SWEET 16


Sladkých 16. Konečne.
Chcela som napísať tento quick post, pretože na tento vek som sa hádam tešila ešte viac ako na 15tku, hoci k 15. narodeninám dostaneme darček aj od štátu - a to občiansky preukaz. Dnešné narodeniny boli iné ako tie doterajšie. Na minulé narodeniny sa zvyklo všetko točiť okolo mňa, no dnes? Dnes si chcem obliecť iba svoj obľúbený šedý sveter, zobrať si mliečko a čokoládové brčko a pozerať svoje obľúbené seriály. Chcela by som aj všetkým poďakovať za priania, veľmi si to cením a nečakala som, že mi napíše toľko ľudí, každý jeden z vás ma nesmierne prekvapil, takže ďakujem, že ste prispeli želaním k mojím narodeninám. Ďakujem tiež mojím dobrým kamarátkam, ktoré ma v škole prekvapili darčekom a rozhodne ho budem nosiť! V najbližšom príspevku ho možno aj uvidíte.

Dneska vám však už viac nepoviem, ani neukážem, keďže tento deň sa ešte neskončil a čakajú na mňa The Originals. Prajem vám pekný zvyšok dňa a vážte si, čo máte.

Bari



Sweet 16. Finally.
I wanted to write this quick post because I've been waiting for this day more than I was the last year. Today's birthday was different than my other. On my last birthday everything was about me, but tody? Nah, I just want to wear my favorite sweather, grab hot milk and chocolate stick and watch my favorite TV shows. I also wanted to thank all of you for the wishes I didn't expect that many of you will wish me happy b-day and you all made me surprised so thanks. I also wated to say thank you for my great friends that surprised me in school with a present and I am absolutely going to wear it! Maybe you will see it in the next outfit post.

But I won't tell you or show you more today because this day is not over yet and The Originals are waiting for me. Wish you nice end of the day and appreciate what you have.

Bari



Komentáre

Zverejnenie komentára