NEW BABES



No konečne sa dostalo prázdnin aj na západné Slovensko. Viete v čom je výhoda mať prázdniny spomedzi posledných krajov? Všetky ostatné nám teraz závidia.
Tak teraz si to vychutnávame my. Dnešok som si vychutnala poobedným fotením s mojimi novými láskami - Vans Old Skool. Tieto topánky chcelo moje srdce už dlhšiu dobu, no buď som mala finančné nedostatky alebo nemali moju veľkosť. Ďakujem Viki, že mala trpezlivosť na mňa a jej fotky. Je to tiež blogerka, začiatočníčka, takže venujte chvíľku jej blogu TU

Finally it's our time west Slovakia. Do you know what is the best thing about having holiday as the last ones? Well, everybody feels jealous.
Now we are enjoying some free time. I enjoyed today by taking photos with my new loved ones - Vans Old Skool. My heart wanted them for a long time but there has been always a problem -  once I didn't have money and then they didn't have my size. I would like to thank Viki for taking photos of me and my new babes. She's also a blogger so visit her blog HERE.








Isto to poznáte: je piatok večer. Idete von s kamarátkami. Plánujete si s nimi celé vaše prázdniny. Zrazu je streda večer a vy zisťujete, že ste nestihli ani polovicu z toho, čo ste chceli. Zajtra to však napravíme, chystáme sa do Bratislavy, takže očakávajte nový príspevok (možno video?) v piatok z Bratislavy.

I'm sure you know this one: it's Friday night and you're going out with your friends. You're planning your whole holiday. Suddenly it's Saturday night and you haven't done a thing. But we will make it up to ourselves by going to Bratislava. So on Friday you can expect a new post (maybe video?) from Bratislava. 




Najkrajšia fotka na záver - čiže Vansy. Dúfam, že to neskončí ako pred rokom s mojimi Air Maxami. Mala som ich totižto iba dva krát na sebe a odvtedy mi stoja v botníku. Premýšľala som čo s nimi spravím, uvažovala som nad ich predajom. Ja som však typ človeka, ktorý sa veľmi ťažko lúči hoci aj s topánkami. Ak by sa však našiel niekto, kto by ich miloval viac ako ja, môj e-mail poznáte.
Zatiaľ vás nebudem zaťažovať mojim ľúbostným vzťahom s topánkami, Západoslováci, vy si užívajte prázdniny. A ostatné kraje, tam máte, len nám záviďte!
B.

The prettiest one comes the last - my Vans. I hope that it will not end up like with my Air Max. I only wore them two times and since then they are in my closet. I have been thinking what to do with them. But I am a type of person which hates saying goodbye even to shoes. But if I would meet someone who would love them more than I did, I would sell them.
But for now I will not talk about my love life with my shoes. Enjoy the rest of your holidays, west slovakians. And the others, just be jealous!
B.

Komentáre

  1. COOL FUR JACKET, LOVELY LOOK
    MY NEW POSTS HERE
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/03/mustard.html
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/03/different-ways-to-wear-mini-skirt.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to slusi, botky jsou pekne :-) Uzij si zbytek prazdnin, on ted tyden vzdycky tak hrozne rychle utece... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nepáči sa mi tá stena, ale ty si pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mě jednotlivé kousky k sobě nějak nepasují , samostatné jsou skvělé ,ale možná je to těmi džínami nebo botami, ale celý outift na mě působí nějak moc přeplácaně,chaos. Kdyby jsi si k tomu vzala nějaké černé úzké kalhoty, legíny ,tak snad možná ,ale takhle bohužel ne:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára