DEAR DIARY I.


Nikdy by som si nemyslela, že práve ja budem písať takýto článok, ale budiš, poďme na to. Články takéhoto typu, kde sa vám viac rozpoviem o mojich aktivitách, čo som zažila/robila ma na iných blogoch nesmierne bavia (hlavne tie od Domči), a tak možno bude baviť práve aj tento môj článok. Bude trocha obsažnejší, ale pokiaľ vás zaujíma ako som strávila prvú pólku leta, pokračujte v čítaní (alebo si aspoň pozrite fotky).
Musím sa priznať, že nápad na tento článok by hádam ani neprišiel, ak by som nedostala tento diárik od AndyCreative. Keď som bola menšia,  zvykla som si všetko zaznamenávať, písala som si každú hlúposť ktorá sa mi stala, no s pribúdajúcim vekom som tieto svoje denníčky odkladala a začala svoj voľný čas tráviť trocha inak než písaním si o tom, čo sa mi stalo v škole a ako sme sa boli s kamoškami po škole hojdať na sídlisku. Dnes som však objavila znova ten úžasný pocit, len tak si pre radosť niečo napísať a zaznamenať a bolo by fajn sa o tom s niekým podeliť. Haha, ale o všetkom sa s vami samozrejme podeliť nemôžem!



Júl mi ubehol neuveriteľne rýchlo, ešte stále si neuvedomujem, že polovica môjho vysnívaného leta je za mnou. A ja som nestihla ani štvrtinu vecí, ktoré som mala na TO DO liste. Nemôžem však povedať, že by toto leto bolo zatiaľ zlé. Veľmi ma potešilo za posledné týždne pozitívna odozva od ľudí, ktorí sledujú môj blog. Prišlo mi za toto obdobie veľmi veľa správ na facebooku alebo anonymných ,,otázok" na asku, za čo vám patrí jedno veľké ĎAKUJEM. A to, že sa vám odvďačím zistíte už o pár dní. 




Som veľký milovník dobrého jedla a osviežujúcich nápojov (a zmrzliny!). Myslím,že toto ste o mne však vedeli minimálne z instagramu, na ktorom som neustále aktívna. Ak bude niekto poblíž Nitry, odporúčam vám zájsť do Gio na pešej zóne alebo v galérií Mlyny a dajte si u nich zmrzlinu. Síce sa buchnete po peňaženke, no za tú kvalitu sa naozaj oplatí si priplatiť. Tiež som za posledný čas jedla viac nezdravého ako toho zdravého jedla, no keď nie teraz, tak potom kedy? Mám taký pocit, že už sa to odzrkadluváva na mojej váhe, no za tú chuť toho skvelého jedla to stojí.


Čakala som, priznávam, trocha väčší úlet od tohto leta. Myslela som si, že strávim každý deň (alebo každý druhý deň) na nejakej párty s kamarátkami. Pravdou je, že netflix a zkouknito sú naši najlepší priatelia a predstava, že by som dnes večer mala niekam zájsť ma absolútne neláka. Skôr premýšľam nad tým, že si pozriem Magic Mike-a. Znova. A potom ešte raz. 
Nemôžem povedať, že som žiadnu akciu toto leto nezažila, pretože som sa na nejakých dvoch či troch objavila, no žeby som mohla povedať, že to boli úžasné večery (noci?), tak to teda nie. Hádam konečne dospievam, aj keď 18tka mi na dvere ešte neklope. Za to tých vytúžených 17 a pocit ženy už aj áno.



Veľa ľudí mi vraví, že musím prírodu neznášať, ale naozaj milujem slovenskú prírodu. Keď som bola menšia, tak som každé prázdniny trávila v Slovenskom raji s rodinou. Stále sme chodili na celodenné túry a večer sme odstrelení zaspali. Veľa si toho nepamätám, keďže som mohla byť tak v 1. triede na základnej škole, ale aj 10 rokov neskôr mám na tieto výlety úžasné spomienky. 
Toto leto som chcela vidieť miesta v mojom okolí, ktoré nie sú také známe, no stoja za to vidieť ich. Ružinú bude poznať každý z vás, no také kúty Trnavy či Bratislavy asi nie. 




Čo ma prekvapuje na mne viac a viac je to, že som sa naučila viac chodiť pešo a menej autobusom. Samozrejme, dostať sa z miesta môjho bydliska do centra Nitry je v horúčave 37 stupňov naozaj problém, ale pokiaľ už som v centre, nerobí mi problém prechádzať sa aj dve-tri hodiny. Možno aspoň spálim tie spomínané kalórie z jedla, ktorého jem denne kvantum.
Taktiež som zvykla často vysedávať celé dni v kaviarniach a tam piť jednu limónadu za druhou a keď ma omrzela s kamarátmi jedna kaviareň, hneď vedľa bola druhá, takže sme presunuli svoje lenivé zadočky tam. Aj to sa otočilo tak o 180 stupňov, keďže teraz naozaj radšej zájdeme na ten piknik alebo si len tak sadnúť do parku.


Túto sympatickú tváričku asi poznáte hlavne z mojich snapchatov a instagramu. Pôvodcom niektorých fotiek, ktoré nájdete na blogu je Ninka Škarbalová, ktorú som nahovorila na svoj prvý challenge. Pomôžte mi ju nahovoriť aj na ten druhý! (Myslím však, že Nina bude súhlasiť, pokiaľ jej ponúknem nejaké jedlo.)


Poslednú fotku tohto článku ste mohli vidieť dnes ráno na instagrame. (Veď ja hovorím, že som tam neustále aktívna!) Pochádza zo včerajšieho fotenia s Alex Sládečkovou, s ktorou som si to nesmierne užila a domov som prišla maximálne vyšťavená, takže sme s Alex urobili asi dobrú prácu. Fotky určite zverejním na blog v priebehu budúceho týždňa.

Dovtedy ma môžete sledovať na dnes veľmi často spomínanom instagrame (@baribircak) alebo snapchate (@baribircakova). Užívajte si leto, pretože za chvíľu je fakt po ňom!

B.









Komentáre

  1. krásne fotky! v dobrom ti závidím také krásne leto a zážitky, ja len sedím doma. Ale snáď bude august lepší, mám nejaké plány, tak snáď sa to vydarí:)
    Girl Who Is Obsessed | girlwhoisobsessed.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotky sú super :)
    www,aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super članok , super fotky ;)
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky:) také mi příjde že v létě sním více nezdravých věcí.:(D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento typ článku se mi od tebe hrozně líbí, doufám, že jich tu časem najdu víc :-) jinak moc pěkné fotky.
    Maybe one day you'll understand

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára