ORANGE RIDING HOOD


Veľkonočné prázdniny nám dnešným dňom oficiálne začali. Niektorí si užívajú dlhší spánok v posteli, iní sú zase niekde na cestách a mieria za oddychom do hôr. Ja trávim dnešok na gauči pred telkou a balením sa, keďže zajtra odchádzam do Hrabova, kde budem mať pár dní pokoj a kľud od mesta. Aj keď som tam zo začiatku nechcela ísť, pretože som sa na prázdniny nechcela vzďalovať od kamarátov, teraz mi to prišlo ako úžasný nápad a musím priznať, že sa tam aj teším. Byť niekde pri lese, v prírode, bez wifi - pre niekoho nočná mora, pre iných zas oddych.
Samozrejme, že sa budem snažiť byť aktívna čo najviac to pôjde na Instagrame a taktiež tam budem pre vás točiť nový vlog.

The Easter holiday has officialy started.  Some are enjoying long lasting sleep in their beds and others are spending this day on the road somewhere. I'm spending my day on a couch and packing because tomorrow I am leaving to Hrabovo where I will have a few days off. Even though I did not wanted to go there at first because I didn't wanted to leave my friends, now I think that it's pretty cool I'm going there. Being somewhere near the woods and without wifi - for some it's a nightmare, for some it's relax.
Of course I will stay active on my instagram and also I will be doing new vlog.





Musím povedať, že oranžová nepatrí medzi moje obľúbené farby. Dokonca nepatrí ani medzi farby, ktoré považujem za príjemné. Nemám rada oranžovú. Ale keď som si dala tento kabát na seba, zamilovala som sa do kombinácie tohto výrazného kabátu a nevýrazných kusov oblečenia pod ním.

I have to say that orange is not one of my favorite colors. I don't even like orange. But when I put on this coat I had fallen in love with the combo of its color and dark clothes underneath it.







coat / ZARA
blouse / FOREVER 21
skirt / PULL&BEAR
purse / mom's from 80's
shoes / ?

Dneska nemám náladu sa špeciálne vypisovať. Zaželám vám len teda príjemné strávenie kratších prázdnin. Nezabudnite ostať naladený a sledovať môj instagram a hlavne youtube kanál, keďže čoskoro sa bude zapĺňať.
B.

I'm not in a mood today for long essays. I will just wish you all the best on these short holidays. Don't forget to stay tunned and follow my instagram and youtube channel because soon I will be more active.
B.

Komentáre

  1. Já myslím, že ti oranžová naopak moc sluší a hlavně v podobě tohoto kabátku, je nádherný! Pěkné prázdniny a pořádný odpočinek! :)
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kabátik je strašne krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kabát je stylovka! Nádherná barva i střih :)
    Přeju fajné velikonoční odpočívání:))
    ...///Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. perfektné! páči sa mi, že má kabát aj kapucňu!
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný kabátek a košile! Moc ti to sluší! Hezky si odpočiň. ))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oranzovou taky dvakrat nemusim ale ten kabat je super a moc ti slusi :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára