteľné, urob fotku o jednom oku zblízka ;) okrem toho ti ide líčenie naozaj dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára