SIMPLY WHITE



Ahojte!
Dnes nám vyšlo slniečko, tak isto aj včera - žeby babie leto?
Neviem čo sa deje s tým počasím, na začiatku septembra sa mi zdalo, že už v októbri bude snežiť (áno, kvôli tej hroznej zime a búrkam), potom sa to chvílu unormálnilo a myslela som si, že nastáva jeseň (ktorú úplne zbožňujem!) a teraz... Už ani sama neviem čo mám čakať. Možno sa oteplí úplne a budú sa otvárať budúci týždeň kúpaliská. Aj keď rada rozoberám počasie, posuniem sa k predmetu tohto príspevku a tým je outfit. Dnes pridávam outfit vhodný aj do dažďa aj do tepla.
 Takže nech sa páči pár fotiek:

Hey!
Today's a sunny day, so was yesterday - is it summertime?

I don't know what is happenning with the weather, I thought month ago that in october it will be snowing (because it was so cold and it was raining all the time), then the weather was normal for a few days so I thought it was autumn time (which I totally love!) and now.. I don't know what to expect. Maybe the summer weather will come and next week  will be swimming pools opened. Even though I love to discuss weather I will get to the point of this post that is this outfit. Today I'm posting an everyday outfit suitable for every time.
So here are some photos:

Na sebe mám:
I'm wearing:

tričko (t-shirt) - H&M
boyfriend jeans - New Yorker
topánky (shoes) - Convers









Jedna s úsmevom byť musí.
One with a smile is a must.




Detaily outfitu:
Details of the outfit:



Mamina mi niekedy zvykla vravievať, že chodím ovešaná ako vianočný stromček. Podľa mňa to však vôbec nie je pravda a pri tomto outfite som sa ešte veľmi krotila. Ak by ste chceli vedieť odkiaľ mám doplnky:

My mom used to say that sometimes I look like a christmas tree. I don't think it's true and  in this outfit I was careful with accessories.If you would like to know from where are my rings, watch etc. :

náramok s nekonečnom (infinity bracelet) - H&M
ružový náramok (pink bracelet) - Cruciani
hodinky (watch) -  Michael Kors

Chcela by som takto ,,verejne" poďakovať za náhrdelník nižšie svojej najlepšej kamarátke a popriať jej veľa šťastia vo veľkomeste!

I would like to thank my best friend for a necklace I'm wearing and wish her luck in the big city!




Dnes som to poňala trocha ležérnejšie a to myslím doslovne. Usmieva sa na mňa kniha od Botta, takže po tom, čo dopíšem tento príspevok musím sa vrhnúť aj na nejaké tie povinnosti. Na tie nesmieme predsa zabúdať.

Posledná vec, ktorú chcem urobiť je popriať všetkým Miškám a Miškom všetko najlepšie k ich dnešnému sviatku, veľa zdravia, šťastia a plno iného, čo si prajú.

Po tomto prianí je to odo mňa na dnes všetko, dúfam, že sa vám outfit a fotky páčili, ak nie, tak nevadí. Názory mi však nechajte v komentároch. Zatiaľ sa majte :)


Today's outfit was a bit more comfy. My book to school is waving at me so after I will be done with this post I have to do some things for school. We can not forget about school.

The last thing I want to do is to wish all you named Michaela/Michal (or  Michael >>> Kors) happy nameday and everything you want.

This is all I wanted for today so I hope you liked this outfit and photos. Let me know in comments your opinions. Bye for now :)



Komentáre

Zverejnenie komentára