2015 REVIEW


Pomaly, ale isto sa blíži koniec roku 2015. Keď sa rok 2015 začal, bola som veľmi namotivovaná do blogovania. Vtedy môj blog zažíval svoj rozmach a mňa to ešte väčšmi hecovalo.
Toto bude menej tradičný článok, ktoré blogerky na svoj blog koncom roka píšu. Rozhodla som sa, že bude, samozrejme, aj článok o tom ako môj rok 2015 vyzeral v súkromnom živote. Dnes vám však ukážem môj blogový rok. Dozviete sa ktorý príspevok bol najúspešnejší, koľko ľudí ma začalo sledovať, čo sa na mojom blogu počas roka udialo. Z tohto článku mám veľkú radosť, pretože som ho zatiaľ u nikoho na blogu nespozorovala, tak teda poďme na to!

The end of 2015 is coming. When the year 2015 started I was motivated to do blogging. My blog was being popular and that was making me want more.
This will be a little different post from other bloggers' end of year posts. I have decided to do 2 posts. One will be more personal and the second one, this one, will be about my blog year. You'll read about my most popular post, followers, collabs and every other thing connected to my blog. I am so  happy about this post because I haven't seen it on anyone's blog yet, so let's get to it!


Mojim najúspešnejším mesiacom bol január. V januári som získala najväčšie množstvo fanúšikov, najviac zhliadnutí blogu a tiež môj najpopulárnejší príspevok za rok 2015 som pridala v mesiaci január. Bol to príspevok pridaný 5.1.2015 s názvom Off to the races.
Celý rok to so mnou a mojou sledovanosťou na blogu nešlo hore, no ani radikálne dole. Paradoxom je, že mesiac december je pre mňa takmer tak úspešný ako január.

My most popular moth was January. In January I earned many followers and also my most seen and most popular post in 2015 was written in January. It was a post called Off to the races added on 5.1.2015.
During the whole year the viewings of my blog weren't increasing or lapsing. Now it's December and my blog is almost as popular as in January.


Neodmysliteľnou súčasťou môjho blogu je facebook a instagram. Moju facebookovú stránku som si založila až vo februári a zatiaľ mám na nej niečo okolo 720 fanúšikov. Môj instagram nabral približne 2000 followerov, čomu sa nesmierne teším, pretože mňa osobne táto aplikácia veľmi baví!

My facebook and instagram are of course connected to my blog. My facebook fanpage has been created in February and now it has around 720 likers. My insta increased about 2k followers which is like a blessing for me because this app is one of my favorites!


Neodmysliteľnou súčasťou blogov a blogeriek sú spolupráce. Nebudem vám tu všetky vypisovať, ale vďaka "spolupráci" som sa spoznala so skvelou Peťou (a.k.a. @fancyillustrator), dohodla si pár foteníčok s Ninou Š. (@capturednina), fotila s ďalšími mladými talentovanými ľudmi a hlavne som sa zabávala každý jedenkrát!

There are no blogs without collaborations. I am not going to tell you with whom I have collaborated but because of collabs I met amazing Petra (@fancyillustrator) and shot a few times with Nina S. (@capturednina), I also show with another young talented photographers and I had so much fun with all!


Za tento rok sa však vyšplhal na #1 miesto článok MY JOURNEY WITH HAIRCOLORS, ktorý som napísala ešte na jeseň roku 2014. Tento článok aj mňa veľmi bavil, tak som sa rozhodla, že v roku 2016 opäť niečo takéto napíšem, keďže si moje vlasy odžili čo to aj tento rok. Ružová, zelená, blond. A to mám ešte stále pár dní do konca roka.

The all time favorite post on my blog is MY JOURNEY WITH HAIRCOLORS added in 2014. This post was fun for me too, so I have decided to do another one on 2016 'cause my hair has changed a lot. My hair was blond, pink and green this year. And I still have some days left to 2016.


Na začiatku roka som sa tiež odhodlala urobiť niečo veľmi závažné - natočiť video na youtube. Moje prvé fashion video má dnes síce len 2750 zhliadnutí, no nemôžem povedať, že by som niečo na ňom zmenila. Zistila som, že ma to baví aj pred kamerou, možno sa na to nehodím tak ako iní ľudia, ale určite by som v ďalšom roku chcela natáčať viac. Teda aspoň pokiaľ to budem brať vážnejšie ako tento rok.

In the beginning of the year I did something sudden - I uploaded a video on youtube. My first fashion video has only 2750 views but I can truly say that I wouldn't change a thing. I figured that I like standing in front of camera. Maybe it's not for me but I really liked doing videos. In 2016 I'd like to do more videos if I won't be a couch potato like this year.


Tiež som si vďaka blogu konečne uvedomila ktorým smerom sa chcem uberať ďalej. Vždy ma bavilo písať, písať pesničky, či príbehy, či písať sem, na blog. Rada kecám a vždy mám pocit, že je čo povedať. Ešte som len v druhom ročníku, ale viem už kam sa približne budem hlásiť na školu.

I have also figured out what I wanna do with my life. I have also like writing songs, stories or writing posts on blog. I like talking, I am super talkative and I always have a feeling that I can share something with you. I am in my 2nd grade on high school right now but I have some colleges picked.


Začala som s beauty blogom, bavilo ma DIY. Neskôr som sem začínala pridávať outfity, veci, ktoré rada nosím, a teraz? Teraz je to mix všetkého, no hlavne je to život a životný štýl, v ktorých sa vyžívam. Presne tie kecacie články, ktoré sú plné nekonečných slov!

I started a beauty and DIY blog then I posted outfits and clothes I like and now? It's all together but mostly it's life and life style. Maybe I like the label life because there are hundreds and hundreds infinite words.


Bol to skvelý rok. Naozaj. Vďaka tomu, že som sa odhodlala pokračovať v tejto blogovej sfére som spoznala toľko úžasných ľudí, že to nie je miestami ani možné. Nechcem byť príliš emocionálna, no všetci tí ľudia, ktorí sa so mnou prestali kamarátiť/baviť z toho dôvodu, že "blogujem" mi nechýbajú. Nahradili ich ľudia, ktorí ma podporujú v tom, čo ma naozaj baví a verím, že aj takto o rok sa stretneme pri podobnom článku.
Môj rok 2015 si ešte môžete pozrieť v ďalšom príspevku, ktorý bude trocha osobnejší. Už teraz sa teším, keď si prečítate aj ten. Aké úspechy ste zožali počas roka 2015? Ste spokojní? 
Nezabudnite sa o to so mnou podeliť do komentára. Ja si ich totižto vždy rada prečítam!

This was a great year. Really. Because I have decided to continue blogging I met so many amazing people that it's impossible. I don't want to be emotional but I think that everyone who said that they didn't like me anymore because of my blog, was worth losing.  They were replaced by people who support and love me every second so I am really looking forward to write this kind of post again in 2016.
My year 2015 will be included in next more personal post. I am really exited for you to read it. What achievements did you recieve this year? Are you happy?
Don't forget to share everything with me in comments below.  I read them everytime!


 xo Bari


Komentáre

  1. Neviem, či to nazvať úspech, ale ešte tento rok v auguste som sa odhodlala založiť si blog a poviem ti, že naozaj neľutujem:) Dúfam, že mi v budúcom roku pribudnú aj nejaý noví čitatelia a zaujímaví ľudia!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok <3 Veľa šťastia a určite neprestávaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky. Veľa úspechov aj v novom roku :-)
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé fotky, milujem tvoje zmysluplné články, Bari! ♥

    sydneysleek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem ti k úspechom !Fotky sú úžasné A prajem ti nech ťa baví blogovanie čo najdlhšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára