LEOPOLDOV


Som presne ten typ, ktorý dokáže vydržať celý deň vo vysokých topánkach (samozrejme, 90% času musím sedieť) a šatách, no tepláky a veľké tričko mi tiež nerobia žiaden problém.
Keď som našla tieto fotky, ktoré sú myslím, že zo začiatku októbra,tak moja duša najskôr zaplakala nad tým, že som na sebe mala iba teplejší svetrík, a neskôr zaplakala preto, lebo som na tieto fotky takmer totálne zabudla. Nebolo to cielené, zabúdame všetci.

Pokiaľ niekto máte staršieho súrodenca, iste dobre viete, že funguje taká nepísaná dohoda, že ich šatník je aj vašim šatníkom. Nejak podobne to mám aj ja so sestrou, od ktorej si veľmi často, možno až príliš často, požičiavam veci. Máme približne rovnaké postavy, takže to je pre nás obe iba plus. Tiež máme veľmi podobný vkus, hoci všetko kombinujeme inak, kúsky, ktoré vlastníme, sú si niekedy až záhadne podobné.

Aj tento teplý sveter, ktorý má taký "fur" nádych pochádza z jej šatníka. Sem-tam, keď navštívim jej šatník, mi niečo padne do oka. Niekedy sa sestra dozvedá o mojich pôžičkách až vtedy, keď ma v nich uvidí alebo keď uvidí najnovší príspevok. Ešte šťastie, že nie je taká háklivá na svoje veci, pretože inak by jej kráľovstvo bolo na zámok.

Boyfriendy, ktoré mi zo začiatku tak veľmi neboli sympatické, sú teraz mojimi najobľúbenejšími nohavicami. Keď som si ich kúpila, nevedela som si k nim nájsť vzťah, že k čomu ich mám kombinovať. Asi rok mi na ne padal prach v izbe, až do jari tohto roku, keď som si ich opäť vyskúšala a zamilovala sa do nich na druhý (alebo piaty) pohľad. Myslím, že sú to ženské tepláky na von. Chalani nosia tepláky aj do školy, niekam von, mne to teda sympatické naozaj nie je. Ale keď chcem byť naozaj v pohodlí siahnem po týchto gatiach nehľadiac na to odkiaľ sú kupované. 





boyfriendy - New Yorker / tričko - H&M / fur svetrík - kupovaný v random obchode / čižmy - Stradivarius / šál - Reserved 

A čo vy? Beriete niekedy starším súrodencom kúsky oblečenia? Obľubujete boyfriend jeans? Budem rada, ak sa o to podelíte nižšie v komentároch.

Bari

Komentáre

  1. Ach po takomto svetri túžim už hrozne dlho! Je prekrásny!

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tady se mi moc líbí pozy, vypadá to hodně dobře a prostředí krásně dotváří takovou ponurejší atmosféru :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára