YOUNG AND WILD


Čaute školáci a neškoláci.
Bohužiaľ, ja sa zaraďujem medzi tých školákov, a ako všetci vieme, dnes nám začala opäť škola, a skončili sa tak (pomerne krátke) zimné prázdniny. Vyhováram sa všelijako len aby som sa nemusela ísť učiť slovíčka zo španielčiny a tak to zvaľujem na blog. Musím však uznať, že toto zvalovanie je príjemná vec. 
Prechádzala som si staré priečinky, čo robím skoro stále, keď sa nudím. Vždy a vždy nájdem plno nových fotiek, na ktoré som aj zabudla. Medzi nimi boli aj tieto, ktoré sú ešte myslím z mája minulého roku. Sami uznajte či som sa zmenila vzhľadovo a štýlovo.

Hey schoolgirls (and boys) and non school people.
Sadly, I am still in high school and as you all know today was the day when we all had to begin with studies again and that means our winter holiday is over. I try to make excuse 'cause I'm too lazy to go study spanish so I ended up here. But I have to admit I'm glad I ended up here.
I was just crossing through my folders in my laptop which I do always when I'm bored. Always and always I find some new (old) photos which I have forgot about. I found these photos today, they're from may 2014. Did I change with my style and my look?












leather jacket / Stradivarius
t-shirt / H&M
chain / Stradivarius
jeans / Zara
shoes / Stradivarius

Myslím, že dnes by som to už skombinovala trocha inak, no niekedy nie je na škodu pozrieť sa do minulosti. Ak ma sledujete tiež na instagrame, viete, že jednu z týchto fotiek som pridala pred vyše 18 týždňami, no mne sa zdá, že je to z mája. Možno ma pamäť klame.
Taktiež, čo pre vás asi nebude novinka, opäť som zmenila farbu vlasov. Za chvíľu zo mňa bude fakt medená blondína!
Páčia sa vám tieto fotky z mojich ,,začiatkov"? Každý komentár poteší!

I think that today I would be wearing this outfit differently but sometimes it's good to take a look back. If you follow me on instagram, you know, that I uploaded one of these photos about 18 weeks ago but I think these photos were taken in may. Maybe my memory fools me.
Also, I dyed my hair, again! In a while I will be a copper blond!
Do you like these photos from my ,,begining"? I appreciate every comment!

Komentáre

  1. Tebe sa hádam hodí všetkooo!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pokracuj s tymito outfitmi :) od teba si vzdy rada pozriem aj 10 fotiek o tom istom, lebo si velmi fotogenicka a fotky mas fakt az profesionalne, a este aj efekty su uzasne!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára