BOTANIC


Pred tým, než mi začnete písať komentáre, že prečo ležím v šatách na tráve, keď je jeseň, tak vás musím informovať, že tieto fotky sú zo začiatka leta, kedy som na pár záberoch (neúspešne) zapózovala Alex. Myslím, že už nemám čo pridávať, keď pridávam práve tieto fotky, no neozvala som sa 10 dní a dokonca ma na to aj upozornil facebook upomienkou!

Mali ste už niekedy pocit, že sa vám všetci obracajú chrbtom?

Ja momentálne niečo také prežívam. Nebudem konkrétna, pretože je to predsa len osobnejšia téma, ktorú netreba rozoberať úplne do hĺbky. Ale predpokladám, že každý z vás to zažil - strata kamaráta alebo kamarátky.
Priatelia sú pre mňa veľmi dôležití a ja im to neustále opakujem. Mám len asi 3 kamarátov, o ktorých môžem hrdo prehlásiť, že by za mňa dali ruku do ohňa, ubehli 10 kilometrový maratón alebo zjedli chrobáky. Je pre mňa veľmi dôležité, aby títo ľudia vedeli, koľko pre mňa znamenajú, pretože život je skrátka nepredvídateľný. Môže sa vám zmeniť pokojne o 180 stupňov a zrazu nespoznáte tváre vašich doposiaľ najbližších spoločníkov.
Nepoviem vám prečo takéto situácie nastávajú. Scenár si nepíšeme sami, hoci nám to v knihách a vo filmoch stále opakujú. Scenár nám nepíše ani sám život, ale práve ľudia, ktorí nás obklopujú. Neuverili by ste, koľko toho vo vašom okolí dokáže jeden človek! Jedna osoba vás dokáže potiahnuť na vrchol, zažijete s ním slávu, rozmach... Ale tá istá osoba vás môže priviesť k šialenstvu. Či by to niekto predpokladal? Nie.

Viem, že toto vám asi hovorí každý, no je naozaj veľmi dôležité a potrebné, aby ste si svojich priateľov vyberali opatrne. Sú to totiž ľudia, ktorí sú nám ako druhá rodina. Rodina, ktorú si sami vyberáme. Chceli by ste mať v rodine človeka, ktorý sa vás snaží za chrbtom potopiť na úkor vlastného potešenia? Ja nie. 
Som naozaj potešená a spokojná so svojím okolím. Ľudia, s ktorými zažívam svoje stredoškolské časy, so mnou možno nebudú pri tom, keď budem posledný krát vnímať tento svet, no určite sú to ľudia, na ktorých môj mozog v poslednú minútu pomyslí.




dress ? / shoes - Zara / hat - Bershka / lipstick - Rimmel

Bari

Komentáre

  1. wow, tak ta cernobila fotka, jak lezis na trave? <333 jak z casopisu! pecka!!

    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné šaty a skvěle napsaný text. Tak to je, bohužel, že náš život ovlivňují hlavně lidé, kterými jsme obklopeni. Sice je na nás, koho si k tělu pustíme, ale nejsme loutkaři, abychom právě tyto osoby vodili svým příběhem přesně tak, jak chceme a potřebujeme..selhání není v našich rukou.. Držím palce, ať se kolem tebe motají jen lidé s dobrými umýsly a dělají ti život lehčím..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý text! Něco podbného jsem prožívala taky a ten člověk mi opravdu několikrát zarytě tvrdil, že by za mě dal ruku do ohně a teď nedokáže vyslovit moje jméno, což mi přijde vážně smutný.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páni! To jsou opravdu nádherné fotky! :) A skvěle napsaný článek. Podobný pocit znám..
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  5. znova super článok Bari! v živote mám málo ozajstných kamarátov, za ktorých by som položila ruku do ohňa. Ale aj to málo je super, keď ma tí ľudia majú naozaj radi.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty boty jsou nejvíííííc!!!! Ano, zažila jsem to, bylo to dost smutné a nelíbilo se mi být v této situaci, ale zpět jsem za tyto věci velmi vděčná, hodně jsem si uvědomila jaký kdo je a zda za to stojí nebo a hodně mě to posunulo dobře. Na všem špatném je třeba hledat něco pozitivního ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Svrbí ma riť pri tom, nedostala si vlka ?

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára