(ANTI)SCHOOL TYPE



Helou.
Toto je prvý príspevok, v ktorom využívam ikonku ,,naplánovať" - znamená to, že príspevok sa sám akoby pridá v čase, ktorý si ja nastavím. Píšem ho pre vás v noci o 23:47 v sobotu, no pridám ho až zajtra (u vás už dnes). O ktorej, to ani sama neviem, ale vy ste pravdepodobne už prišli na tú odpoveď.
Ale poďme radšej k tomu názvu. Nikdy som nebola ten typ, ktorý sa tešil do školy. Dokonca ani v prvej triede. Ak by nebolo mojich najlepších kamarátok a prestávok, ktoré s nimi trávim, asi by som už so štúdiom skončila. Nedostatok spánku, priveľa učenia, zlá nálada, pocit, že nič nestíham. Zdá sa vám to známe? Práve teraz to zažívam. Písanie tohto príspevku je pre mňa jediným oddychom, ktorý zažijem za najbližšie 2-3 dni. Mojimi najväčšími nepriateľmi sú dejepis, informatika, chémia a fyzika. Dúfam teda, že sa mi to aspoň v živote zíde!
Pridávam vám outfit z minulého týždňa, hneď po farbení vlasov. Ako som už spomínala, tie vlasy nie sú nejako rozdielne svetlé, ale myslím, že do tejto farby som sa zamilovala. Svieti. Nemyslím tým, že je neónová ako odevy niektorých dievčat, ale svieti tým príjemnejším zmyslom. 

Hello.
This is my first post that will be planed - that means that the post will upload itself in the time I will choose. I'm writing this post for you at night (23:47 on Saturday) but I will upload it tomorrow (or today). I don't know yet when but you probably know the answer now.
But let's get to the title. I have never been the type of girl that liked going to school. Not even in 1st grade. If it wasn't for my best friends and breaks I'm with them I would probably end my studying. No sleep, too much of studying, bad mood, feeling like there's not enough time. Does it seem familiar to you? I'm feeling it right now. Writing this post is the only rest for me that I will get for the next 2-3 days. My biggest enemies are history, informatics, chemistry and physics. I hope that in some way I will use  it one day!
I'm adding outfit from last week right after I dyed my hair. As I mentioned my hair is not much lighter but I think I'm in love with this color. It shines. I don't mean that it's neon like clothes of some girls but it shines in a friendly way.


Na sebe mám:

tričko (T-shirt) - mango
Kraťasy (Shorts) - H&M
Bunda (Jacket) - ?
Beanie - H&M
Silonky (Tights) - ?
Topánky (Shoes) - Converse
Batoh (backpack) - Tally Weijl





Výraz dúfam hovorí za všetko. Škola neznášam ťa.

My expression says everything. School I hate you.






Ak by som mohla, namiesto učenia by som sa radšej venovala blogovaniu. Kiežby to tak šlo. Bohužiaľ to dnes tak nejde, takže sa vám ozvem až po tom, čo sa vysporiadam so svojími nekamkáčmi. V komentároch mi môžte napísať, ako to v škole máte vy, rada sa podozvedám niečo o iných študentoch. Ak sa vy tak učiť nemusíte, ticho vám závidím. Ak sa musíte učiť ešte viac, súcitím s vami. Zatiaľ to však je všetko, volá ma k sebe dejepis a tomu sa proste odolať nedá. Držte mi palčáky, ja budem vám. 
Zatiaľ ahojte :)

I would be rather bloggig than studying. If only it worked that way. But sadly it doesn't so I will check on with you after I will end with my enemies. You can let me know in comments how is it going in your school because I would like to know about other students. If you don't have to study that much I'm jealous. If you have to study even more I pity you. For now it's all from me because history is screaming for my name and I can't say no. 
Bye for now :)



Komentáre

  1. Tak ta barva je dokonalá! :) Přemýšlím že bych si ji asi na příští barvení koupila, ale bojím se jak by mi to chytlo protože momentálně mám docela tmavě hnědé vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vlasy sú super , pasuje ti to :) Outfit krásny najviac ma zaujal ruksak:) mám podobný vyhliadnutý v primarku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super batoh a super kratasy!!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára