LOVING AUTUMN


Z nejakého dôvodu som na tieto fotky absolútne zabudla. Objavila sa jedna fotka, konkrétne v sérií Dear Diary, ale viac po týchto fotkách nebolo znenia. Keďže celý november je pre mňa tak trocha throwbackom, čo ste si pravdepodobne všimli aj na mojom blogu, preto som nemohla tieto fotky nechať bez povšimnutia.

Ako je už známe, každá fotka má svoj príbeh. Tí, ktorí si naozaj dávajú námahu čítať dlhé texty k fotkám na mojom blogu vedia, že nie som priaznivcom jesene. Alebo som teda nebola. Môžem však potvrdiť, že toto sa túto jeseň zmenilo.

Nebolo to narodeninami, nebolo to ani počasím ani novou kabelkou, ktorá mi spríjemňuje toto ročné obdobie. Myslím, že som sa pozrela na to hnusné mokré farebné lístie inými očami, presne tými istými, ktorými sa pozerám na slnko, vodu a pláž.

Jeseň je pre mňa niečo ako prechod. Neznášam zimu (toto sa nezmení hádam nikdy) a jeseň pre mňa bola vždy takým poslom zlých správ. Začína pršať, takže istotne viem, že čochvíľa na mňa začnú útočiť aj návaly malých mokrých bielych gučí snehu. (Prepáčte, písali sme práve umelecký opis.)





Aj keď mám jeseň rada, nikdy ju nebudem mať tak rada ako jar alebo leto. Budem si ju však v budúcnosti istotne viac a viac užívať. Túto jeseň som dokonca zistila, že aj tie mokré listy sú na niečo dobré - buď si s nimi môžete urobiť fotku na instagram alebo ...?
Tak iba instagram.

Bari

Komentáre

  1. Super fotky :) Ja mám zase naopak jeseň veľmi rada, najmä ten podzimný čerstvý vzduch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wiii úžasné fotky :) ^^ přesně v mojí momentální náladě abych řekla - počasí neskutečně deprimuje :/ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky. Jeseň ja obľubujem... :-) modrá ti pristane
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky! I keď kožuchy nemám rada ale fotky sú naozaj krásne!! :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára