INSIDE


Najžiadanejší článok/video, o ktorom mi chodia otázky na ask a na facebook je room tour. Nikdy som sa do toho nijak nemala, no dnes som sa rozhodla, že možno namiesto fotenia vonku, by som vám konečne mohla ukázať kúsok z miesta, kde trávim asi 12 hodín denne. Taktiež som si pripravila niečo netradičné, keďže som do tohto školského roka vstúpila plná predsavzatí (aj keď tie sa dávajú k Novému roku).

Dneska sa rozpíšem trocha o knihách, ktoré sú mojou veľkou vášňou. Keď mám čas, ktorý mám vlastne stále, len som lenivá, tak si rada prečítam nejakú fakt dobrú knižku. Od starej klasiky Draculu, cez Divergenciu, Rómea a Júliu, upírskych fikcií až po dokumentárne a biografické knihy. Čítam knihy už od mala, vždy ma bavili. Síce ako 8 ročnú ma bavila možno trocha iná literatúra ako napríklad Budkáčik a Dubkáčik, Dunajské povesti a podobne (ak ste ich niekto čítali,zaspomínajte so mnou), nikdy ma neprestala baviť. Upadla som do mánie Twilightu, Upírskych denníkov, knihy Gossip Girl, Divergencia, Rezistencia,... Veď viete. 



Keď sa rozprávam s niekým novým,vždy je prekvapený, že sa mimo blogu, make upu, módy zaujímam aj o knihy. Neviem prečo to ľudí zaskakuje, keďže knihy sú naozaj úžasnou formou vzdelávania a vďaka bohu nepoznám takmer nikoho, kto nerád číta. 
Som rada, že mám okolo seba knižných fanatikov, ktorý mi vždy poradia/požičajú knižku, o ktorej si myslia, že by sa mi mohla páčiť. Toto sa mi hlavne zišlo, keď som bola takmer mesiac doma kvôli mononukleóze. Práve vtedy som prečítala niečo okolo 13 kníh, keďže som nič iné nemala na práci. 

Knihy čítam aj teraz a knihu by som za film nikdy nevymenila. Áno, filmy na večer sú skvelé. Popcorn, pokoj, možno kamaráti vedľa vás, to je niekoho predstava ideálneho sobotňajšieho večera. Poviem vám ale, že nič nie je nad popoludnie strávené v posteli s čajom a dobrou knihou (možno sa k tomu približuje seriálový maratón Gossip Girl). Keďže som sa takto pekne rozpísala o knižkách, možno by som nasmerovala k pointe, ktorú tento článok nemá. Tento článok je absolútne bez pointy a ak ste prišli až ku koncu, tak vás obdivujem, haha.



Tento článok teda ozaj bol diferentný, ak ste aj vy knižní fanatici a mohli by ste sa o nich rozprávať celý deň, určite mi dole v komentáre napíšte. Veľmi rada si prečítam aké sú vaše obľúbené knižky, môžme si dať vzájomné tipy. Predom ďakujem! :)

top 1/ DL, top 2 / DL, nohavice /Bershka 



Komentáre

  1. Ahoj :) asi pred pol hodinou som dočítala knihu Reč kvetov (nie som knižná fanatička - mali sme len výpadok prúdu). No chcela by som ti túto knihu odporučiť. Je to román o sirote Viktórii, ktorá svojim talentom mení životy ľudí, ale ona sama sa nevie vysporiadať so svojou minulosťou. A na konci knihy sa nachádza aj slovník reči kvetov, kde je napísané, čo ktorý kvet znamená. Určite by si si túto knižku mala prečítať. :)

    Lusynda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knížky jsou skvělý, úplně s tebou souhlasím ))
    Divergenci jsem taky četla, vlastně mě z té trilogie čeká už jen Aliance, ale ještě víc se mi líbi Labyrint, ten má taky tři díly )) Jinak se mi líbí i klasika od Greena - Hledání Aljašky (jinou jsem od něj ani nečetla, heh) a pak Ten, kdo stojí v koutě <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára