HELP ME WITH MY YOUTUBE CHANNEL!

Zobrazuje sa IMG_6222.jpg

Už ste si možno všimli, že sa objavili na youtube moje videá.
Áno, začínam s pravidelným vlogovaním (alebo skôr s pravidelne nepravidelným). Pre niktorých to možno nie je šok, keďže bloggeri a youtuberi sú v jednej veci spätý. 
Priznávam, že je to pre mňa niečo nové, viem, že tie videá nie sú najlepšie, nemajú najvyššiu kvalitu a nevyzerajú úplne tak ako by som chcela, ale po prvom videu a ohlasoch aké malo som si povedala jedno veľké ÁNO. Youtuberov je v tejto dobe veľa, aj bloggerov a viem, že uspieť v jednej z týchto oblastí je niečo veľmi ťažké. Takisto viem, že uspieť v oboch oblastiach je nemožné. Ale mám stanovené svoje ciele, viem, čo chcem dokázať, viem, čo musím robiť pre to, aby som to dokázala.

 Viem, že sa nepáči úplne všetkým to, že blogujem a pridávam videá na youtube. Dokonca je to dosť nepríjemné, keď sa to nepáči niekomu, koho poznáte a má nepríjemné komentáre k vášmu najnovšiemu videu (alebo príspevku). Niekedy ma to zamrzí, keďže neviem, kde nastala chyba. Mať svoje záľuby - je na tom niečo zlé? Pokiaľ sa niekto vyzná do počítačov, všetci mu dajú pokoj. Lenže ak sa niekto snaží zviditeľniť spievaním, blogovaním, alebo inou záľubou, nájdu sa aj neprajníci. Ide to spolu ruka v ruke a, bohužiaľ, nič sa nedá robiť. 
Ale tento článok nie je len o tomto. Síce ma to mrzí, že moje výtvory majú aj negatívne ohlasy, musím sa cez to preniesť. Negativita posúva ďalej. 

Keďže by som sa chcela aktívnejšie venovať aj youtube, bola by som rada, ak by ste mi dali nejaké návrhy na videá. Čo sa týka outfitových videí, aj tie budú, avšak rozmýšľala som nad tým, že by som spravila nejaké outfitové nápady napríklad do školy, von, na ples, halloween. Ďalej by som chcela urobiť video get the look, v ktorom by som vám ukázala, že aj štýl nejakej celebrity sa dá ľahko ukradnúť, ak viete, kde nakupovať. Ak by ste mali záujem, tak by som možno urobila aj nejaké video s beauty témou, avšak neviem.. Zdá sa mi, že beauty youtuberov máme až-až a chcela by som byť niečím odlišná. Chcela by som mať videá, ktoré nenájdete u nikoho iného, len u mňa (myslím slovenský youtube). Mám v pláne aj nejaké TAG videos, napríklad Sister's tag (ak na to samozrejme nahovorím moju sestru) a nesmú chýbať ani challenges, pri ktorých sa poriadne zabavím/e!

Podľa titulu viete, že vás pravdepodobne budem žiadať o pomoc a rady. Mám teda na vás pár otázok, na ktoré keby mi odpoviete v komentároch, bola by som rada.

Páčili by sa ti skôr outfitové videá, alebo by si privítala aj tagy, challenges, občas vlog?
Chcel/a by si nejaké video s outfitovými nápadmi k daným príležitostiam?
Akej celebrite by som mala ,,ukradnúť look" - urobiť video, kde vám ukážem ako sa podľa nej obliecť?
Čo hovoríš na doterajšie videá?

Budem veľmi rada, ak mi na ne odpoviete a ďakujem vám, že ste si našli čas na tento krátky príspevok s mojími problémami. Nezabudnite dať odber na mojom youtube kanále, link na neho je TU.
Nezabudni sledovať najnovšie aktuality na facebooku.

Komentáre

  1. Takze, videa mas super, ale mas pravdu je co zlepsovat. Vidim, ze ta to bavi a tak ti prajem nech ti to vyjde.
    Suhlasim, outfity su proste tvoje. Vidno to aj na prispevkoch, viem, ze beauty je ista tema, ale treba skusit nieco ine.
    to s tymi get the look videami je uzasny napad, na sk a cz to nikto zatial nerobi (aspon ja som to nenasla) a mna by napr zaujimalo ako sa obliect ako taylor swift, rihanna alebo herecky z pretty little liars

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, tvoje doterajsie videa sa mi pacili a ten get the look by som si rada pozrela :) (mna by napr. zaujimalo ako sabliect ako Kate Middleton) drzim palce nech Ti tato ,,zaluba" vydrzi tak dlho ako bude mozne a z neprajnikov si nic nerob, aspon budes vidiet ze sa posuvas vppred :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vzdycky se najde nekdo neprejicny, no treba me se tvoje videa moc libi a urcite natacej dalsi, at uz outfitove, vlogy, tagy...proste cokoliv te napadne :-) A videa jak se oblect na nejakou prilezitost jsou podle me taky super napad, uz se na ne moc tesim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite v tom pokračuj videá sú perfektná vec, rob čo ťa baví, čokoľvek ťa napadne.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára