DEAR DIARY III.


Konečne som si našla hodinku času, aby som sa vám ozvala. Bohužiaľ, minulú stredu a nedeľu som nepridala žiaden príspevok (pokiaľ si to niektorí nevšimli, snažím sa prispievať pravidelne, dvakrát týždenne a to stredy a nedele) a to kvôli hneď dvom dôvodom - škola a počasie.
Som si istá, že aj vy to poznáte. V škole máte chill a pohodu a zrazu sa všetci učitelia dohodnú, že vám v jeden týždeň nakopia aj 10 písomiek. Vitajte v mojom úkrutnom študentskom živote. Aby toho nebolo málo, celý týždeň pršalo. Neznášam dážď. Nie preto, že by mi vadilo mokro, ale pre to, že som veľmi senzitívna a mám nízky tlak, preto ma v takéto dni trápia migrény a závraty. Verte mi, že to nie je nič príjemné, najmä vtedy, keď toho máte fakt veľa do školy.
Nuž minulý týždeň som ale úspešne zvládla. Na moje očakávanie dokonca lepšie ako som si myslela. Ešte ma čaká zajtra náročný deň a potom si to v utorok a stredu už len vytrpím a hurá, prázdniny!

Poďme však k príjemnejším témam. Ubehol už takmer mesiac od posledného dielu mojej mini série príspevkov s názvom Dear Diary. Dnes tu máme už tretiu časť a musím povedať, že mi príde absurdné, že ubehli už tri mesiace!
Tiež sa vám musím priznať, že tieto príspevky sú moje úplne najobľúbenejšie na písanie, pretože vidíte niečo viac z môjho života a taktiež sa tento príspevok píše sám - asi preto, že som veľmi ukecaná osoba, ktorá má stále niečo na srdci. 


Aby som teda pokračovala v tom, čo som aj načala, začnem ročným obdobím. Nemám rada jeseň. Popravde jeseň a zima sú pre mňa tie najmenej obľúbené obdobia roku. Ako som už spomínala vyššie, nie je mi dobre, stále je mi zima, musím chodiť navrstvená ako cibuľa a čo je najhoršie na tom všetkom je to, že vonku sa nedá ani existovať. Veľmi rada sa prechádzam, chodím, výletujem a podobne, lenže keď teplota klesne pod 10 stupňov, môj organizmus to už nezvláda. Jediné, čo mám naozaj rada na jeseň je moment, keď len ležím v posteli so šálkou zeleného čaju a čítam si nejakú dobrú knižku. 



Nevedela som či tieto fotky zaradiť do tohto príspevku, ale vraví sa, že keď máte šťastie, tak sa oň musíte deliť. Tak sa teda delím s vami o kúsok z môjho šťastie týmito dvoma fotkami, na ktorých vidíte polovičku z mojej polovičky. 



A čo by to bol príspevok tohto typu, bez nejakého môjho cestovateľského zážitku?
Ironické je, že asi žiaden nemám. Za ten mesiac som nikam poriadne nevycestovala, držala som sa na trati Nitra-Bratislava, Nitra-Trnava, Nitra-Trenčín a dokonca som po prvýkrát v živote bola v Žiline. Do Žiliny som sa veľmi tešila, lebo som počula (a aj videla na fotkách z instagramu), že je to jedno z najkrajších miest na Slovensku. Jediné čo som zo Žiliny ale videla bolo nákupné centrum, lebo opäť veľmi pršalo. A aby toho nebolo málo, celé dve hodiny vo vlaku do Žiliny som si musela odstáť v uličke pri kupé. 


Ja si neviem zvyknúť na fakt, že keď sa zobudím, je tma. Keď sa vrátim zo školy domov, už je tiež tma. Vlastne aj keď toto píšem je tma. A určite bude tma aj keď si toto budete čítať. 


Moja druhá polovička, tentokrát 3/4 z polovičky, s mojimi super farebnými, pohodlnými a hlavne teplučkými ponožkami z Rebeliot! Väčšinou nemám rada, keď mi ponožky trčia z topánok, ale tieto sú tak chutné, že ich chcem ukazovať svetu. Možno sa objavia aj v mojom najbližšom outfitovom príspevku, kto vie. 


Stužková a plesová sezóna sa blíži, tak som si musela odskúšať nejaké to líčenie. Bohužiaľ, neviem,že či ho budem mať kde využiť, lebo na plesy teda nechodím. Aspoň som si teda toto líčenie vychutnala doma. Ak by ste chceli nejaký takýto návod na tmavšie dymové líčenie, môžte mi napísať dole komentár a ja sa pokúsim niečo podobné vám ukázať.


A posledným bodom tohto príspevku bude úsmev tvorený najnovším objavom (pre mňa) a to ceruzkou od Rimmel. Aj keď tak možno nepôsobím, som veľmi šťastný a spokojný človek. V škole síce chodím ako taká zdutá kačka (zdutá kačka, naozaj?), ale inak sa vždy teším aj do tej školy. Maličkosti, ako napríklad včerajšie slniečko, alebo dnešný oddych pri filmoch, mi naozaj vedia spríjemniť deň. Čo vyčarí úsmev na tvári vám?
Mimochodom, áno, moje vlasy sú momentálne zas inej farby. Tentokrát je to nevydarený pokus o tyrkysové ombre

Tak čo, aký bol váš október? 
Síce tento mesiac ešte neskončil, no mne takmer všetky povinnosti za tento mesiac skončili. Budem rada, ak sa pochválite v komentároch, čo vám tento október priniesol, čím vás prekvapil a možno aj sklamal. Nezabudnite sa tiež zapojiť do tajnej giveaway, ktorá bude mať víťaza už o 10 dní!

Bari



Komentáre

  1. ze nevyzeras ako stastny clovek.. podla tych fotiek vyzeras jak najstastnejsi clovek a ja ti uprimne zavidim.Inak to s tym pocasim to iste,akonahle sa zamraci, uz ma hlava boli :( nech uz mame jar:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ten make up je úplně boží, moc ti to sekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek :) taky nesnáším tu věčnou tmu a to líčení se ti moc povedlo :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beautiful photos. You nailed that make up on! :)

    Have a nice day!

    xoxo,
    SHAIRA
    www.missdream-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš pravdu, když si to čtu, je tma :D Jinak to líčení je super!
    HollyChicc

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára