MY FLAWLESS EYEBROW ROUTINE


Každé dievča sa stretáva s týmto problémom. Čo s obočím?
Obočie sú základ tváre, bez obočia by sme ľuďmi ani neboli. Viete si predstaviť život bez obočia Možno to znie zvláštne, no ani si neuvedomujeme ako veľmi obočie prispieva k celkovému dojmu.
Moje obočie je veľmi svetlé k mojím vlasom. Prirodzene mám hnedé vlasy, no teraz som farbená na akúsi svetlohnedú s medeným odleskom. Moje obočie je svetlunké a takmer neviditeľné, takže si ho musím dofarbovať. Dnes vám ukážem moju každodennú rutinu, ktorá pretrváva už veľmi dlho a vďaka nej vyzerám trocha viac ako človek.

Every girl know this issue. What should I do with my eyebrows?
Eyebrows make your face look complete so without it we wouldn't even be what we are. Can you imagine a life without your eyebrows? Maybe it sounds weird but eyebrows do change a lot.
My eyebrows are light. Naturally I have dark brown hair and now I dyed my hair so it's kind of a light brown shade mixed with a little of copper shades. My brows are almost invisible so I have to color it. Today I will show you my everyday eyebrow routine that I have been doing for a long time now and because of that I look like a human being.



Začnem asi s tým aké produkty budem používať. Bude to paletka pre obočie od Too Faced, ktorú môžete vidieť vyššie aj zvnútra. Obsahuje 4 veci a to dva tiene (jeden svetlý, druhý tmavý), gélik na ukončenia a rozjasňovač. Ďalej budem používať zahnutý štetec od Sleek a môj najobľúbenejší produkt všetkých čias a to je produkt, ktorý vy veľmi dobre poznáte od Benefit. 
Všetky z týchto produktov vám odporúčam. Možno sa vám bude zdať, že tento proces kreslenia môjho obočia je zdĺhavý, no trvá mi to celé asi 3-5 minút a obočie mi vydrží po celý deň.

I will start by showing you products that I will be using. It will be a palette for eyebrows by Too Faced that you can see up from a detail. This palette has 4 things: 2 shades (one is lighter and the other is darker), setting wax and highlighter. Then I will be using a brush by Sleek and my all time favorite product and that is by Benefit.
I recommend to you all of these products . Maybe this process will seem long but trust me it takes me only 3-5 minutes and I'm done.



1. Začínam s tým, že si na štetec nanesiem trocha toho svetlejšieho odtieňa. Následne ho aplikujem na začiatok obočia, ako si môžte všimnúť na obrázkoch.
Vysvetlenie: nechceme aby naše obočie bolo jednoliate, preto je lepšie akosi vidieť ten rozdiel, že na začiatku je o kúsoček svetlejšie ako na konci.

I'm starting with adding a little of the lighter shade on my brush and then I am applying it in the begining of my brows as you can see on the photos.
Explanation: we don't want our brows look equally because it's better to see the difference between the begining and ending. Your ending should be a bit darker.



2. Nanášam tmavší odtieň približne od stredu obočia. Trocha pridám aj k svetlejšej časti aby nebolo vidieť to seknutie farieb medzi nimi. Je veľmi dôležité aby ste na toto používali zahnutý a tenší štetec, pretože pomocou neho ho môžte vytvarovať presne podľa vašich predstáv.

I'm putting the darker shade from the middle to the end. I'm adding just a little to the lighter part because we don't want to see the line between the colors. It is important for you to use  a curved and thin brush because you can create with it a better shape.


Teraz vyzerá moje obočie takto. Snažím sa ísť pomaly aby ste rozumeli tomu, prečo to robím.
S tieňmi je to veľmi ťažké, pretože majú tendenciu sa po určitom čase rozotierať. Je preto lepšie mať kvalitnejšie tiene, špeciálne ak ide o obočie. Aby som sa uistila, že sa ich tvar a farba nepohne, musí moje obočie prejsť ešte pár krokmi.

Now my brows look like this. I'm trying to go slowly because I want you to understand why I am doing this.
With shadows it's harder because they do disappear in a few seconds. It's better to buy a palette with higher quality especially when it comes to the eyebrows. To make sure that they won't move for the whole day my brows need to take a few more steps.



3. Vezmem štetček z palety a ,,namočím" ho do géliku. Jemne prejdem po obočí a toto zaistí, že naše obočie nestratí farbu. Potom ho prečešem kefkou, pretože sa môže stať, že ten gél spraví neplechu.

I'm taking a brush form the palette and with it I'm applying setting wax on my brows. This step will make sure that my brow color won't move. Then I will tease it with a comb.



4. Nanesiem produkt od Benefitu a následne si na prst dám trocha rozjasňovača z palety a nanesiem ho pod obočie. Až teraz máme 100 percentnú istotu, že naše obočie vydrží aj hurikán.

I'm adding a Benefit product and then I will apply with my finger a bit of a highlighter under my brows. Now we know for 100 % that our brows won't move.


A výsledok?
Výsledok vyzerá približne takto. Dúfam, že vám tento článok pomohol, keďže toto je vec, s ktorou má mnoho dievčat (dokonca aj chlapcov) problémy. Obočie je základ tváre a preto oň dbajte.
Ako sa vám páčil tento návod? Zdá sa vám nápomocný? Chceli by ste takéto návody častejšie? Ak áno, stačí mi napísať do komentára, čo by ste chceli vidieť. Pa!

B.

And the result?
Here it is. I hope that this post helped you because many girls (and even boys) has been struggling with this. Brows are the base of our faces to treat it well.
How did you like this tutorial? Is it helpful? Would you like to see more tutorials? If yes all you do is ask me in the comments! Bye!

B.



Komentáre

  1. Zrovna si taky chci pořídit nějaké produkty na úpravu obočí :) Jak sis ho upravila ty se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára