BEHIND THE SCENES I.


Fotenie outfitov nedopadne vždy tak ako by sme chceli. Väčšinou predpokladám, že to bude super rýchle vďaka šikovnému očku mojej vernej Ninky, no niekedy ani tie jej oči a ruky nezachránia to, čo sa moja tvár (alebo postoj) snažia vypovedať.
A tak vznikol nápad na nepodarené/behind the scenes fotky, ktoré vlastne hovoria o tom, že som neposedný človek, ktorý niekedy musí ukázať aj tú bláznivejšiu časť seba samého. Dúfam, že budete brať tieto fotky s rezervou, majú len jemne pobaviť, všetci sme len ľudia. Predom vás upozorňuje, že fotky "mimo scény" sú len z troch fotení, keďže som mala svoj verný notebook nedávno v oprave a pomizla mi z neho drvivá väčšina údajov. Ak sa vám však bude príspevok páčiť a rozhodnem sa ho robiť aj v budúcnosti, vykopem pre vás aj väčší poklad!


Mala som sa na chvíľu dívať zamyslene, ale šťastie ma ovládlo. Som až príliš šťastný človek na to, aby som sa zamýšľala.


,,Bari, tvár sa teraz tak... modelkovsky."
Takto?


Pamätáte si fotky s Coca Colou? Musela som sa z nej napiť asi 30x, aby sme získali aspoň jeden dobrý záber a konkrétne na tejto fotke môžete vidieť aká spokojná a nadšená som bola po neviemkoľkátom ráze.



,,Odfotíme ešte poslednú, fajn?"
Alebo tento výraz u mňa nájdete aj v škole. Alebo aj doma. Alebo aj v kine, v reštaurácií, vo vlaku... všade. Môj kyslý výraz sa ma drží ako kliešť.


Tá krásna fotka s Marcelom mala síce veľký úspech, no pravda bola, že vonku mrzlo (čo vidíte aj podľa snehu) a fotka bola fotená na desiaty raz, pretože mal Marcel potrebu ma (takmer) zhodiť do snehu. A to hneď niekoľkokrát.


Coca Cola v ruke, no toto už náhoda asi ani nebude!

Dnes vás v tento piatkový večer dlhou slohovkou nepoteším (pre niekoho chvalabohu, pre niekoho možno aj trocha smola), no dôvodom je, že si na mňa opäť zasadol nejaký bacil, a tak ležím prikrytá troma dekami a pomaly nedovidím na písmenká. Držte mi palce, nech sa toho hnusného kašľa zbavím čo najskôr a v najbližšom príspevku uvidíte niečo, čo tu už dlho nebolo...beauty recenziu! :)

Bari

Komentáre

  1. Fakt skvelý príspevok, veľmi ma bavil..určite ešte nejaký takýto sprav♥
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D Vtipné fotky, takové realné. Jinak moc pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článek! :D U mě se taky focení ne vždycky podaří, na focení musim mít fakt dobrou náladu a s jistotou vědět, co si vezmu na sebe, jinak se mi fotky prostě nezdaj a většinou takový fotky ani nepublikuju. Na druhou stranu, když si řeknu, že dneska to bude stát za prd a vybrali jsme blbý místo, tak to nakonec dopadá dobře :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotenie je drina a aj preto som sa ešte stále na fotenie outfitov neodhodlala, avšak nafotiť aj statické beauty poklady býva drina, všetko to naarnažovať aby to nejako vyzeralo dá roboty a roboty, veď to poznáš. Aj napriek tomu sú aj tieto behind the scenes fotky skvelé a veľmi vydarené. Tá zimná snehová je asi najlepšia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára