FOREVER STARTS NOW. #ETERNITYNOW


Bolo nebolo, v krajine, kde sa fotky na instagram pridávali minimálne 2x denne a ľudia radšej facetime-ovali než by mali ísť von, žila raz jedna blogerka... Aj takto nejako by mohla začínať moderná rozprávka aneb tento príspevok.

Mimo situácie, ktorá sa teraz deje vo svete, musím povedať, že som spokojná. Spokojná so svojim životom, spokojná so svojou prácou a spokojná s tým, čo robím vo voľnom čase. Aj keď viem, že tí ľudia, ktorí sú v mojom veku nebudú brať nasledujúce slová vážne, aj tak ich sem napíšem. To, čo robíme teraz, nás výrazne ovplyvní v budúcnosti. Treba si aktivity vo voľnom čase vyberať rozumne, pretože to všetko, čo robíme vonku alebo aj doma, má vplyv na náš ďalší rozvoj.

Tiež by sme mali byť opatrní, čo sa týka ľudí. Jeden zlý človek dokáže narobiť toľko rozruchu, že to niekedy nie je ani možné. A naopak, jeden správny človek dokáže spôsobiť toľko radosti, že sa zrazu cítite byť tou naj jedinečnou osobou na svete.

Cítim sa tak aj ja. Viete, že ako každé dievča v dospievaní trpím komplexmi spôsobenými rôznymi svetoznámymi modelkami, herečkami, no aj dievčatami z môjho okolia. Môžem opäť vypisovať čo na sebe nemám rada, ale to už ste si prečítali. Mohla by som teda vypisovať to, čo naopak na sebe mám rada, ale to si nechám len a len pre seba. Môžem vám tiež predstaviť osobu, ktorá ma prinútila cítiť sa tak výnimočne a zároveň všedne, v tom dobrom slova zmysle. Môžem vám hovoriť aký je to úžasný, vyrovnaný a milujúci človek, ale tieto rozprávky už poznáte z filmov. Tiež takúto rozprávku žijem, možno aj vďaka nemu, ale hlavnou príčinou, prečo sa cítim dobre, som ja.

Ak nemilujete seba, nedokážete milovať ani nikoho iného. Ak nerešpektujete seba samého, ako môžte očakávať, že ostatná budú rešpektovať vás? Ak sa na seba nepozeráte ako na originálnu ľudskú bytosť, ako môžte chcieť, aby iný človek videl toto vo vás?
To, že si nezaslúžim lásku som si povedala aj ja mnohokrát. Som v puberte. Áno, ešte stále... Na každodennom poriadku sú u mňa zmeny nálady a nevysvetliteľné výbuchy radosti či smútku. Som dievča, takmer žena (aj keď ,,17 a pocit ženy", že hej) a pravdu povediac neviem kto som a kým budem. Ale viem kým nebudem a viem s kým by som chcela byť. Ako začiatok dlhej cesty života si myslím je to celkom slušné, nemyslíte?

Osoby, ktoré nás nútia smiať sa nad nepochopiteľnými vtipmi a narážkami. Osoby, ktoré sa na nás usmejú a zrazu písomka z matiky nie je náš najväčší problém. Osoby, ktoré stoja pri nás i keď im nadávame a hovoríme, že už ich nikdy nechceme vidieť. Môže to byť mamina, ocino, sestra, sesternica, kamarát, frajer, manžel (?)... hocikto. Budúcnosť začína teraz a budúcnosť je len a len v našich rukách. Navždy začína v tomto momente, tak buďte pozorní na to, s kým si vyberiete tráviť vaše navždy. Ja si vyberám rodinu a naozajstných priateľov.




Forever starts now. ETERNITY NOW.


Bari

Komentáre

  1. Super článek, takové typy "příběhů" mám moc ráda:)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super napísané, hlavne pri poslednom odstavci sa mi začali vybavovať tie osoby, napríklad moja sestra, o ktorej viem, že bude celý život pri mne a nielen kvôli tomu, že je mojou sestrou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný článek, mám ráda ty s osobním příběhem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný článek:-) Je super, že si to uvědomuješ už v sedmnácti:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný článok a fotky takisto :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásný silný článek .)) a super fotky, jsi neskutečně fotogenická!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já tvoje slova beru vážně :) a jsem strašně moc ráda, když se někdo dokáže takto otevřít :) Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super článok bari :) a pekne fotky taktiež

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sereš si do huby zlatko, a to častejšie ako ja keď dojdem zo školy

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty si narušená ? Šak si to čítaj keď niečo píšeš, v živote som sa tak nezasmial. I hope you will get raped in dark alley

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára