CHRISTMAS GIVEAWAY


Ó, áno. Zas prišiel ten vianočný čas.
Dnes je prvý decembrový deň. O 23 dní nás čaká jeden veľmi príjemný deň a ním sú Vianoce. Všetci milujú Vianoce. A priznajme si: všetci milujú darčeky.
Ale čo je krajšie ako byť obdarovaný? No predsa obdarovať niekoho. Práve preto vznikla prvá giveaway súťaž na mojom blogu. 

O čo súťažíte?

Súťažíte o paletku očných tieňov od Makeup Revolution ICONIC 3. Makeup Revolution je mladá londýnska značka kozmetiky, ktorá vznikla len v roku 2014! Prezentujú sa pomerne cenovo výhodnými výrobkami a hlavne tým, že ich výrobky NIE SÚ testované na zvieratách. Neviem vám však zaručiť či je tento fakt pravdivý, ale zatiaľ im verím.
Prečo som sa rozhodla pre túto paletku? Jednoduchá odpoveď: Páči sa mi. Je to zmes farieb na denné aj večerné nosenie, matných aj lesklých tieňov, takže myslím, že bude vyhovovať každému. A predsa, treba urobiť radosť aj druhým.

Čo musím urobiť, aby som ju vyhrala?

Od toho aby si bola možnou víťazkou tejto palety, stačí len pár rýchlych krokov:
1.Musíš dať "follow" cez GFC na mojom blogu. (Nájdeš to vľavo.)
2. Zdieľaj odkaz na môj blog s touto giveaway na svojom facebookovom profile alebo instagrame.
3. Do komentára napíš, na čo sa najviac tešíš čo sa týka Vianoc. Je mi jedno či to budú hmotné alebo nehmotné veci, to nechávam na tebe. Ak chceš zahrň nejaké darčeky, ktoré si kúpila/dostaneš.

Ak som ťa nepresvedčila ja, tak dúfam, že aspoň šarm tejto paletky áno. Naozaj neviem, podľa čoho vyberiem víťazný komentár, ale pravdepodobne to bude starou dobrou náhodou. Avšak všetky komentáre si prečítam a ak ma nejaký špeciálne zaujme, možno ho vyberiem aj tak. Tak nečakaj.

GIVEAWAY BUDE TRVAŤ DO 15.12. !!!


Komentáre

  1. Najviac sa tesim na sestru lebo pride konecne z nemecka. a z tych hmotnych je to tablet ipad air ktory mam doszaz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Samozrejme na jedlo a všetko sladké a dúfam,že sa stretnem aj s mojimi amigas. <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. najviac sa teším na tú atmosféru, vianočný stromček a sladké mňammmm
    a tieto Vianoce už nič také veľké nedostanem, keďže svoj predčasný darček som už dostala, haha

    http://double-white.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teším sa na vianočnú atmosféru, náladu a výzdobu :) Okrem toho sa neviem dočkať nového fotoaparátu Canon, bez ktorého ma už pravdepodobne nikto nikde neuvidí. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Těším se na vánoční atmosféru, že budu moct být se svými blízkými a (snad) nebudu muset nic dělat :D :)

    Ráda bych vás pozvala na giveaway ke mě na blog, soutěžíme o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvela GA,ta paletka je teda uzasna! :) Ja stiny zadne nemam,protoze jsem je driv vubec nepouzivala,no posledni dobou si pujcuju mamciny od Mary Kay...budu si muset nejake poridit :D Jinak na Vanoce se nejvice tesim na tu atmosferu a na vsechny ty vune jako skorice,jehlici, cerstve upecene cukrovi...:)
    GFC: Whatever
    Sdileno na Instagramu pod nickem zanetkov77 :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Promiň nezúčastním se, ale máš nádherný blog :)
    http://british-girl.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc povedená GA, paletka vypadá úžasně :-)
    Letos se těším na rodinu a své přátele (půl roku jsem byla v zahraničí a domů se vracím těsně před vánoci), ani mi nejde tak o dárky jako je konečně zase vidět!
    GFC: Klára Komrsová, sdílím na facebooku pod stejným jménem

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak teším sa na ne ani neviem prečo. Teším sa na tú úžasnú atmosféru a sneh. Zimu celkovo nemám rada ale trhy a vianoce sú úžasné. Tá atmosféra trhov je neopísateľná.No bojím sa aby sa rodičia zase nepohádali a nemala som skazené vianoce ako minulý rok,no nie len ja ale všetci traja. Nejdem tu kecať že mi nejde o hmotné darčeky ale najviac budem rada aj to budú tie staré dobré kľudné Vianoce. Inak zdieľala som ťa na insta; http://instagram.com/p/wJ_Vf_iRxF/?modal=true a follow máš tiež :) www.lauragrecnarova@blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Najviac sa teším na to, že manžel konečne nebude pracovať a budeme spolu. Snežiť by už tiež mohlo začať, lebo takéto upršané Vianoce nepatria práve medzi moje obľúbené. Darčeky pre každého mám zatiaľ vymyslené iba v hlave a nechávam si to žiaľ na poslednú chvíľu. A čo sa týka darčekov, ktoré by som mala ja dostať, tak najviac sa teším asi na peniažky, ktoré potom miniem vo výpredajoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj prosím ta odkial maš to mriežkovane tričko čo maš na fotke čo si dala na inst? :) je fakt krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great giveaway. Good luck everyone. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  13. • Chelsea Mitchell
    • Sdíleno
    • Na Vánoce se už na nic extra netěším s přítelem jsme si koupili počítač, který už byl potřeba teď :D Těším se až budu dávat svoje dárky druhým, protože jsem to doteď nedělala.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. GFC : Veronika
    Sdílím na https://www.facebook.com/verca.xyz
    Na vánoce chci hlavně klid a pohodu, to teď potřebuji ze všeho nejvíce... Jinak, co se týče dárků. Mě hodný Ježíšek nadělil o trochu dříve, a to roky vysnívanou zrcadlovku s menší výbavou, takže dárky už žádné neočekávám(jedině snad, že by se Ježíšek pomátl a vykradl třeba banku a neměl co dělat s penězi :) ) Těším se až mamča rozbalí dárek ode mně a bratra, koupili jsme ji poprvé něco co fakt moc dlouho chtěla, a to ooobrovskou sadu bioproduktů od olejčků, parfémů, přes šampóny až po spešl dobroty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. a na oplatku pozveme zas my teba :) Pozývame ťa k nám na našu úúúžasnú súžať o naozaj hodnotné ceny :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  16. GFC: Natalia Kalusova
    FB: Natália Natt Kalusová
    sleujem:)
    na vianociach milujem hlavne asi ako každy ten oddych v rodinnom kruhu uz zopár rokov každorocne zdobenie pernikov s priatelom(zrovna včera sme ozdobili) A už taka tradicia cca 2 roky je ked sa vsetci stretneme otec nenapadne zapne na fotáku kameru, a kameruje nas ...kazdy to už ocakava kedy zase začne jeho zábavka no vzdy si najde moment kedy to vystihne a kamera beží...je to sranda zvlásť potom ked si to pozeráme...človek sa nasmeje a máme take pekné spomienky...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára