BLACK FRIDAY & VIENNA HAUL


Posledný mesiac premýšľam iba nad darčekmi na Vianoce. Čo kúpiť sestrám, rodičom, frajerovi? Našťastie, túto misiu už mám za sebou. Zvládla som kúpiť všetky vianočné darčeky už v predstihu, a tak moja peňaženka môže už v pokoji odpočívať. Ale keďže sme pred dvoma týždňami zažili black friday a ja som navyše túto stredu bola vo Viedni, nemohla som ostať bez potešenia ani ja. A tak moja peňaženka vyhlasuje bankrot na istý čas, no šatník sa teší z pár nových kúskov, ktoré som nakúpila za fakt výhodnú cenu.

Kúpila som si naozaj všetko, po čom som túžila a za ceny také, že som sama neverila. Jediná vec, ktorú mám ešte na zozname v pláne kúpy sú vysoké čierne čižmy, ktoré si však doprajem až keď to môj účet zvládne. Dovtedy vám ukážem pár vecí, ktoré som si kúpila na black friday a vo Viedni, plus k nim máte dopísané aj ceny, keďže som hrdá na seba koľko som ušetrila!


Veci z bf a Viedne mám pomiešané, no všetko okrem 2 či 3 vecí bolo v zľave.


H&M "pánske" topánky - 10€ (25€)


Lindex - 7€


Forever21:
ponožky pre priateľa - 4€
odchlpovač s 2 náplňmi - 1,50€



Mango šál - 18€ (25€)

A teraz k oblečeniu...


Zara sukňa - 10€ (20€)


Forever21 sukňa - 20€


H&M kožušinový kabát - 40€ (80€)

Na moje meniny a Vianoce som sa teda potešila týmito úlovkami. Nakupujete radšej pred Vianocami alebo po Vianociach? Ja sa chystám niečo si uloviť aj v povianočnom výpredaji, tak uvidíme.
Naozaj skvelé je, že na veľa vecí (ako napríklad kožušinku a topánky z H&M) som mala zálusk už pred tým. Pár krát som ich bola pozrieť, no bola som nerozhodná čo sa týkalo ich kúpy. Stačí však cenovka s polovičnou cenou a moje rozhodovanie bolo jasné: kúpiť!
Kúpili ste si niečo na black friday alebo mimo neho vy? Kde nakupujete najradšej?

Bari



Komentáre

  1. krásné věci! Ten kabát je sama dokonalost o.O
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty boty jsou skvělý, poslední dobou po nějakých takových taky koukám :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja už mám nakupovanie dařcekov úspešne za sebou :) a som rada lebo v obchodoch začína byť poriadny blázinec :D inak tie boty vyzerajú skvelo! Veľakrát som už na nejaké takéto podobné pozerala no netuším či by som ich nosila no dosť sa mi páčia :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne, najmä tie topánočky sa mi veľmi páčia,paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára