GREEN ORIENT MAKEUP TUTORIAL


Ahojte!
 Ako ste mohli vidieť na mojom instagrame (alebo aj facebooku), včera som urobila menšie orientálne líčenie - do zelena (to na hornej fotke nevidieť, keďže je to fotené pod lampou a tá skresľuje) vhodné napríklad na festival. Dnes vám ukážem, ako dosiahnuť tento look.

Hey!
As you could see on my instagram (or on my facebook profile) I did yesterday a green orient makeup (on the photo you can't really see green because the photo was taken at night under my lamp and that wasn't the best idea because of the lightning). This makeup is suitable for a festival for example. Today I will show you how to create this look.

TVÁR (FACE):

Najprv vám sem pridávam kozmetiku, ktorú som použila (na tvár a jemné kontúrovanie):
At first I will show you some products that I used (for my face and contouring)


Tak teda začnime! Ako vždy začínam nanášaním bázy - tentokrát to bude BB cream od Maybellinu. Ďalej zakryjem pár nedokonalostí korektorom od MaxFactoru a pokračujem kontúrovaním. Z palety od Catrice vyberám najtmavšiu hnedú a jemne ju nanesiem na líca.

So let's get started! As always I am starting with puting a base -this time it's BB cream by Maybelline.  After I am covering blemishes and other imperfections with my concealer by MaxFactor and the next step is contouring. I'm using for my cheeks the darkest color from my Concealer palette by Catrice.


Nesmieme zabudnúť, že to musí byť vytieňované!
We can not forget about blending!


Pokračujem s kontúrovaním na kraji hlavy pri vlasoch, na čele a na nose. Na rozjasnenie používam nejsvetlejšiu farbu s palety a použijem ju pod oči, na T zónu a bradu. (Ospravedlňujem sa, že toto nemám nafotené, ale môj foťák odmietal so spoluprácou v tej chvíli). Jediné, čo som potom už urobila bolo nanesenie púdra.

I'm continuing with contouring my forehead, the edges near my hair and my nose. To make my face a bit lighter I'm using the lightest concealer from my palette and I'm applying it underneath my eyes, on my T zone and chin. (I'm sorry I don't have it on a photo because my camera was protesting). The last thing I'm doing is putting a bit of a powder.

OBOČIE (EYEBROWS):

Na obočie použíjem túto mega zašpinenú paletku Too Faced zo Sephory a štetec od Sleeku.
For my brows I'm using this super dirty palette Too Faced from Sephora and a brush by Sleek.


Obočie si maľujem tak ako vždy, takže najskôr nanesiem tieň - používam ten tmavší =brunette. Po tom nanesiem malým štetčekom setting wax a prečešem ho kefkou:

I'm doing my brows as always so I'm applying darker shade = brunette and after that I fix it with setting wax and the last thing I'm gonna do is brushing it:



OČI (EYES):

Oči sú moja najobľúbenejšia časť. Pri očiach musím vždy začať primerom, aby mi tiene vydržali po celý deň. Pridávam  tiene, ktoré použijem:

Eyes are my favorite part. I'm always starting with a primer to make my shadows last whole day.
I'm adding a photo of  shadows I'm using:


 Sú to dve paletky - tá väčšia je  zo Sephory a tá menšia je od Catrice. Štetce sú Sephora&Sleek.
I'm using 2 palettes -  bigger is by Sephora and smaller is by Catrice. Brushes are by Sephora & Sleek.



Teraz už budeme postupovať iba v krokoch.
Now we're gonna move in steps.

1. Použijem farbu A na celé oko a pod obočie:
(I'm using shade A on my whole eyes and underneath my brows)


2. Nanesiem farbu b z palety od Catrice:
(I'm adding shade b from palette by Catrice)



3. Stmavníme to ešte trocha s tieňom c!
(Making it a bit darker with shade c!)



Nezabudneme vytieňovať!
Don't forget to blend it!

4. Všetko je lepšie s čiernou!
(Everything looks better with black!)

                          



Čiernu ,,vyblendujeme" a pridáme zase:
Blend it and add it again:


A jemne (JEMNE) to rozotrieme:
And softly (SOFTLY) blending it in:


5. Tieňom a osvetlím oko:
(With a shade ,,a" I'm making my eye brighter)



6. Nanesiem modrozelený tieň ,,e" a špirálu pre dokončenie očí!
(I'm putting mascara and the shade ,,e" to complete my eyes)



Len podotýkam, že tá zelená je pod obomi očami rovnaká, len na mňa zle dopadalo svetlo.
Just wanted to say that the green underneath my eyes looks the same but in this photo it looks different because of the lightning.

Teraz už len dokončíme look s tým, že pridáme trblietky nad obočie a náhrdelník na čelo (to znie hrozne!). Trblietky si môžte zakúpiť takmer hocikde, moje sú už ani neviem odkiaľ a ten ,,náhrdelník" je DIY. Chcela by som si taký urobiť ešte jeden/kúpiť, takže ak by ste vedeli o nejakých miestach, prosím napíšte mi!

Now I am finishing my look with adding green glitter dots and ,,necklace" on my forehead (this sounds so weird!). You can buy glitter practically anywhere I can't remember where I bought mine and the necklace is DIY. I'm thinking of making another/or buying so if you know about any shops please, let me know!







Počkala som 3 minúty, aby mi vyschli bodky a potom som si len nasadila náhrdelník/čelenku. Voilá, toto je hotový look:

I waited for 3 minutes because my dots were still wet and then I put necklace/headband. Voilá, this is my completed look:









Takže, dúfam, že ste tomuto tutoriálu porozumeli, myslím si, že toto líčenie nie je nejako extra zložité. Nechajte mi v komentároch vedieť, ako sa vám páčilo. Rozmýšľala som nad ďalším príspevkom a mohol by to byť outfit nejaký k tomuto líčeniu alebo room tour. Ak máte nejaké nápady, nechajte mi vedieť v komentoch. Zatiaľ pác a pusu :)

Sooo, I hope you uderstood this tutorial I think that this makeup is not really that hard. Let me know i comments how did you like it. I was thinking about my next post and it could be some outfit to this makeup or a room tour. If you have any ideas, let me know. Xo for now :)



Komentáre

Zverejnenie komentára