DEAR DIARY IV. + GIVEAWAY WINNER


Drahí kamaráti a kamarátky, po pár dňoch, ktoré mi škola doslova nedala spať, môžem prehlásiť, že dnes sa konečne vyspím. Budú mi čoskoro vyberať mandle, tak som sa snažila ponaháňať známky, ale neúspešne.

S neúspechom, ale predsa len spokojná zaspávam dnes večer v posteli, samozrejme, nový článok na blogu nesmie chýbať. Už prešiel viac ako mesiac od poslednej časti Dear Diary a ja nemôžem uveriť, že už je to štvrtý diel. Sú to moje absolútne najobľúbenejšie príspevky, ktoré nie sú nikdy o ničom konkrétnom, mám len možnosť ukázať vám čo som za poslednú dobu robila, prípadne, čo som za poslednú dobu nerobila.

Od posledného príspevku sa toho veľa udialo, tak začnem chronologicky. Hneď prvú fotku som odfotila v milej kaviarni v Dubnici nad Váhom. Človek by ani nepovedal, že aj v malom meste nájdete podnik na takejto úrovni. 


Narodeniny. Konečne som oslávila 17 a môžem hovoriť už aj o nejakom tom pocite ženy (alebo sa skôr tvárim, že poznám ten pocit ženy). Čo lepšie existuje na narodeniny než pizza? Áno, presne tak. 3x pizza!



Najväčším úspechom za posledný mesiac sú určite výsledky. Teším sa z maličkostí, zo známok, zo spoluprác, ktoré sú mi navrhované a hlavne z toho, že mám možnosť sa nejakým smerom vzdelávať. Či už sa učím v škole v lavici alebo doma za počítačom, nemôžem povedať, že ma to nebaví. Frflem, asi ako väčšina študentov, no ľuďom nikdy nevyhoviete, najmä tým náročnejším ako som ja.


Ako to po správnej práci býva, odmena nesmie chýbať. To v kúpeli je soľ do kúpeľa, ktorá ju zafarbila na ružovo. Bohužiaľ som si takýto kúpeľ tento mesiac ale neužila. Dostala som alergickú reakciu, z ktorej som sa spamätávala tri dni, takže predsa len treba poznať svoje limity!


V každom dieli sa s vami delím o môj najobľúbenejší beauty produkt. Opäť je to ceruzka na pery, znova je to ceruzka na pery od Max Factor. Mám rovnakú aj od Essence, ale doporučujem tú od MF, pretože vydrží na perách naozaj dlho a tá farba je, uznajte, nádherná.



Isto o mne viete, že nie som jedna z tých, ktoré sú posadnuté zdravou stravou a cvičením. Nevyhľadávam fastfoody každý deň, ale čína raz za čas neuškodí. A to, že som obrovským milovníkom sushi hádam už dávno viete!



Obvyklé selfies v tomto príspevku budú chýbať. Moja tvár za posledný mesiac nemala čas sa upraviť, lebo chodím neskoro spať a tak aj neskoro vstávam. Aspoň, že šaty robia človeka.



Ďalšou udalosťou, ktorej som sa zúčastnila bola frajerova stužková slávnosť. Bola som na stužkovej už sestre, ale to už bolo veľmi dávno, tak som sa na tú jeho naozaj tešila. A myslím, že si ju všetci naozaj užili.

Neuvedomujem si ani ako rýchlo ten čas plynie. Konečne prichádzam k tomu, na čo väčšina z vás čakala približne dva mesiace. 

GIVEAWAY

Vybrať jedného človeka, ktorého mám potešiť predvianočne bolo naozaj veľmi ťažké. Opäť som to musela nechať na náhodu, lebo ja by som bola najradšej, ak by vyhrali všetci. Víťaz je však len jeden a preto musím zagratulovať   Adi G. z blogu Girl with pink nails   k výhre tajného darčeka. Ak ste zvedaví, čo dostane, nezabudnite sledovať môj blog, pretože behom pár dní to sem určite napíšem. Gratulujem výherkyni a verím, že nabudúce budete mať šťastie viaceré. Možno už čoskoro!

Bari

Komentáre

  1. Super fotky, takéto články milujem! Proste fotky, jedlo, kúsky outfitov a rôzne veci, to je moje! A s chalanom vyzeráte úplne roztomilo :) stužková musela byť skvelá, ja som si svoju riadne užila :)
    Adi gratulujem! Jej komentár vyznieva ako keby si ani nevšimla, že vyhrala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem výherkyni :)
    Krásne fotky a všetko naj k narodeninám dodatočne :)

    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fotky nádherné! hlavně s přítelem:)
    já měla maturitní ples tenhle pátek:3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký článek! Stihla jsi toho za měsíc vážně hodně :) Ten svetřík je krásný, doufám, že si se konečně vyspala, gratuluju k dobrým výsledkům i spoluprácím a přeju všechno nejlepší k narozeninám :)
    A vážně jsem si chvíli myslela, že v té vaně je krev! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkný článek, je vidět, že jsi měla vážne nabitý měsíc:) Fotky se ti taky povedly a článek se dobře četl) Jen tak dál:)

    Adel z adeljulisova.blogspot.cz
    Jak se dostat do vánoční nálady?❄

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára