THE SCARF


Hoci sa tento príspevok volá "THE SCARF" (v preklade ŠÁL), to, čo vám k nemu napíšem bude od veci ako vždy. Neviem čím to je, no posledný čas, čo ste si možno aj všimli, mám veľmi veľkú potrebu zverovať sa vám so všetkým, čo mi prebleskne hlavou. Avšak tvrdí sa, že vraj nie je vhodné zdieľať úplne všetko, niečo si teda nechám aj pre seba.

Poďme ale k tomu, čo všetkých zaujíma. Na asku som sa zverila, že ma trápia zdravotné problémy. Nie, nie je to nič vážne, našťastie to moju existenciu (a existenciu môjho blogu) absolútne neohrozuje. Tento príbeh je príliš dlhý a nudný, preto ho pre vás skrátim:

V máji ma začala trápiť angína. Bolesti v krku, zväčšené uzliny, nádcha, teplota, absolútna vyčerpanosť. Táto angína sa mi zopakovala až tri krát po sebe, čo spôsobilo aj to, že som sa nedostala do môjho vysneného Paríža. Mali sme ísť s kamarátkou na výlet do školy, pamätám si, že odchod bol v utorok. A mňa v nedeľu večer prekvapila teplota a angína zase. Viete si asi predstaviť ako som sa cítila. Našťastie sa za mňa našla náhradníčka, preto mi neprepadla plná suma za Paríž. Doktor mi predpísal silnejšie antibiotiká a zistil, že sa budem musieť vzdať svojich mandlí. Najskôr som to nebrala vážne, pretože toto mi povedala doktorka pri každej bolesti hrdla.
,,Daj si ich vybrať, ty si stále chorá!"
A realita bola, že pred tým som nebola až tak často chorá, no všetci už poznáme ako to s doktormi chodí. Tak som teda presvedčila doktora, že nech ešte počkáme s výberom mandlí, bol jún a blížilo sa moje leto, ktoré som mala v pláne užiť si čo najviac to šlo. Súhlasil, aj keď nie veľmi nadšený a ja som si pomyslela, že už túto tému hádam ani nebudem riešiť. Pevne som verila, že toto bola moja posledná návšteva u otorinolaringológa.

Ale to by nebolo moje šťastie, keby je opak pravdou. Samozrejme, koniec augusta, začali ma bolieť uši. Najskôr zapálené jedno, potom druhé a takto sa to striedalo hádam aj tri týždne. Uši sú myslím si dosť citlivou partiou, pretože sa tak človek nevie sústrediť takmer na nič. Výber mandlí sa teda opäť stal realitou, pretože radšej sa fakt zbavím dvoch malých gulôčok akoby som mala mať navždy zapálené uši. No lenže to nebolo z toho.

Počuli ste niekedy o vychýlenej nosnej prepážke? Ja tiež nie, myslela som si, že to sa deje iba ľuďom ktorý fetujú pozdravujem Izzy). No zjavne moja prepážka si povedala: "Kašlem na to, táto poloha sa mi nepáči, radšej sa trocha odchýlim!" Neviem ako je na tom momentálne, no verím, že mi ju nebudú musieť chirurgicky upravovať, pretože aj bolesť uší ma prešla - nehovor však hop, dokým nepreskočíš. A teraz som tu. So zapálenou priedušnicou, nefunkčnými mandlami, no kamaráti, poviem vám, že nikdy som sa nemala lepšie! :)






 šál - Mango / kožák - Pull & Bear / sukňa - Stradivarius / kabelka - Zara  / topánky - Stradivarius / rúž - MaxFactor

A čo vy? Drží sa vás zdravie alebo váš opúšťa presne tak ako aj mňa v posledných dňoch?

Bari




Komentáre

  1. Veľmi ti šál tohto typu pristane, je krásny a páčia sa mi aj jeho farby. Ako by bol stvorený prave pre toto obdobie. K tej druhej stránke a to k chorobám, ti prajem len to aby si sa čoskoro vyliečila a malá chuť písať veľa nových a pekných článkov ako doteraz :-) ko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný outfit a dúfam že budeš skoro zase zdravá :)
    Chcem ťa pozvať na moju GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten šál je úplne dokonalý!!!! Chcem sa doňho skryť :D

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oj, tak to je mi líto, že takto trpíš =(. Já na angíny trpěl jako děcko, 2x ročně. No dnes je mi už hodně přes 20 a mandle jsou stále v krku. I když jednou to měly nahnuté, to mi bylo asi 19 a nezabíraly mi měsíc žádná antibiotika..pak se po podrobnějších testech přišlo na to, že k angíně jsem si přibral ještě kámošku mononukleózu..
    Teď musím zaklepat, že se mi to vyhýbá..snad to tak vydrží.
    A tobě přeji brzké uzdravení a ať ti mandle zůstanou.. Máš dostatek vitamínů? Čaj z čerstvého zázvoru a k tomu med, není snad nic lepšího! Jen to pít vlažné (na angíny se nikdy nepije teplé nebo horké!!)

    PS: šál je fakt suprovej ;)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je mi veľmi ľúto, že si nemohla ísť kvôli angíne nemohla navštíviť Paríž, ale verím tomu, že sa tam raz určite dostaneš! Tiež prajem skoré uzdravenie:) a nádherný outfit, šálik sa mi veľmi páči:)
    Bola by som rada, ak by si navštívila môj blog, možno ťa niečo zaujme http://sajafrey.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Držím ti palce, at jsi brzy fit, možná by pomohlo se přeléčit antibiotiky, at se dáš konečně do pořádku. přijít o Paříž, to by mě moc mrzelo :-(

    A musím ti pochválit ten šál, takové kousku dokáží zahřát i skvěle oživit outfit, moc se mi líbí!

    Veroniky módní deníček

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc se mi líbí tvoje kabelka a šála, dohromady to vypadá super. A jinak ti přeju brzké uzdravení, sama s tím mám problémy.

    Natálie
    NATALIEHOLZ

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavá kabelka :) Takovou jsem ještě neviděla :)
    HollyChicc

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásná šála :) jinak přeju brzké uzdravení :)

    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Šala ti sekne a moc se mi libi kabelka, je to neco jineho;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. skoré uzdravenie prajem :) a smiem sa opýtať akým foťákom sú tieto fotky fotene ? :)

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super článok ;) A ten šál je dokonalý :o :o <3
    Fashion Lovers

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára