CANDYLICIOUS


Ó, áno, to som zase len ja!
Tentokrát sa vám ozývam zo zvyčajného miesta, keďže po minulej skúsenosti v snehu a kašľu, ktorý ma trápi dodnes, som to vzdala, a rozhodla sa vrátiť k príjemnejšiemu a o niešo teplejšiemu prostrediu. Minulý príspevok zožal veľmi veľký úspech, keďže som si našla veľa pozitívnych komentárov, ktoré ma veľmi potešili, takže vám ďakujem za každučký komentár, som rada, že sa vám fotky páčili.
Ale dnes je nový deň, nový príspevok, nové veci, tak sa teda pusťme do toho!
Názov tohto príspevku pre vás je možno zmätkom, keďže na mne nemôžte vidieť žiadnu candy farbu. Práve naopak, môj outfit je veľmi tmavý a pochmúrny. No verte mi, moja nálada taká dnes absolútne nie je!
Ach, a áno, tá horná fotka je trocha zvláštna, keďže to je momentka, no aj tak som sa ju rozhodla uviesť ako ,,titulnú" fotku tohto príspevku.

Oh yes, that's just me again!This time I decided to shoot in more usual place because after the last post I'm feeling a bit sick so that's why these photos are taken in warmer place. The last post was very popular I recieved so many comments about you liking the photos, so I was so happy. Thank you for all of your comments!But today is another day and another post so let's get to it!The title of this post may be confusing for you because I'm not wearing any candy color. I am wearing dark colors but belive me my mood is great today!
And yeah the photo at the beginning is weird because it was taken randomly but I still decided to add it as a main photo.


Názov príspevku som chcela prepojiť so značkou, ktorá vám nebude možno až tak veľmi známa, Ak neviete, o akú značku sa jedná, je to značka CANDY FOR RICHMEN. Priznávam, ani ja som o nej nevedela tak rok dozadu. Chcela som vám predstaviť túto značku, keďže sa mi naskytla príležitosť vyskúšať od nej nejaké kúsky. Neváhala som, a tak vám dnes ukážem niečo od nich. Síce streetwear nie som tak úplne ja, ale je pre mňa výzvou skúšať niečo nové, možno práve v tomto sa nájdem. A čo vy viete, možno práve v tomto sa nájdete aj vy!



The title of this post is connected with  a brand that you may not know. It's called CANDY FOR RICHMEN. I admit, I haven't heard about it a year ago but I had been asked to try a few things. I couldn't resist so I will show you something today. I'm not  a streezwear type but I think it's good to try new things. Maybe I will find myself in it. Or maybe you will find yourself in it!








Vaša zoznamka s touto značkou ešte neskončila. Čakajte na ďalšie príspevky, no mám naplánované samé outfity, takže ak by ste mali nejaké návrhy na príspevky, alebo videá, tak mi zanechajte komentár.
A ako sa vám zatiaľ pozdáva táto značka?
Ak by ste mali záujem o nejaký kúsok od nej, objednávajte na freshlabels.cz :)
B.

That's not the end. Wait for my next posts I have planned a lot of outfits so if you have any ideas for my posts or videos, leave a comment.
How do you like the brand?
If you wanna own a piece, visit freshlabels.cz :)
B. 




Komentáre

  1. Sluší ti to, ta kožená bunda a brýle jsou parádní :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaau, ten rúž ti neskutočne pristane :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý outfit, moc se mi líbí tenhle ležerní styl a to tričko je úžasné!:)

    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára