FEBRUARY RECAP


 Vitajte v treťom mesiaci roku 2015!
Viete o tom, že jar sa začína oficiálne už na konci tohto mesiaca? Som neuveriteľne natešená, keďže jar a leto sú moje obľúbené ročné obdobia. Za sebou však mám jeden krásny mesiac, ktorý by som vám rada zrekapitulovala spôsobom, ktorý tu ešte nebol. 
Pripravila som si pre vás dve koláže - to jest 8 obrázkov, ku ktorým by som vám povedala to svoje. Začínam prvou kolážou, obrázkom zľava hore.

Welcome in the third month of 2015!
Did you know that spring starts this month? I am so excited because I love spring and summer. But I have one hell of a month behind me so I would like to do a recap.
I prepared 2 collages for you - that means 8 images. I'm starting with the first one.

#1 me and her

Fotky z tohto dňa ste už videli, no nevideli ste môjho spolupáchateľa - Dorotku. Fotky s ňou sú famózne, rovnako ako ona, a ja som váhala, či ich na blog pridám alebo nepridám. Každopádne, je to jedno z mojich najobľúbenejších fotení, keďže som ho trávila so svojimi najlepšími kamarátkami.

You already seen the photos from this day but you haven't seen my mate - Dorota. The photos with her are incredible but I wasn't sure if I should post them on my blog. Anyway, it's one of my favorite shootings because I was with my best friends.

#2 show them, Ari

Och áno, speváčka, ktorá mi bola najskôr proti srdci ma opantala. Začala som ju milovať po hite Problem, v ktorom sa objavila s mojou obľúbenkyňou Iggy Azalea. Arianu som začala milovať viac a viac a teraz patria jej pesničky k mojím najobľúbenejším.

Oh, yeah, the singer that I once didn't like got me. I started to like her after her song with my girl Iggy Azalea named Problem. Then I started to love her more and more and now her songs are one of my favorites.

#3 choco-berries

Inak povedané - čokoládové muffinky s jahodamy, yummy! Veď kto nemiluje sladké? A najlepšie sú predsa robené doma a z lásky.

Chocolate muffins with strwaberries, yummy! Who doesn't love this? And the best ones are made at home from love.

#4 chocolate bar palette 

Ja. Tú. Paletu. Milujem.
Nerozumiem tomu ako som mohla žiť pred tým bez nej? Paleta nádherných očných tieňov, ktoré voňajú po čokoláde. No povedzte mi, že máte niečo lepšie doma.

I. Love. That. Palette.
I can't understand how I could live without her. Palette with beautiful shades and with amazing smell. Is there something better?



#5 pizza time

Keďže sme boli so sestrou dva týždne doma, prišli sme na to čo to znamená variť pre seba. Po pár pokusoch sme zo vzdali a tak sa moja váha asi teraz neteší. Stálo to za to.

I was alone with my sister for two weeks and we didn't cook every day. After a few times we decided to order something so now my body suffers. It was worth it.

#6 sunglasses

Na začiatku mesiaca som si zakúpila nové slnečné brýle, ktorými som si najskôr nebola istá. Videli ste ich dokonca aj v outfitovom poste. Síce sa nepáčia každému, no ja si ich neviem vynachváliť a myslím, že toto bola kúpa tohto mesiaca.

I bought new sunglasses in the beginning of February. I wasn't sure about them. You saw them in one of my outfit posts. They're not for everyone but I like them and I think that this is the best purchase in February.

#7 sushi (food again?!)

Tento príspevok som rovno mohla venovať jedlu, haha! Jedno z mojich najobľúbenejších jedál je sushi. Zo začiatku som tomu nevedela prísť na chuť, chutili mi iba lososové maki. Časom som sa však otvorila novým možnostiam a teraz si neviem predstaviť, že by som si viac ako mesiac (alebo ja menej) nedopriala toto jedlo.

I should just do a post about food. One of my favorite is sushi. I didn't like it at first, I only liked  salmon maki. Later I started to try new ones and now I can't imagine one month (or even less) without sushi.

#8 party

Nuž, k tomuto asi viac ani nenapíšem. Tento mesiac som sa perfektne zabávala (možno aj preto som nebola až tak aktívna na blogu) a užila som si každú voľnú chvíľu. Konečne som vyplnila svoj voľný (cháp ako študijný) čas aj niečim iným ako pozeraním seriálom. Ďakujem dievčatám, ktoré ma ťahali von!

I enjoyed this month with my friends (maybe that's why I haven't posted that much) but I finally did some other things that studying and watching all episodes of tv series. Thank you girls for fun!


Viem, že minulý mesiac som toho veľa nepostíhala. Troška som to tu zanedbávala, no tento týždeň máme prázdniny, tak by som sa chcela povenovať blogu tak ako vo februári. Konečne má vyjsť zase slniečko, takže to znamená viac outfitových príspevkov!
B.

I know that I didn't do much previous month but we have spring break right now so I would like to post some new outfits and others. I hope it will be sunny!
B.



Komentáre

Zverejnenie komentára