HAIR CARE



Ahojte!
Dnešný príspevok bude všetko o vlasoch a starostlivosti s nimi. Ako viete, mám farbené vlasy. Farbím si ich už asi dva roky, nie stále, mala som aj prestávky, ale na mojej hlave sa vystriedali fialovo-modré konce, čierna farba, ľadové kakao, skoro všetky možné odtiene hnedej, ombre a teraz je to svetlohnedá olejová farba, keďže sa snažím dosiahnuť neidentifikovateľnú veľmi svetlohnedú farbu. Vlasy mám prirodzene kučeravé a každý deň si ich žehlím. Až do leta som nikdy nemala problémy s prílišným zničením, nikdy som nepoužívala nejaké špeciálne produkty na vlasy, až dokým som si ich nezačala zosvetlovať. My prirodzené tmavovlásky to máme ťažšie, keď sa snažíme prejsť na svetlejšiu farbu, preto vám v dnešnom príspevku predstavím pár produktov, ktoré sa podieľajú na záchrane mojich vlasov.

Hey!
Today's post will be all about hair and hair care. As you may know I dye my hair. I'm dying them about 2 years, not every month, I had a few breaks but I had a lot of colors on my head. I had purple&blue ombre, black hair, every shade of brown, ombre and currently my hair is light brown because I am trying to make them lighter. I have curly natural hair so I use hair straightener a lot. I never had any problems with my hair so I never really used any special products for my hair until this summer when I started dye them with lighter colors. For us natural brunettes it's more difficult when we try to dye our hair lighter so I decided that I will show you in today's post a few products that save my hair.





                 1. Garnier Fructis COLOR RESIST

 Tento šampón aktuálne používam. Väčšinou, keď si vyberám šampón, beriem si šampón na farbené vlasy, keďže tie moje si toho už prežili dosť. Na tomto šampóne je super hlavne vôňa a veľkosť, keďže ho mám už strašne dlho a stále nie je prázdny. Šampóny však treba meniť každý mesiac, na to nezabúdajte.

I'm using this shampoo now. Mostly when I'm choosing a shampoo I choose one for dyed hair. I like this one because of its smell and size. I have it for a long while and it's sill not empty. You must change your shampoo every month don't forget about it.




 2. got2b 220° HEAT PROTECTION

Tomuto som verná už veľmi dlho. Na ochranu pred veľkými teplotami treba investovať, pretože vlasy sa nám potom poďakujú.

I am using this product for a very long time. You should invest in a protection for your hair because later your hair will pay you back.

3. Oriflame HAIR RESTORE THERAPY

Tento výrobok vlastne ani nie je môj, kúpila si ho mamina a ja jej ho veselo používam. Kozmetike od Oriflame som nikdy príliš neverila, ale tento produkt mi dokazuje pravý opak. Používam ho asi týždeň a už vidím rozdiely. (Alebo to len bude tým, že som si týždeň nežehlila vlasy.) Používam ho na mokré vlasy tak,že si trocha dám na prsty a prejdem si po končekoch a následne zbytkom prejdem po ostatnej časti hlavy.

This product isn't even mine. My mom bought this and I decided that I will be using it too. I never really trusted Oriflame but this product made me change my mind. I'm using it for a week and I can see already the result. (Or it may be because I haven't been using straightener last week.) I use it for wet hair. I  put a little on my fingers and then I go through my hair lightly.




4. Oriflame Advance Techiques daily shine

Tento produkt je tiež od značky Oriflame. Je na suché vlasy, čo je pre mňa ako stvorené, keďže moje končeky sú úplne vysušené. Spôsob nanášania je rovnaký ako pri produkte vyššie.

This product is also from Oriflame. It's a serum for dry hair which is perfect for me because my hair has been really dry. The method of application is the same like with the other product by Oriflame.




5. The Body Shop RAINFOREST VOLUME CONDITIONER

Kondicioner je pre mňa must have. V poslednom čase používam tento z Body Shopu. Avšak ničím výnimočným sa nelíši.
This conditioner is must have for me. Recently I have been using this one from The Body Shop but honestly it's not really different from other conditioners.





6. The Body Shop CHOCOMANIA BEAUTFYING OIL

Tento olejček z Body Shopu je vhodný ako aj na telo, tvár tak aj na vlasy. Aplikácia je nenáročná, nesmiete to však s olejom prehnať. Najviac sa mi na ňom páči čokoládová vôňa, ktorá je absolútne božská. Vždy po aplikácií si chcem zjesť vlasy.

This oil from The Body Shop can be used for body, face and also hair. The application is really easy but you can't overdo it. The thing I like the most about this oil is its smell. It's absolutely amazing. After application I always want to eat my hair.





                                                                                               

 7. GOSG DEFINING CREAM
V poslednom čase som si vôbec nežehlila vlasy, tak som potrebovala aspoň čo-to na menšiu úpravu. Odporúčam túto vecičku všetkým dievčatám, ktoré majú prirodzene kučeravé vlasy, nechcú si ich žehliť a nevedia si s nimi poradiť!

Recently I haven't been using straightener so I needed just a little something for my hair. I recommend this for all you girls that have naturally curly hair and you don't want to use heat on them!
           

Tak.. Dúfam, že dnešný príspevok pomôže aspoň niektorým z vás, ktoré majú problémy s vlasmi a nevedia si už poradiť. Room Tour bude, akurát som práve chorá, tak nie je najvhodnejší čas na video. Do komentárov mi však môžte písať návrhy na nový príspevok. Zatiaľ ahojte! :)

So.. I hope that this post will help at least a few of you and with your hair problems. I will do a room tour, I promise, but right now I can't do it because I'm ill. Meanwhile you can tell me in comments what should be my next post about. Bye for now! :)






Komentáre

  1. ten druhý olejček je z Avonu :) mám tiež podobný s argánovým olejom a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, pomýlila som sa. Vedela som, že som ho odniekadial objednávala, hneď sa mi vyjavil Oriflame, neviem prečo :)

      Odstrániť
  2. Píšeš tam že šampon treba striedat každy mesiac. To prečo?? :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pretože vlasy si po určitom čase zvyknú na šampón a tak účinky šampónu nebudú také účinné. preto je dôležité striedať šampóny a nekupovať si stále ten istý. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára