Makeup Revolution REVIEW


Ahojte!
Už v poslednom článku som vám sľúbila beauty článok. Dnes vám predstavím dve paletky Makeup Revolution a ich zázračné schopnosti. Myslím, že tieto paletky sú vám známe, keďže posledný pól rok žne táto značka obrovské úspechy. Bohužiaľ, na Slovensku nie je tak dostupná, no na konci článku vás čaká odkaz na stránku, kde si môžete zakúpiť tieto paletky za príjemné ceny.

Hello!
I told you in my last post that I will upload another beauty post. Today I will introduce you to two palettes by Makeup Revolution. I think that MR is well known brand and has a lot of succes. Sadly, in Slovakia we can't purchase them that easily but in the end of this post I will have uploaded one e-shop where you can buy them.


Začnem paletkou, ktorá má názov ICONIC 3. Obsahuje 12 tieňov, z ktorých sú len 3 matné, čo je pre mňa dosť nevýhodou, keďže obľubujem hlavne matné tiene. Sú to farby teplé, vhodné na denné nosenie, ale aj na večer, keď idete na nejakú párty. 

I'm starting with the first one ICONIC 3. It has 12 shadows but only 3 of them are matte. I like matte shadows more so that disappointed me. The colors are warm and you can wear them for a day look or a night look.


Táto druhá paletka má názov WHAT YOU WAITING FOR obsahuje viac faieb, obsahuje až 18 tieňov, z toho celý spodný rad (6 tieňov) sú matné. Páčia sa mi na tejto paletke prekvapivo večerné tiene, ktoré by som ja tak veľmi nevyužívala, no lákajú ma.

This second one is named WHAT YOU WAITING FOR and it has 18 shadows. There are more matte shades so I think that it's better for those who don't like glitter. I like the darker shades in this one. 

Teraz by som rada porovnala tieto dve palety a povedala pár plusov a mínusov.
Now I would like to say a few pluses and minuses.

PLUSY:
  •  cenovo dostupné /affordable
  • pekné farby, vhodné na denné aj večerné líčenie /nice colors, suitable for day and night look
  • vhodné na cestovanie / suitable for travelling
  • pomerne dobrá pigmentácia /good pigmentation
MÍNUSY:
  • na Slovensku je málo e-shopov, kde ich dostať /you can't find them in many e-shops
  • málo matných tieňov /few matte shades
  • na obrázkoch vyzerali byť väčšie /on photos they seem bigger
Toto boli moje postrehy. Každopádne tieto paletky sú skvelé a odporúčam ich všetkým, ktorí ich ešte doma nemajú. A vy ju už máte? Ak áno, akú?
Nakúpiť si ich môžte na: www.parfums.sk
B.

This is my opinion on them. Anyway, I recommend these palettes for all of you. Have you got it? If yes, which one?
B.

Komentáre

  1. Pár paletek, které vypadaly téměř totožně jak Iconic jsem už doma měla, pigmentace skvělá, všechny skvělý, jen jsem nebyla spokojená s tvarem paletky/obalem. Jednoduše se přes něj nemůžu přenést. :-D Ta druhá vypadá lákavě, už bych si jí objednávala, kdyby šlo jen o matné stíny, ty se třpytky vyloženě nevyužívám. :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. MUR je skvělá značka už se těším až od nich něco pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna jsem na blogu dopsala recenzi na Iconic 2:) Trojku si taky plánuju pořídit. Hrozně se mi líbí ty odstíny:) To, že jsou lehce třpytivé mi nevadí, přijde mi, že umí hezky rozzářit:)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Co se týče odstínů tak se mi víc líbí Iconic 3, ale také by mi vadilo, že je tam tak málo matných stínů.Škoda:)

    Jinak já nedávno koukala po jejich rtěnkách a furt nevím jestli jo nebo ne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletku Iconic 3 si plánuju pořídit ale ani ta druhá nevypadá špatně :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára