SUMMER WISHLIST & SHOPPING DILEMMA



My ženy sme naozaj príšerné. 
Vidíme výpredaj, ideme nakupovať. Vidíme, že v našom obľúbenom obchode majú nový tovar, ideme nakupovať. Nudíme sa, ideme nakupovať. Sme smutné, tak ideme nakupovať. Mám pocit, že my si nájdeme vždy nejakú výhovorku len preto, aby sme mohli niekde poriadne prevetrať peňaženky (aj keď tá moja to už nezvláda a protestuje už len pri predstave o nakupovaní).
Hovorím si, že nič nepotrebujem a potom zrazu otvorím internetové e-shopy a BUM! Poviem si teda, že si kúpim len jednu vec a BAM! Nikdy to neskončí len pri jednej veci.

V tomto článku som sa rozhodla nie len vám ukázať môj aktuálny wishlist, z ktorého veci sú už na ceste ku mne, ale aj poradiť vám v nakupovaní, keď možno nechcete toľko minúť alebo sa neviete rozhodnúť medzi dvoma kúskami.

Prvou a najdôležitejšou radou pri nakupovaní je nikdy si nesmiete zobrať všetky peniaze. Budete si potom hovoriť, že ešte si môžete kúpiť toto a tamto, že ešte v peňaženke niečo máte. Z vlastných skúseností ale viem, že sa potom rozbehneme a sme nezastavitelné a tak síce prídeme domov s kopou nových vecí, ale naša peňaženka a účet bude celkom vyplienený. Ak teda neviete presne, čo si idete kupovať, neberte si nikdy veľa peňazí. Vezmite si len niečo, veď predsa ak nemáte žiaden cieľ, tak si kúpte len nejakú drobnosť a nie rovno celý obchod, haha.
Ďalšou vecou, ktorou by sme sa mali riadiť (ale aj tak neradíme) je udeľovanie priorít veciam a správne rozhodnutie. Napríklad: Som v obchode, nájdem dve pekné tričká, no kúpiť si môžem len jedno. Ktoré si vezmem?
99 % z nás by si vzalo to štýlovejšie, pretože teraz tak chodia všetky dievčatá oblečené a proste sa to dnes nosí. Pravda však je, že už za mesiac sa nám možno to krajšie a štýlovejšie tričko nebude páčiť a bude nám len plesnivieť v šatníku (nie doslova samozrejme). Ak si nie ste na sto percent isté, že práve tento kúsok je ten pravý, radšej si ho nekúpte. Za tých ušetrených 20€ si napríklad môžete kúpiť permanentku do fitka, alebo 10 malých koláčikov.
Pre mňa je najväčším trápením vždy vyberanie veľkosti pri nakupovaní. Vždy váham či si vezmem tie nohavice, ktoré mi perfektne sedia, alebo tie, ktoré sú mi na páse o kúsok väčšie no dĺžkovo sú pre mňa vhodnejšie. Tento problém poznajú najmä dievčatá s dlhými nohami. Ja si vždy kupujem nohavice o číslo väčšie, keďže po prvom vypratí a vysušení v sušičke sa vždy trocha scvrknú - alebo som len pribrala 2 kilá za ten jeden deň. Priznávam, že dnes by to bolo možné,keďže mám za sebou asi 10 zjedených oreo/kinder muffinov. Stálo to za to!

Všetky veci, ktoré som pridala do koláže sú zo stránky dresslink. Nielenže tam nájdete štýlové veci, ale tiež sú len za pár faciek, takže neminiete pri nákupe celú výplatu alebo vreckové.
Konkrétne linky na kúsky:
čierny overál s čipkou
biele priesvitné tielko
kvetovaný komplet
čierny a biely top dlhý po bokoch

Ak ste si ešte nestihli všimnúť, taktiež som na youtube pridala nové video, tentokrát to je WHISPER CHALLENGE, tak si ho nezabudnite pozrieť a dajte mi vedieť ako sa vám video páčilo.
Vaša pobláznená B.












Komentáre

  1. nice
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/upfront-company.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten overal a aj ten set vyzerajú vážne dobre! :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha, tak ten problém s dlhými nohami mám aj ja a poznám to veľmi dôverne :D Keď si kúpim moje číslo, tak je všetko fajn až na to, že sú mi strašne krátke. Long girls problems, hh
    Inak super výber oblečenia, najviac sa mi páči ten top so šortkami. Ale niekde som čítala, že baby s vecami z dresslinku nie sú až tak spokojné, ale neviem čo je na tom pravda. Každopádne, keď ti to príde tak sa ozvi. :)
    Girl Who Is Obsessed.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára