MY FAVORITE INSTAGRAM ACCOUNTS



Sociálne siete. Trávime na nich až príliš mnoho času, navzájom si lajkujeme a komentujeme fotky. Robíme to všetci, nikto nevie ale prečo. Pokiaľ sledujete môj instagram, viete, že som dosť aktívnym užívateľom. Pridávam fotky každý druhý/tretí deň, niekedy dokonca každý deň. Ako každý človek na tejto planéte vlastniaci svoj instagramový účet na ňom mám pár svojich obľúbencov, ktorých profil si otvorím neraz denne.
Zoznámte sa s mojimi obľúbencami!

Social networks. We spend there too much time and we like and comment each others ohotos. Everyone does it but no one knows why. If you follow me on instagram, you know that I am active. I post photos every two/three days. As every person on this planet who uses instagram  I have my favorite accounts.
Meet my favorites!


@fancyillustrator


22 ročné dievča, ktoré pridáva na svoj instagram kresby hlavne blogeriek. Dostala som sa ku nej, keď urobila sketch mojej fotky. Okamžite som sa do nej zamilovala. Škoda, že je ako gossip girl - jej identita je neznáma.

22 year old girl which does these super cool sketches. I found out about her profile when she re-did my photo. I absolutely fell in love with her. The sad part is that she is like gossip girl - no one know who she really is.




@eliedecember


Na Eliškinom instagrame nájdete všeho všudy. Od zaujjímavých fotiek budov a fotiek z jej života sem-tam pribudne aj chutná selfie To, že má Eliška rada kvety vám hádam nemusím hovoriť.

On Elie's instagram is everything. There are many interesting photos from her life and sometimes there is a cute selfie. She likes flowers, doesn't she?

         





@kikaoravcova




Kika je dievča z mojej školy, ktoré tak dobre nepoznám, no jej instagram mámzmapovaný od A po Z. Môžte na ňom objaviť fotky západov slnka a starých budov z miest, ktoré navštívila.

Kika is a girl from my school that I don't know really well but I well know her instagram account. You can find on her profile photos of sunsets and old buildings.


      


@davidstolarik













Dávid žijúci v Londýne sa za foťákom správa ako profesionál. Nielenže mu to ide s fotoaparátom, ale ide mu to aj s upravovaním fotiek. Palec hore.

David lives in London and his photography skills seem to be professional. Not only he knows what to do with camera but he knows how to edit photos. Thumbs up.




















@djmfoo



To, že rada sledujem svojich priateľov na instagrame je samozrejmosť, no myslím, že Marcelove fotky by mali ísť do popredia. Hlavne tie so mnou,hihi.

I am following my friends on instagram and I think that Marcel's account should be here because of his photos. (With me, of course.)






















@oneofdan


Daniel sa určite drží pravidla: ,,V jednoduchosti je krása." a ja ho za to musím pochváliť, pretože jeho instagram pomocou jeho cítenia jednoduchosti prosperuje vo všetkých smeroch.

Daniel's rule definitely is: ,,Simplicity is the beauty."  and I have to give him a shoutout for that because his instagram thanks to his simplicity belongs to my favorite accounts.






















Toto sú moje momentálne najobľúbenejšie účty. Samozrejme, že rada sledujem aj iné účty, ale snažila som sa vyberať tie bez fashion a beauty zameraní. Aké sú vaše najobľúbenejšie účty?
B.

These are my favorite instagram accounts. Of course I like to follow other accounts also, but I tried to pick the ones that are not fashion and beauty related. What are your fave accounts on instagram?
B.

Komentáre

  1. "Tajnú" slečnu sledujem tiež veľmi rada a taktiež Marcela keďže je to jeden z tých pekných slovenských chalanov. Ak by som si mala vybrať bez fashion a beauty tak na prvom mieste by určite bola @luciajasenska. Ona bola myslím aj medzi prvými 5 keď som si založila instagram a začala som ich sledovať. To dievča ma nikdy s jej fotkami nesklamalo.
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vetsinu vubec neznam, takze diky za tipy, vsechny fotky vypadaji skvele :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky za tipy:) Hrozně ráda si prohlížím IG profily:) Fancyillustrator je můj oblíbený :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju za tipy a za mě rozhodně doporučuju instagram @connorfranta jeho fotky mají prostě něco do sebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára