ANGEL?


Žeby som bola ozaj ten anjel?
Haha, to teda určite! Aj keď tento príspevok nesie názov "angel" (číže anjel), nepokladám sa za anjela. Nemyslím si, že poznám vôbec nejakého. Každý predsa máme v sebe niečo zlé, čo nás drží pevne nohami na zemi. Nikto nie je na 100% dobrý, ale ani zlý. Vďaka oblečeniu sa však môžeme skryť pod masku anjela, či diabla.

Aj keď teraz väčšina ľudí preferuje all black outfity, ja stále zostávam verná svetlejším farbám, ako je napríklad ružová, modrá, dokonca žltá a najmä biela. Milujem čiernu, ale nosiť na sebe čierne veci v tomto teple je myslím si dobrovoľná smrť. Čierna a tmavé farby mi vždy pripadali vhodnejšie na jeseň a zimu. Akonáhle nastane jar a leto, môj šatník zmení svoju farebnú paletu tak o 180 stupňov. 
Možno tak dva roky dozadu to tak nebolo. Môj štýl bol veľmi premenlivý, nevedela som sa nájsť (nehovorím, že teraz som sa už našla). Predsa len, bola som mladšia a snažila som sa skúsiť všetko ako napríklad ostrihanie vlasov na rôznu dĺžku, farbenie vlasov na ryšavo, na tmavú, na fialovú, obliekanie do emo vecí, atď. Taktiež nemôžem povedať, že toto skúšanie vecí ma prestalo baviť. Stále mám chuť niekedy obliecť si na seba niečo, čo sa ku mne na prvý pohľad vôbec nehodí a nemyslím si, že by sa to niekomu na mne páčilo. Na týchto malých experimentíkoch ale nič zlé nie je, dúfam však, že s nimi čoskoro prestanem, pretože mať na sebe jeden deň sukňu, vysoké topánky a vyzerať ako dáma a na druhý deň si dať boyfriendy, voľné tričko, messy bun a vansy niekedy dokáže zmiasť ľudí. Dnes teda za dámu! (alebo skôr minulú stredu)




Z týchto fotiek sa veľmi teším. Sú z ďalšieho fotenia s Ninou Š., s ktorou som už pár krát fotila a vždy sa nám (teda jej) fotky vydarili. Ninku môžete sledovať na jej instagrame TU a taktiež si môžete pozrieť moje najnovšie video, kde mi robila spoločnosť Ninka. Ak si chcete video pozrieť, kliknite SEM. 





crop top / Zara
skirt / Marks & Spencer
heels & bag / Bershka
bracelet / Pandora
flower crown / ?

Tak čo, aj vy preferujete v lete svetlejšie farby?

B.

Komentáre

  1. so angelic
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá čelenka je super :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky a úplne skvelé topánky! to musela byť láska na prvý pohľad:) už dlhšie takéto topánky zháňam:)
    Girl Who Is Obsessed.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzeráš naozaj ako anjel :)
    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten věneček je nádherný!
    Já taky každý den střídám styl oblékání, ale právě to se mi na tom líbí - že moda je hravá.. a pokud se člověk nebojí obléct extravagantnější věci, tak je to pastva pro oči (když to teda umí ;)).. Takže rozhodně se není za co stydět a neznamená to, že by ses nenašla.. znamená to, že jsi prostě hravá a to je super :) nemusí být celý svět jako přes kopírák ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to sluší, ty botky jsou dokonalé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherný outfit, ty botičky jsou opravdu krásné! ♥

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  8. velmi pekná čelenka a prostredie fotiek <3 mam veľmi rada čiernu, ale v lete nejako mimovolne prechádzam na bielu a sedu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na tie topánočky som sa v Bershke pozerala, teraz ľutujem, že som ich nezobrala :/ sú dokonalé :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dokonalé fotky! Nádherná čelenka. :) Tiež teraz v lete radšej nosím svetlejšíe outfity, ale skôr sa fotím v čiernych- ani neviem prečo, ale potom mám z fotiek lepší pocit :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  11. božeeee zamilovala jsem se♥ opravdu dokonalý outfit a tobě hrozně moc sluší!

    ADEL'S FASHION LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Čelenka ti naozaj pristane :-) Michaela

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára