DEAR DIARY II.


Už prešiel nejaký ten piatok, kým som napísala prvý článok s názvom DEAR DIARY. Tento príspevok sa vám pomerne páčil a musím sa vám priznať, že aj mne sa veľmi príjemne písal. Po dvoch mesiacoch si teda opäť robím z blogu menší denníček, kde sa vám otváram s tým, čo ste možno na instagrame nevideli (alebo aj videli).
Tiež som sa rozhodla, že keďže ma ako čitateľa, ale aj ako človeka, ktorý tieto články píše, nesmierne baví tento typ príspevkov, zaradím ich medzi tie, ktoré sa na mojom blogu budú pravidelne objavovať.  Dúfam, že sa vám táto séria článkov bude aj naďalej páčiť.
Poďme do toho.



Začnem asi tým, že som sa konečne donútila k tomu, aby som využívala príležitosti, ktoré sú mi ponúkané. Skvelým príkladom sú vlaky zadarmo. Som z Nitry a tu tie vlaky teda veľmi frekventované nie sú, hoci je Nitra krajským mestom, čiže by si zaslúžila byť súčasťou hlavnej trate na Slovensku. Vždy, keď sa niekam vyjdem vlakom musím minimálne raz prestupovať, čiže mi cesta vlakom zaberie niekedy omnoho viac času, než by som si želala. Hovorím si, že autobusom by mi síce trvala cesta kratšie, no keď už máme tie vlaky zadarmo a mám s kým cestovať, je to škoda nevyužiť.
Čo fakt nemôžem vystáť sú však meškania. Neznášam, keď niečo nie je načas. Neznášam, keď mešká osoba/vlak, som potom z toho nervózna, čiže pri týchto cestách vo vlakoch si dosť užívajú aj moje nervy.



Bratislava, naše hlavné mesto, poklad a srdce Slovenska.
Práve teraz som znela ako typický štúrovský básnik z obdobia romantizmu. Viete, všetci moji kamaráti, ktorí pochádzajú z Bratisky, veľmi nadávajú na toto mesto. Stále sa sťažujú, že sa tam poriadne nedá nič robiť, že tam nie sú žiadne poriadne obchody, a že sa tam proste nudia.
Naozaj ich nechápem. Myslím, že máme naozaj pekné hlavné mesto, aj zo stránky pamiatok, no stačí tiež aj keď sa prejdete po večernej alebo zasneženej Bratislave, a na chvíľku uveríte, že to Slovensko má tiež krásne mestá.


Ach, Bari. Kedy konečne prejdeš na zdravú stravu?
Nikdy.


Za mesiac september som si splnila svoj detský sen - baldachýn. Vždy som chcela mať izbu útulnú, plnú fotiek a hlavne mať nad posteľou baldachýn presne tak ako ho mávali dievčatá vo filmoch. Keďže mám podkrovnú izbu, tak to bol celkom challenge zavesiť, no šikovné ruky dokážu všetko.
Tiež som si upratala a vytiahla jesenné oblečenie (chvíľka smútku). Som asi jediná, ktorej obľúbené ročné obdobie nie je jeseň. Vlastne jeseň nemám rada. Jediné, čo je na nej dobré sú moje narodeniny


Opäť hnedovláska.
 Ja už sa nad zmenou farby svojich vlasov nebudem pozastavovať, veď vy sami dobre viete, že o dva mesiace ma táto farba prestane baviť a určite vymyslím ako vždy niečo nové.
Neprestane ma však baviť táto farba na mojich perách, je to moja obľúbená ceruzka na pery od Max Factor.


Foteníčko nových príspevkov s Ninkou je asi pravidelnou súčasťou denníkových príspevkov. Milujem toto dievča s fotoaparátom, najmä preto, že aj keď nám chýba inšpirácia, vyčaruje z fotiek maximum kúzla. Tiež ju obdivujem, že má so mnou veľa strpenia


A na záver fotka od Ninky z nášho posledného foto-stretnutia. Ak by niekoho zaujímalo, tak áno, to na ruke mám zle opálené metalické tetovania ešte z dovolenky. Prisahám, že tie tetovania sa na mne držali ako kliešte a prežili celú dovolenku. A to som si myslela, že takáto sranda za 0.70€ zíde po prvom umytí.

Toto bol v skratke môj posledný mesiac. Cestovanie, škola, prejedanie, nuda, fotenie, móda a hlavne užívanie si každej chvíle na 120%. Aký bol váš prvý mesiac (alebo skoro mesiac) tohto školského roka 2015/2016? Sedíte už za učením ako poriadni študenti?
Nezabudnite sa podeliť v komentári o vaše zážitky za mesiac september.

xx Bari


Komentáre

  1. Veľmi sa mi páči takýto tip článkov Bari :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suprový článek :) Hnědá barva vlasů ti stejně sluší nejvíc ;)
    www.anettls.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok & fotečky
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Se zdravou stravou jsem na tom asi jako ty. A to se tak snažím! :-D
    Ta poslední fotka je skvělá, hrozně mě baví tvoje články ))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi sa mi páči tento článok, sála z neho taká pozitivita :) Vidno že sa snažíš si to všetko užívať :)
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc hezký článek! Moje září bylo bleskové, strašně rychle mi vše uteklo, měla jsem opravdu zaneprázdněný měsíc :D
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. very interesting post ! beautiful pics !

    www.madamedaria.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super fotky na poslední ti to stršně sluší :) www.kristynablog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. super random:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úžasné! fotky, text a proste všetko, je to dokonalý článok, hh
    v auguste som tiež bola v Bratiske a nerozumiem, ako sa na ňu dokáže niekto sťažovať, veď je tak nádherná! a že sa tam nič nedá robiť? dovoľte mi zasmiať sa:D veď je tam toľko možností a všetkého možného, kaviarní, reštaurácií a všeliakých podnikov! ale možno to beriem tak preto, lebo som z úplnej, s prepáčením, riti sveta :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ta poslední fotka je super! Fakt pecková. Jinak fajn článek, takové mám ráda :) Máš moc hezký blog, nezbývá mi než začít sledovat!
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára