NANICVLASY.SK REVIEW


Ahojte!
Dnes by som vám rada predstavila jeden z e-shopov, ktorý možno poznáte. Už z názvu môžte vyčítať, že ide o stránku nanicvlasy.sk. So stránkou nanicvlasy.sk mám zatiaľ len dobré skúsenosti a rada by som sa o ne s vami podelila.
Asi tak pred dvoma rokmi som natrafila na túto stránku. Objednala som si odtiaľ príčesky, ktoré by držali dodnes (keby viem, kde sa nachádzajú). Prednedávnom som opäť narazila na túto stránku a bola mi naskytnutá možnosť vyskúšať tieto dva výrobky.


Keďže vy sami dobre viete, že ja a moje vlasy sme never ending story. Najlepšie by bolo, keby si ich nefarbím - aspoň to mi hovoria všetky kaderníčky. Bohužiaľ, dámy, skúšala som to a vydržala som dva mesiace. Lenže opäť som si ich zafarbila a moje vlasy boli tam kde predtým. Táto stránka mi značne zachránila život, preto vám predstavím vlasovú kozmetiku, ktorú u nich dostať. Väčšinou tieto výrobky používajú v kaderníctvach, a priznajme sa, všetky chceme mať také zdravé a voňavé vlasy ako keď odchádzame od kaderníčky.


KATIVA - MACADAMIA HYDRATING SHAMPOO

Začnem šampónom od značky Kativa. Tento šampón by mal vyživiť, hydratovať a hlavne posilniť vlasy, čo sa mi zdá ako ideálne, keďže moje vlasy sú suché, miestami ako slama.
Ako účinkoval na mne?
Zatiaľ som šampón použila dva krát. Dostavili sa nejaké dôsledky? Cítim, že moje vlasy nie sú až tak extrémne suché. Nie je to to, čo to bývalo, ale myslím, že po dlhšom užívaní sa jeho účinky kompletne dostavia. Obsahuje makadamiový olej, o ktorom som čítala veľa pozitívnych vecí, takže dúfam, že tento šampón mi dokáže, že za to stojí.
Stojí okolo 7€.



KATIVA - QUINUA DEEP TREATMENT

Musím priznať, že táto maska na vlasy ma oslovila o čosi viac. Nikdy pred tým som nepoužívala masky na vlasy a môžem priznať, že som robila veľkú chybu, ktorú som si uvedomila až teraz.
Odfotila som vám aj zadnú stranu, aby ste si mohli prečítať, na čo slúži táto maska. Opäť, je určená na farbené a zosvetlované vlasy - čiže môj prípad. 
Aké boli moje vlasy po aplikácií?Minimálne o 50 % hebšie. Síce moje končeky stále protestujú, no moje vlasy boli jemnejšie a živšie. Masky na vlasy by sa síce nemali používať príliš často, no som zvedavá ako jej budem po dnešnom umytí vlasov odolávať!

Máte skúsenosti s týmto e-shopom? Ak nie, radím vám, navštívte ich stránku a nechajte si poradiť! Neoľutujete :)


nanicvlasy.gif

Komentáre

  1. To vypadá opravdu zajímavě :)

    PS: Moc ráda bych tebe a tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde zrovna probíhá GIVEAWAY!
    http://www.lovies47.cz/2015/02/giveaway-02.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára