VIENNA RANDOM


Poznáte ten zlý pocit, keď strávite pri písaní príspevku skoro trištvrte hodinu a nakoniec sa služba blogger rozhodne len tak ho omylom vymazať? Nuž, tak teda poďme na pokus číslo 2.
Včera som v príspevku spomínala, že mám pripravený ďalší príspevok. Nechcela som čakať, a tak som sa rozhodla, že by som ho mala zverejniť už dnes.
S kamarátkou sa nám stala taká menšia náhodička. Keď sme vychádzali celé natešené z F21, zastavila si nás blogerka z ADIWEISS.AT a spýtala sa nás, či by si nás mohla odfotiť na ich stránku do sekcie streetstyle. Samozrejme, že sme neodmietli. Tento outfit som vôbec nechcela fotiť, no po tom čo nás ona odfotila, ma nejako zahnala do nálady, kedy ma moja drahá kamarátka musela ďalších 10 minút fotiť.
Nemala som so sebou foťák, keďže sa mi nechcelo ho vláčiť, preto sú fotky fotené na môj telefón. Kvalita teda nie je najlepšia, no ani najhoršia. Pridávam pár fotiek.

You know that bad feeling when you were writing a post for almost a hour but suddenly blogger decided to make your life more complicate and deleted it for no reason? Well, let's give it another try.
Yesterday I told you that I have another post planned. And I didn't wanted to wait no more so I'm adding a new post today.
Yesterday in Vienna happened something weird. When we were leaving F21 one blogger from ADIWEISS.AT stopped us and asked if she can take a photo of us for streetstyle. Of course we said yes. I didn't wanted to show you this outfit but then I changed my mind and my friend had to take a few photos of me.
I did not have my camera with me so the photos were taken on my phone. It's not the best quality but also it's not the worst.











Kožené legíny (leather leggings) - Mango
Topánky (shoes) - Stradivarius
Taška (bag) - Michael Kors)
Šál (scarf) - Zara
Kožená bunda (leather jacket) - NY
Kožuštek (fur) - Zara
Čiapka (cap) - Zara

Viedeň je fakt úžasné mesto, veľmi ma očarila, no musím uznať, že nie viac ako Praha. Svoje srdiečko som nechala v Prahe a raz sa pre neho aj vrátim.
Ako sa vám páčil tento nakupovací ootd? O pár dní, to bude zas OOTD príspevok, na ktorý sa veľmi teším. Ak ste sa ešte nezapojili do giveaway, zapojte sa TU.

-B


Vienna is an amazing city but I admit I like Prague more. I left my heart in Prague and one day I will come back for it.
How did you like my shopping ootd? In a few day I will post another OOTD post which I'm ecited about. If you haven't applied for my giveaway, you can HERE.

-B

Komentáre

  1. Pekne, ale vadi mi ta ciapka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čiapka je to Barina :)
    -pb

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten šálikkk <3 a viedeň závidím, ja som tento rok nebolaa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež sa mi páči šálik :3 To s blogspotom ma dokáže poriadne vytočiť, väčšinou potom nemám chuť písať ten istý článok odznova. :)
    http://liviaurban.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára