MY 2014 FAVORITES


Ahojte!
Rozhodla som sa pre vás urobiť rekapituláciu mojich najobľúbenejších vecí roku 2014. Tak pusťme sa do toho!


Najobľúbenejšia kniha

Keďže sa musím priznať, že v roku 2014 som veľa kníh neprečítala, tak ani ten výber z tých prečítaných nie je obsiahly. Prečítala som naozaj len pár kníh, a z nich je víťazom kniha Na vine sú hviezdy.  


Najobľúbenejší film

Filmy pozerám skoro stále. No najviac sa mi páčila tretia časť série Hunger Games - Mockingjay. Obdivujem Jennifer za to, aká je úžasná herečka. A film.. Kto nemiluje Hunger Games?!


Najobľúbenejší spevák/speváčka

Táto kategória má u mňa víťaza, ktorý sa nikdy nezmení. Všetci o mne dobre viete, že som zamilovaná do hudby a milujem Lanu. Lana Del Rey pripomína všetkým synonym depresivity, avšak ja si myslím, že jej pesničky sú však len o nešťastnej láske a o láske k jej rodine, priateľom a o jej životnom štýle.


Najobľúbenejší MAKE UP produkt

V oblasti kozmetiky sa snažím striedať produkty, aby som zistila, čo mi ide najviac. Víťazom je táto špirálka na obočie, ktorá je naprosto famózna. Vy dobre viete, že sa opakujem pri tejto vecičke, no nedám si ju nikdy vynachváliť a už sa teším ako si ju cez víkend kúpim v Prahe!


Najobľúbenejší BEAUTY produkt

Milujem kokos, kokosové mlieko, kokosové mlieko na telo, všetko, čo v sebe obsahuje kokos. A odkedy sme mali cez leto toto kokosové mlieko doma z The Body Shop, tak je to určite tá najlepšia vec pre telo. Nie len že zvláčňuje, ale taktiež aj skvele vonia! (a chutí hihi)


Najobľúbenejší trend

Klobúky šli tento rok ako teplé rožky. A ja som sa nevedela ubrániť. Klobúk dodáva outfitu šmrnc, a preto je to môj najobľúbenejší trend roku 2014.


Najobľúbenejšie jedlo

Čo by som to bola za človeka, keby túto časť vynechám?
Milujem pizzu, sushi, mäso, palacinky... Ale moji kamaráti a rodina o mne vedia jednu vec a tou je, že dokážem zjesť cestoviny s hocijakou omáčkou. Toto je proste tá najlepšie vec. Milujem syrové s kuracím mäsom, so šunkou, alebo brokolicové.

Najobľúbenejší bloger

V tejto kategórií nemám víťaza, keďže podporujem všetkých blogerov v mojom okolí a všeobecne všetkých, ktorí si založili blog. Nemohla by som vybrať len jedného spomedzi všetkých, pretože by som si nevedela vybrať. Medzi mojich obľúbencov patria všetky blogy, ktoré sledujem.


Najobľúbenejší darček

Keďže máme tie Vianoce za sebou, a dokonca, v minulom roku neboli len Vianoce, ale mali sme všetci aj narodeniny, tak som sa rozhodla pridať kategóriu najobľúbenejší darček. Svoj telefón milujem, keďže vďaka nemu mám možnosť byť v spojení s celým svetom. Ďakujem za tento darček, asi som poslúchala!




Najobľúbenejšia fotka

Meaning tejto fotky nedokážem vysvetliť. Asi vám nemusím hovoriť, že koho je tá druhá ruka. No bolo to fotené cez leto, na ktoré veľmi rada spomínam a vždy sa mi vyjaví pri tejto fotke.


Tak toto boli moje najobľúbenejšie veci. Aké boli tie vaše? Našli ste niečo spoločné? Mimochodom, už čoskoro čakajte viac a viac. Viac postov, viac videí, viac o mne, viac o tebe.
Proste VIAC.

Bari

Komentáre

  1. Práve som zistila že je naozaj prehladnejšie písať najprv text a potom fotka až :D ako som to čítala tak ma to mýlilo hlavne že to mám tak isto na blogu s domienkou ako super prehľadné to je :D:D:D)
    Mimochodom špirála na úpravu obočia vyzerá super ja mám terza od MAcu takú istú ale hned ako sa minie sa pozriem po tejto od Benefitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji knihy od Greena, a to jak Hvězdy nám nepřály, tak i hledání Aljašky♥ Jinak Hunger Games je taky skvělá záležitost, ale kniha a film to je 100:1 vůbec se to nedá srovnávat. Určitě doporučuji si to i přečíst. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S Greenom som na tom podobne, Hunger Games ma moc neberie ale uznávam, že je to super film. Lanu mám taktiež moc rada, keď sa potrebujem odreagovať je to jediná ženská ktorá to dokáže. Cestoviny, no som rada, že nie som jediná ja milujem boloňské špagety a nie je týždeň aby som si na ne nezašla. A iPhone? Tak to verím, že je skvelý darček! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten klobouk je nádherný a Lana je úžasná, taky moje nejoblíbenější zpěvačka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach, ten klobouk <3
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára