DARKER LIPS GOT ME AGAIN


Toho snehu už bolo dosť, nemyslíte?
Včera opäť začala snehová kalamita, ktorá nás potrápi tento týždeň, no ja nie som ten typ, ktorý sa vyžíva v zime a miluje sneh. Práve naopak, ja už by som prijala teplejšie počasie. V lete mám radšej svetlejší make up, no v zime mi príde, že sa k tomu chladnému počasiu hodí viac niečo výraznejšie. Včera som našla jeden zo starších rúžov, do ktorého som sa znova a znova zamilovala.

I think I have had enough of snow, what about you?
Yesterday the snow came to visit us again and it wil stay with us the whole week. I'm not the type of person that loves winter and snow and other things that come with it. I love warmer weather. In summer I like minimalistic make up but in winter I feel like we can play with the colors more. Yesterday I have found one of my older lipsticks which I have fallen in love again.




Áno, opäť môj nový obľúbený kožuštekový kabát a obľúbená baby modrá. Ja som vás na to upozorňovala, že týchto kúskov sa nevzdám, až dokým nás neprivíta slnečné počasie s 10 stupňami.

Yes, again my favorite fur coat and my favorite baby blue. I warned you that I won't stop wearing these two until the sun will shine again.




shoes/ Stradivarius
panrs/ Zara
fur coat/ Zara
white t-shirt/ H&M
beanie/ Mohito


Keďže včera nebolo práve najlepšie počasie na fotenie vonku, tak sme museli zaliezť dnu a nakoniec vznikli tieto fotky. Čo na ne hovoríte?
Mimochodom, zdá sa mi, že môj blog má posledné dva mesiace skôr fashion zameranie. Avšak nebojte sa, na beauty tému som nezabudla. Ostaňte naladení! :)
B.

Because yesterday's weather was awful we had to stay inside and we took these photos. What do you think about them?
By the way, my blog has been mostly about fashion . But don't worry I haven't forgot  about beauty. Stay tunned! :)
B.


Komentáre

  1. Ten kabát je boží, musí v něm být určitě teplo. :-) Jinak docela mě ten sníh naštval, je u nás nějakých 20cm a ačkoliv mám zimu ráda, tak bych tohle počasí brala spíš v prosinci, kdy by to mělo alespoň nějakou atmosféru :-D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono v ňom je teplo, iba v takomto počasí nie, ale to myslím že vo väčšine kabátov :D u nás našťastie len nejakých 10 cm cez noc, takže to nie je zatiaľ také katastrofálne :)

      Odstrániť
  2. Terrific outfit. You look fab, girl. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý outfit a tmavá rtěnka ti sluší. Všeobecně miluju kombinaci blond vlasů a tmavých rtů je to luxusní♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Stotožňujem sa s tebou na 110% čo sa týka počasia aj líčenia :D Tiež preferujem leto a tmavšie líčenie (hlavne rúže) v zime :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stotožňujem sa s tebou na 110% čo sa týka počasia aj líčenia :D Tiež preferujem leto a tmavšie líčenie (hlavne rúže) v zime :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. u nás v Košiciach po snehu ani stopy, takže mi je smutno za ním, milujem tmavé rúže a tebe sa veľmi hodia, super kombinácia s kožušinou :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaa ten outfit je naprosto TOP!! :) strasne hezky se ti to povedlo zkombinovat) kouknu po tech dzinech do Zary, uz dlouho je hledam :)
    http://itsbasically-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. moc hezký kabátek, celkově se mi outfit líbí, hlavně kombinace kabátku a kalhot!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem naprosto unešená. Rtěnka, kabát i kalhoty jsou bezesporu úžasné!

    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára