WEAR A CANDY


Vraciam sa k značke Candy For Richmen opäť. Pred dvoma týždňami som pridala outfit, kde som vám ju predstavila (aspoň tým, ktorí ju doteraz nepoznali). 
Je naozaj veľmi ťažké vyjadriť seba, keď vám niekto navrhne, nech vyskúšate pár jeho kúskov. Hlavne, keď je to absolútne mimo váš štýl.



To už ste však počuli a určite aj zažili na vlastnej koži.

Niektorí ľudia si asi myslia, že mám naplánované svoje outfity týždne dopredu. Väčšinou sa snažím si pripraviť oblečenie do školy, aj von a dokonca aj vtedy, keď vám chcem ukázať nejaký outfit tu na blogu. Mám vždy v hlave predstavu, ktorú však pred odchodom zmením. 

Príklad zo života: k tomuto tielku od Candy For Richmen som si chcela dať dlhé biele high-waisted gate, lenže... zrazu na mňa pozrela sukňa z Bershky, a moje plány boli zmarené.




Možnože vám príde absurdné si plánovať outfity. Je to fakt nepotrebné? Áno, je, napríklad do školy. Vždy keď si chcem konečne obliecť niečo pekné, mám nachystané veci v šatníku... a ráno sa zobudím s úplne inou náladou a nakoniec vyzerám ako šedá myška. 




Potrebné a či nepotrebné, móda si ťa vždy nájde. Nehovorím, že všetci by sme mali byť fashion maniaci. Ani, že by všetkých malo zaujímať, čo sa dnes nosí, ktorý návrhár prichádza s novou kolekciou atď. Dôležité je cítiť sa vo všetkom, čo si oblečieme pohodlne a sám sebou.


tričko / Candy For Richmen
sukňa / Bershka
náhrdelník / H&M
kožák / Bershka
topánky /Bershka

Mimochodom, ak sa vám zapáčilo tričko od CFR, na ich webe vyšla nová kolekciam takže nezabudnite navštíviť candyforrichmen.com :)
Zanedlho vyjde aj na freshlabels.cz, takže nezabudnite sledovať ani ich e-shop.

B.

Komentáre

  1. Tak tá sukňa je perfektná <3 Ty si perfektná <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadas uzasne :-) Jinak ja si taky obcas pripravim do skoly neco pekneho na sebe a rano pak vetsinou vubec nemam naladu si to vzit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá čiernobiela a posledná fotka je úplne mega! Milujem tvoj blog aj instagram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá čiernobiela a posledná fotka je úplne mega! Milujem tvoj blog aj instagram :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára