TROUBLE MAKER



Videli ste to počasie vonku v posledných dňoch?
Jasné, že ste videli. Ale ako by sa aj dalo prehliadnuť, keď je tak nesmierne úžasné? Milujem jar a všeobecne milujem teplé mesiace. Neobľubujem zimu, takže keď sa slnko začína ťahať spoza oblakov, je to pre mňa ako vykúpenie. A viete čo je najlepšie vziať si na seba v teplých mesiacoch? Niečo od Candy For Richmen!
Áno, opäť niečo od Candy For Richmen. Je to v poradí už tretia vec od tejto značky a sami viete, že si ich neviem vynachváliť. Nerozumiem, prečo ešte nie sú takí slávni, keďže ich veci majú presne to, čo by mali mať všetky veci - skvelý dizajn, skvelý materiál a originálna vysačka!


Have you seen the weather outside ?
Of course, you did. But how can someone think that this weather isn't perfect? I love spring and I love hot months. I don't like winter so when the sun is shining again it's like my favorite thing. And do you know what is the best for this weather?
Something by
Candy For Richmen.
Yes, again something by this brand. It's the third thing which I have showed you and you all know that I love them. I don't understand why they aren't that famous, because their clothes have everything - great design, great material and original label!




Mimo to, chcela som sa vám ozvať, že žijem. Nepridala som príspevok na blog približne štyri dni, čo nie je také hrozné, lenže ste boli zvyknutí minulý týždeň na častejšie príspevky. Za moju neaktivitu sa vám ospravedlňujem, ale poznáte to, keď vám skončí voľno a musíte sa po týždni vrátiť do školy. Bohužiaľ, moje radovánky sa skončili.

Also, I wanted to et you know that I am alive, I haven't uploaded any post in 4 days which I think isn't that bad but I know you were expecting some post earlier. I apologize for my non activity but I'm sure you know that feeling when you have to get back to school again. 
Sadly, my holiday is over.




Mnohí z vás vedia, že som mala naplánované valentínske outfitové video, ktoré však nevyšlo. Týmto by som vám ho chcela nahradiť. Prišlo mi zbytočné po natočení dávať von video, ktoré by pomohlo tak pár percentom ľudí. Videí tohto typu na youtube je kopu, a keďže chcem byť trocha svojskejšia, tak vám to vynahradím inak.

A lot of you know that I had planned valentine's outfit ideas video but I haven't uploaded it. I want to make it up to you. I thought it was unnecessary to do this video because there are many videos about valentine's outfits. I will make it up to you in my way.




A na záver moja obľúbená fotka. Popravde, myslim, že tieto fotky sa naozaj vydarili. Fotila ich kamarátka bez akýchkoľvek fotografických znalostí a s mojím upravením vyzerajú (dovolím si povedať) fakt skvelo. Sme asi skvelé dvojka!
Nová kolekcia od Candy For Richmen už je na svete, takže na ňu nezabudnite mrknúť na ich oficiálnej stránke.
Ak ste však zo Sk alebo Cz, tak sledujte freshlabels.cz, kde nájdete túto značku a mnoho iného!
B. 

And my favorite photo comes as the last one. I truly think that these photos are amazing. They were taken by my friend which has no clue about pohtographies and with my edits they look really pretty. We are a great duo!
New collection by Candy For Richmen is out so don't forget to check it out on their official site.
But if you're from Slovakia or Czech Republic, stay tunned with freshlabels.cz where you can find them!
B.

Komentáre

Zverejnenie komentára