B-DAY WISHLIST



Narodeniny.
MILUJEM NARODENINY!
Viem, že to sa raz zmení. O 20 rokov budem pravdepodobne na každé narodeniny plakávať, že som opäť zostarla ale teraz.. Je to môj najobľúbenejší deň v roku, mám ho ešte radšej ako Vianoce.
Prečo práve narodeniny?Pretože nič nemusím robiť, je to len a len môj deň. 
O trinásť dní budem oslavovať sweet 16. Na tohtoročné narodeniny sa teším omnoho viac ako na minuloročné, tie som poriadne ani neoslávila. Ešte neviem, či budem nejako špeciálne oslavovať tieto narodeniny, ale chcela by som... K narodeninám patria darčeky. Nepotrpím si na ne, ale ak ma chcú rodičia niečím potešiť, vždy im dám nejaké nenápadne (veľmi nápadné) nápovedy, akým smerom sa majú uberať. Pripravila som si pre vás môj wishlist na tieto narodeniny.

Birthday.
I LOVE BIRTHDAY!
I know that is going to change one day. 20 years later I will be crying on my b-day because I will be getting older and older but now it's my favorite day in the year I love it even more than Christmas. Why birthday? Because I don't have to do anything and it's just my day.
In 13 days I will be celebrating my sweet 16. I'm more excited about this years birthday than the last one and I didn't even celebrate my last b-day. I don't know yet if I will be celebrating this years birthday but I would like to... To b-days also belong presents. I don't require for them but if my parents want to make me happy I always try to tell them what direction to take. I prepared my birthday wishlist for you.




Nový telefón potrebujem naozaj súrne, keďže moje verné 4sko už pomaly ani nejde.. Počula som viac kritiky na iPhone 6 ako tých dobrých vecí, ale chcela by som si ho kúpiť na narodeniny.

I need a new phone because my 4s is not working anymore... I heard mostly bad things about iPhone 6 but I would like to give it a try and byu it for my birthday.

Paletku Sleek mám vo wishliste už veľmi dlho. Najprv sa mi páčila veľmi au naturel, avšak potom sme si kúpili tiene od Sephory v týchto naturálnych farbách preto je mojím novým terčom Oh So Special.

I have Sleek eye shadow palette in my wishlist for so long. At first I like au naturel but then we bought with my mom natural shadows by Sephora so the next one by Sleek I like the most is Oh So Special.


Som milovníkom a vlastníkom koženého náramku Pandora, avšak s Pandora náramkami je to tak - kožený náramok unesie pripnutie maximálne 7 príveskov. Ja ich mám 6 a už teraz sa mi dva krát stalo, že sa mi odopla. Na strieborný náramok sa dá dať toľko príveskov, koľko budete chcieť, preto túžim po ňom.

I'm a Pandora lover and owner of  its bracelet but with Pandora bracelets it's complicated - you can only put about 7 clips on a leather bracelet. I have 6 and my bracelet started to undo itself. On silver bracelet you can put as many clips as you want to so I'm craving for it.


Eos Coconut Milk. No nechci ho!

Eos Coconut Milk. Don't you want it?


Šálik by sa mi tiež zišiel a do tohto z Urban Outfiters som zamilovaná.

I need a scarf and I am in love with this one from Urban Outfiters.


Toto bola zároveň aj posledná vec, po ktorej moje srdce túži. Dúfam, že ste sa možno inšpirovali na vaše narodeniny, nechajte mi vedieť v komentároch či oslavujete niekedy v okolí 3. novembra. Zatiaľ je to všetko. 
B.

So this was the last thing on my wishlist that my heart wants. I hope that you maybe got inspired and let me know in comments if your b-day is near mine. This is all from me for now.
B.


Komentáre

  1. Ten šál je moc peckový!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten Eos kokosový už dlouho chci, miluju kokosové věci ♥ A jinak ten šál je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. máš super príspevky! :) bola by som rada, keby si pozreš môj novučký blog http://tilnayaa.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvele!

    PS: Zvu te na svoi giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sleek paletky aj ja po nich pozerám už dlho...:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára