EGYPTIAN UNUSUAL EYE LINER


Ahojte!
Konečne sa ozývam, že? Som hrozná, priznávam, no čo je horšie - moja škola. Škola mi tak naplňovala môj voľný čas tento a minulý týždeň, že som nemala chvíľku pre seba. Vlastne aj teraz by som sa mala učiť fyziku, slovenčinu, matiku, chémiu...mám pokračovať?
Pravdepodbne nie. Isto nechcete počuť o mojej škole. Tak poďme rovno k veci!
Keďže viem, že zajtra je koncert Katy Perry, rozhodla som sa vytvoriť líčenie, ktoré sa jemne približuje k tomu jej z klipu Dark Horse. Milujem ten klip a aj keď Katy nepatrí medzi mojich obľúbencov, v tom klipe vyzerá famózne.

Hey)
Finally I am back, right? I am awsul, I admit, but do you know what is even more awful? My school. My school has taken over my free time so I haven't done anything just for my for a week. I should be studying right now psysics, slovak language, maths, chemistry.. shall I continue?
Of course you do not want to hear about my school. So let's get to the point!
We all know that Katy Perry will have a concert tomorrow in Bratislava so I decided to create a look that looks close to hers. I got inspired from her clip to Dark Horse. I love the clip even though I'm not a big fan of hers she looks fabulous.


Začínam s aplikovaním make upu od Sephory v odtieni 010 pomocou rovného štetca tiež od Sephory. Toto príde možno mnohým ľuďom zvláštne, ale tento štetec mi na toto vyhovuje najviac.

I'm starting with applying my make up by Sephora in a shade 010 with a flat brush also by Sephora. I like applying my make up this was and I know that this might seem wrong to many people but I like it this way.


Na rozjasňovanie som použila make up od Dermacol, ktorý už v mnohých drogériách nenájdete. Nájdete ho však na internetovom e-shope parfums.sk

To hide my dark circles and highlight I used make up by Dermacol which you can't buy at many drugstores but I'm sure you can find it on parfums.sk.


Žiaľbohu, nemám odfotenú paletu, ktorú som používala. Vlastne som používala asi tak tri tiene z rôznych paliet. Zvoliť si však môžte akékoľvek podobné tiene, ktoré máte doma. Môžte aj zaexperimentovať, pridať tam viac oranžovej a červenej. Ja som dovnútra oka naniesla slaboružový tieň a na druhý koniec som vybrala tmavší ružový tieň. Potom som sa s tým troška pohrala pomocou štetca a nakoniec som nakreslila tenkú linku presne ako na poslednom obrázku.

I'm sorry that I don't have a photo od the palettes that I have used. I used about 3 shades from different palettes but you don't have to use the same shades as I did.  You can choose similiar shades and use the ones you already have. You also can add orange or more pink to it. It's up to you. I applied light pink shade in the corner of my eyes and on the othes side I blended darker pink shade. Then I drew a thin line.


Linku som zhrubšovala a zhrubšovala až pokým nedosiahla presne taký tvar, aký som chcela. Linku som nakreslila aj pod oko. Vyplnila som priestor, kde je linka tmavším odtieňom ružovo-hnedej a do okrajov očí som pridala svieži žiarivý slabo-ružový trblietavý tieň, čo dokonalo otvorilo oči.

I  was making the line thicker and thicker until I wasn't satisfied with my look. I also drew a line under my eyes. I used a darker shade on the space between the lines and to the corners I added light pink shimery eye shadow which has opened the eyes.


Ak chcete, môžte sa pokúsiť o akési zvláštne tvary na spodnej linke. Mne sa to podarilo tak na tretí krát.

If you want to, you can play with the line under your eyes.


Pridala som ešte špirálu, moju obľúbený od Benefit, a lícne kosti som zvýraznila bronzerom od Gosh. To však ešte nie je všetko.

I applied mascara by Benefit and I used a bronzer by Gosh. This is still not the end.


Úplne na vás je, aký rúž použijete. Keďže moje oči nemali žiadne príliš výrazné farby, rozhodla som sa, že zvýrazním pery rúžom od Avonu. Milujem tú farbu!

This is totally optional: you can use whatever lipstick you want to. I used a darker shade because my eyes weren't that dark and extreme. I used a lipstich by Avon. I love the color!

Ďakujem vám za prečítanie a prezretie tohto článku. Toto líčenie sa nemusí páčiť všetkým v mojom prevedení, no budem rada za každý komentár. Budúci týždeň máme konečne aj my prázdniny, takže mi držte zajtra ešte palce a budúci týždeň som už len vaša!
B.

Thank you for reading my new post. I know that not all of you will like this make up tutorial but I will appreciate every comment. Next week we will finally have spring break so I will be all yours.
B.

Komentáre

  1. Podle me je to liceni paradni, hrozne moc se mi libi! :-) Jsi sikovna, ta linka je perfektni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nespominala si ze nebudes pridavat po anglicky?:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára