SUMMER PLANS



Dnes som si hádam uvedomila, že tie prázdniny sa naozaj dejú. Po celý minulý týždeň som bola rozbehaná kade tade, bola som dva krát v Bratislave, behala som s kamarátkami, opaľovala som sa (aj keď to moc nie je vidieť) a bola som sa kúpať v Galandii. Až dnes, v pondelok ráno, som si uvedomila, že ma nezobudil alarm, a že sa nemusím nikam ponáhľať, hlavne nie do školy.
A tak som si pospala o niečo dlhšie, dala melónik na raňajky a pozrela si čo je nové na blogu - komentáre, štatistiky atď. Vtedy ma to trklo: 
Prázdniny sú už takmer týždeň a ja som nepridala ani jeden príspevok, neurobila som ani jedno video. Okamžite som to samozrejme chcela zmeniť, a napadlo ma v hlave asi milión článkov, ktoré som chcela pridať ešte dnes. 

Ako prvý článok mi prišlo rozumné pridať svoje plány na leto, ktoré som zverejňovala aj minulý rok. Minuloročné desatoro nájdete TU. A ak si chcete pozrieť tohtoročnú päticu, tak pokračujte v čítaní tohto (už teraz) dlhého článku.

1. CESTOVANIE PO SLOVENSKU
Minulý rok sa tento bod objavil iba s názvom cestovanie. Čoraz viac si však uvedomujem, aké nádherné sú slovenské mestá a slovenská príroda. Bola by škoda, ak by som nenavštívila čo najviac možných miest na západe (ale samozrejme, poputujem aj na stred a východ). Môžete mi napríklad do komentárov poradiť, kam by som mala zamieriť.

2. VIAC PRÍSPEVKOV, VIAC VIDEÍ
Ruka v ruke s letom ide kopec voľného času. Leto sa dá využiť aj produktívnejšie ako len leňošením pri bazéne. Aj keď aj to leňošenie znie lákavo, haha.

3. MENEJ SMÚTKU, NUDY A ZLEJ NÁLADY
Celý rok sme sa tešili na leto, už od septembra roku 2014 sme odpočítavali dni a plánovali leto 2015. Pre toto nemôžeme toto leto byť smutní, znudení doma, mať nejaké depky alebo sa proste vyhovárať, že sa nám niečo nechce. Ubehne nám to zase ako voda a v septembri budeme plakať a nariekať, že sme si toto leto neužili viac.

4. ZMENY, ZMENY & ZMENY!
Som človek, ktorého nebavia rutiny, každý deň mám potrebu urobiť niečo inak, nevydržím stále s jednou farbu laku na sebe alebo s tým istým líčením a či farbou vlasov. Pred týždňom som vyskúšala na pár dní ružovú, teraz premýšľam, čo si na vlasy vysypem teraz. A možno ich dokonca ostrihám.

5. KAMARÁTI, RODINA
Tráviť viac času s milovanými osobami je cennejšie než čokoľvek iné. Vezmite svoju polovičku, kamarátku, maminu na výlet - ja to plánujem spraviť určite.


A aké sú vaše plány na leto? Máte už naplánované výlety, dovolenky alebo to nechávate na náhodu?
Keď sme už pri tých plánoch, budem rada, ak by ste mi pomohli s naplánovaním letných videí. Tento týždeň budem pre vás natáčať OOTW, kde uvidíte všetko čo som nosila tento týždeň, pričom toto video chcem urobiť vlogovo, takže vám aj ukážem čo som robila tento týždeň. Možno vás to bude inšpirovať.
Aké ďalšie videá by ste chceli vidieť?
Zajtra sa môžete tešiť na nový haul príspevok a vo štvrtok sa s vami podelím o fotky z nového fotenia. Toto je odo mňa zatiaľ hádam všetko, vidíme sa pri zajtrajšom príspevku. Užívajte si leto a nezabudnite ho čo najviac tráviť vonku! 

B.

Fotky zhotovili: Martin Kopec & Lubomir Mercery Pecho



Komentáre

  1. Ja hlavne dúfam, že sa konečne stretneme aspoň na malú chvíľu! :-) Súhlasím s tvojou 5, čo chceš a naopak nechceš robiť. Ja idem momentálne na brigádu, kde dúfam, chytím trochu bronzu :D

    Haul je vždy moje najobľúbenejšie video a rada ho pozerám, vlogy taktiež, skús nejakú challenge :P :-)

    Užívaj!

    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá fotka na záver je nádherná! :O
    super plány, páči sa mi hlavne ten prvý, vraví sa, že najskôr treba spoznať vlastnú krajinu a až potom objavovať nové :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ať ti všechny plány vyjdou podle představ, já zatím žádné plány nemám, léto strávím hlavně asi pracovně, ale chtěla bych si užít alespoň nějaký prodloužený víkend někde s přítelem :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára