NEW IN (SEPHORA, TOO FACED, BENEFIT)


Ahojte!
Poznáte to - idete do obchodu, pretože si chcete kúpiť zlatú linku. Tú však nenájdete, zbadáte špirálu, zistíte, že sa vám míňa make up, a že by sa vám zišla nová paletka. No, takto vyzerá u mňa.
Dnes som sa vrátila z Prahy, kde sme si urobili s rodinkou menší výlet. Ako vždy, navštívili sme náš obľúbený kozmetický obchod - Sephora. Milujem tento obchod, keďže ponúka moje obľúbené značky (Benefit, Too faced). Ani tento krát som neodišla s prádznymi rukami.

Hey!
You know it - you go to a shop and you want to buy only one thing. But suddenly you can't find it and you find many other things that you need for example new make up or new palette. Well, that's the way my shopping looks like. Today I got home frome Prague where I have been with my family. As always , we went to Sephora. I love Sephora so much because it has my favorite brands (Too faced, Benefit). As always my bag was full of cosmetics.


Benefit - They're REAL! mascara

Toto asi bude prekvapením pre všetkých, že od značky Benefit som si odniesla len túto špirálu. Pôvodne som si chcela kúpiť aj Gimme Brow, no zapáčila sa mi podobná vec od Catrice (link na článok, v ktorom nájdete ten produkt je TU), a tak si to odniesla táto špirála. O tejto špirále počujem už asi pól roka dokola od blogeriek a youtuberiek, že je to číslo jedna a tak som si musela nechať poradiť. Vlastníte ju už doma?

This will be a surprise for all of you that I only bought mascara from Benefit cosmetivs. Originally I wanted to buy Gimme Brow, but I recently tried a similliar product by Catrice (you can find it HERE) so I only bought mascara. I heard so many positive feedbacks about this mascara that I couldn't say no to it! Have you got it?


Sephora - crayon jumbo/jumbo liner 12HR wear (waterproof)

 U jednej youtuberky (nespomínam si na meno, keďže som videla len jedno video od nej) som obkukala zlatú špirálu. Veľmi sa mi páčilo líčenie s ňou, ktoré tvorila zlatá tekutá linka a čierne tiene. Absolútne som si zamilovala ten obrátený look a chcela som si kúpiť tiež zlatú tekutú linku. Tú som však nenašla. Mali modrú, ružovú, zelenú, ale zlatú akoby naschvál vynechali. Našla som našťastie zlatú ceruzku na oči, ktorá má double funkciu - ceruzka a očný tieň. Jedinou nevýhodou je hrúbka ceruzky. Budem ju musieť skosiť. Páčil by sa vám s ňou tutoriál?


I found out about this gold eyeliner accidently on youtube. I really liked the whole makeup look I saw. The youtuber I saw it had a thin gold liner and black shades underneath. I absolutely fell in love with the look so I decided to buy a gold liner too. I couldn't find it in Sephora. They had pink, blue, green but they didn't have gold. I found this thing that has double functions - liner and shade. The only thing I don't like is the thickness. I have to make it thiner. Would you like to see a tutorial with the liner?





Sephora - 10HR foundation 

Keď som si myslela, že som našla perfektný make up, tak som našla nový. Treba skúšať nové veci. Zatiaľ sa mi tento make up páči, uvidíme, čo poviem o týždeň.

When I thought I had the perfect make up I found new one. We have to try new products. I like this one now, we'll see if I will still like it next week.



Sephora flat brush

Nemám veľa štetcov, ani si nemyslím, že ich veľa potrebujem, no chýbal mi rovný a vždy som po ňom túžila. Či ho budem využívať teraz ešte neviem s istotou, ale raz určite.

I don't have many brush sets but I don't think so that I need them. I have been missing the flat one. If I will use it now I don't know, but I'm sure that some day I will

.
Too faced - Chocolate Bar palette

Môžte ju volať "Barin nový miláčik". Láska na prvý pohľad, druhý pohľad, tretí pohľad... Mám pokračovať? Táto paleta je mix toho čo všetky potrebujeme - matné tiene na deň, lesklé farebné tiene na noc. Už sa teším, keď s ňou urobím nejaký tutoriál!

You can call this one "Bari's new sweetie". Love at first sight, second sight, third sight... Shall I continue? This palette is mix of everything a girl needs - matte shades for day, sparkling shades for night look. I can't wait to do a tutorial with it!


Sephora GIFT

Milujem darčeky v Sephore. Všetky tri sme k nákupu dostali tieto štvorlesky. Je to múdra vecička, je to malé, takže v kabelke to veľa miesta nezaberá a myslím si, že najlepšia vec na tom je, že keď vás počas dňa prestane baviť červená, tak ju môžete vymeniť za tri iné! (Prepáč, červená.)

I love gifts at Sephora. We all got these lipglosses. I think that it' practical, it's small so you can just put it in your bag and the best thing is that during the day when the red one starts boring you, you can just pich another 3 colors. (Sorry, red.)



Viac vám dnes už nepoviem, to lepšie si schovávam na neskôr. Ostaňte naladený, pretože na február toho mám veľa prichystaného!
B.

Can't tell you more right now, I'm saving the best for later. Stay tunned because I have a lot prepared for february!
B.



Komentáre

  1. Koľko stála tá paleta?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super nakupy, paletka vypada krasne :) Ja byla v Sephore jenom jednou a konecne jsem si zkusila jak voni Chanel :D Ale jinak jsou produkty odtud vetsinou na me moc drahe :) Ale teda krasne, moc se mi tam libily takove koupelnove sety :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak tú paletu ti závidím, vyzerá dokonale :O ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné vecičky. Najviac ma zaujala tá paletka a špirála :) ♥

    Ak chceš, pozri sa na môj blog :) Budem rada za komentáre :)
    http://inspireunivers.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára