DISCOVERING SOMETHING NEW - MARY KAY WORKSHOP


So značkou Mary Kay som nikdy neprišla do priameho kontaktu. Veľa som o nej počula, čítala, no nikdy som si neobjednala produkty. Už som spomínala, že naša škola oslávila 50. výročie školy minulý týždeň a vrámci toho sme mali na škole usporiadané rôzne workshopy. Prišla slečna, ktorá učila step, Tomáš Surovec, ktorý učil spoločenské tance a iní, medzi nimi aj žena, Monika Schenková, so značkou Mary Kay. Všetci spomenutí sú bývalými študentami nášho gymnázia, takže samozrejme medzi prezentáciou sme sa dozvedeli aj čo-to z ich gymnazických čias.

Bola som požiadaná (alebo skôr poprosená), aby som sa s Monikou skontaktovala, kedže, ako aj vy viete, som menší fanatik do líčenia. Síce sama sa maľujem skôr minimalisticky, no mám veľmi rada, keď sa môžem sama doma hrať s farbami na mojej tvári. S Monikou som sa teda stretla, aby sme prebrali detaily workshopu na našej škole a hneď z prvého stretnutia som vedela, že to je veľmi sympatická a milá osoba. Tiež mi povedala niečo o spoločnosti Mary Kay, pre ktorú už dlhšiu dobu pracuje a mňa to veľmi zaujalo. Ak s MK ešte nemáte skúsenosti, ale mali by ste záujem ju spoznať, pokojne pokračujte v čítaní.


Mary Kay je teda značka kozmetiky, ktorá netestuje na zvieratách. Keďže zvieratká milujem, toto pre mňa je veľkým plus, keďže nemám rada,keď sa týmto nevinným stvoreniam ubližuje. Zaoberá sa nielen dekoratívnou kozmetikou, ale taktiež rieši aj problematickú pleť, vrásky, a aj iné chybičky krásy. Raz v lete som ešte viedla rozhovor s jednou mojou kamarátkou, ktorá sa mi tiež sťažovala, že ju v poslednom čase trápilo akné (nie však ten najhorší typ, aby sme sa rozumeli). Ja keď som sa pozrela na jej pleť, bola takmer čistá, tak mi to nedalo nespýtať sa ako to dokázala, keďže sami dobre viete už z minulého príspevku, že moja pleť teraz zažíva krízu. Povedala mi, že úplne vymenila kozmetiku, namiesto tej z drogérie začala používať kozmetiku Mary Kay. Už vtedy ma to veľmi zaujalo, no nevedela som ako sa k ich produktom dostanem.

Po workshope som však presvedčená, že s touto značkou sa musí moja pleť skamarátiť. Aj sama Monika sa mi priznala, že jej táto kozmetika pomohla s akné. Je samozrejmé, že ŽIADNA kozmetika ho nikdy nevylieči. Ak to má človek v tele, treba to riešiť iným spôsobom. Dokáže však zmierniť príznaky, čo je podľa mňa veľké plus, pretože my, dievčatá, sa chceme páčiť.

Dozvedela som sa na workshope o hodinke krásy, ktorá je potencionálnym zákazníčkam poskytovaná zadarmo. Vaša poradkyňa k vám príde domov, ukáže vám produkty, prípadne si ich môžete zadarmo vyskúšať, a potom sa samé rozhodnete, že či si ich aj zakúpite. Je naozaj skvelé, že za strávený čas si poradkyne nič nepýtajú, chcú vám len ukázať, že každá z nás je krásna, ak sa trocha o seba stará. A ako bonus dostanete zľavu 50 % na jeden vybraný produkt od MK.



Mňa čoskoro čaká moja hodinka krásy, ktorú plánujem absolvovať v spoločnosti mojich sestier, keďže ani ony nemajú úplne čistú pleť. Čierne bodky snáď poznajú všetky, dokonca aj chlapci. Nesmierne sa teším na to, že budem mať možnosť vyskúšať si to všetko na mne, že sa dozviem niečo viac, zakúpim si produkty a po nejakej dobe vám o nich samozrejme aj niečo napíšem





Viac vám však už dnes nepoviem, ak ste mali nejakú skúsenosť s touto značkou. môžte sa o svoje postrehy podeliť v komentári, či už o pozitívne alebo negatívne, budem veľmi rada. Tak čo, už ste kontaktovali svoju poradkyňu?

Bari


Komentáre

  1. Mám moc ráda Mary Kay. Mamka dřív měla vlastní poradkyni a tak jsem si několik produktů zkusila. Teď jsme ale bohužel dlouho nic neměli. Něco na problematickou pleť by se mi hodilo. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavý článok, od MK mám dva rúže a som spokojná :)
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné fotečky a pekný článok. Od Mary Kay mám make-up... Je úžasný...
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wau, takový workshop by se mi také moc líbil, neboť mám kosmetiku MK moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Workshop vypadá hodně zajímavě, tohle by mě bavilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som tiez zaregistrovana v MK, aj ich vyrobky spominam v clankoch a pouzivam v liciacich videach :) no a niektore produkty mi sedia, niektore nie asi ako s kazdkou kozmetikou.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára