SUGAR UP


Jednou z mojich momentálne najobľúbenejších farieb je baby modrá, do ktorej sa zamilovali aj Candy For Richmen. A ja som sa zamilovala do nich. To sa začína ako pomerne dobrá lovestory, no nemyslíte?
Je nedeľa a to znamená ako vždy ako takmer vždy nový príspevok. Väčšinou milujem písať nedeľné príspevky, no tento jeden sa píše v sobotu, keďže moja nedeľa bude trávená za knihami. Som predsa ešte študent a nesmiem zabudnúť, že bež školy sa dnes nikam nedostanem. Bez školy by som ani neblogovala.

One of my current favorite colors is baby blue and as you can see Candy For Richmen also fell in love with it. And I fell in love with them. This could be an amazing lovestory, don't you think so?
It's Sunday and that means it's time for a new post. I like to write sunday posts but this one is written at Saturday because my Sunday will be spent in my room with my books. I am a student and I can't forget to study because school connects with everything even blogging.







 Väzenie. Poznáme veľa druhov väzenia: napríklad domáce väzenie, ženská väznica, alebo napríklad taká obyčajná budova nazývaná škola. Nemienim však stráviť svoj voľný čas premýšľaním o tom čo bude ani o tom, čo bolo. Radšej sa vám tu rozbásnim o mojom obľúbenom kúsku od CFR.

Prison. There are many kinds of prison: for exemple being grounded, women prison or a weird place called school. But I will not spend my free time thinking about what's gonna be or what was in the past. I will rather be talking about my fave piece by CFR.




'
 Ani zďaleka som si nemyslela, že práve tento kúsok sa stane mojím favoritom od nich. Typovala som to na to tielko, no akonáhle som si obliekla tento crop sveter, zamilovala som sa. Aj keď nie je ani crop, je mega crop, preto som si na niektorých fotkách musela dávať pozor aby mi spod neho niečo nevyliezalo. No stojí za to!

I did not think that I would like this piece the best. I thought I would love the most the one with the girl. But when I tried on this crop sweather I fell absolutely in love. I know it's not just cropped, it's ultra cropped and I had to be careful while taking photos so my bra won't show up. It was worth it!





ripped jeans / H&M
crop sweather / CFR
leather jacket / Pull&Bear
purse / very old
shoes / Vans

Samozrejme, na oficiálnej stránke Candy For Richmen (link je TU) sme sa dočkali aj tretieho releasu, takže si ho nezabudnite pozrieť! Medzitým, všimli ste si nový cover? Čo naň hovoríte?
Mimochodom, prajem všetkým mojím čitateľkám, ktoré sa cítia ako ženy zvyšok krásnej nedele. A hlavne: ako sa vám páčia tieto fotky?
Fotky zhotovila Nina S.
B.

Of course, on the official site of Candy For Richmen (link is HERE) is the third release of their new collection so don't forget to check it out. By the way have you seen the new cover? Do you like it?
By the way I wish to all of you my readers who feel like women all the best druing this day. And : did you like these photos?
Photos were taken by Nina S.
B.




Komentáre

Zverejnenie komentára