MY COFFEE SHOP ADDICTION


Poďme si ujasniť nejaké veci hneď na začiatku: nemám rada typickú kávu bez mlieka a hlavne bez cukru. Pre mňa je kávou kokosové latté, jemné, sladké a hlavne také, ktoré mi naservírovali v Urban Space v Bratislave.
Som si istá, že tí, čo bývate v BA ste o Urbane už počuli. Ak nie, tak pravdepodobne nemáte instagram, keďže väčšinou dievčatá pridávajú fotky s kamarátkami a pokrmom práve z tohto miesta. Ja som sa o Urban Space dozvedela tiež vďaka instagramu - videla som fotku lahodnej kávy (=latté) a koláča. Keďže koláče sú tiež mojou slabou stránkou asi ako každého dievčaťa, keď som prechádzala okolo tejto kaviarne v BA, tak som jednoducho musela vstúpiť dnu.

Možno sa vám bude zdať, že toto je prehnaná recenzia na tento podnik. Ale nie, tento príspevok nie je o mojej závislosti latté v Urbane, ale je o mojej závislosti k podobným kaviarniam.
Som naozaj dievča aj do voza aj do koča - môžte ma vziať do baru, dať mi pivo a budem rovnako spokojná ako s koláčom a chutnou kávou v lodičkách ako dáma.

Let's make something clear: I'm not a big fan of a coffee without milk or sugar. For me, the ideal coffee is coconut latté, soft, very sweet just like the one I've had at Urban space in Bratislava.
I'm sure all people from BA know this place. If not, they probably don't have insta. The first time I have ever noticed this coffee shop/book shop was on instagram. One girl posted a photo of her coffee (=latté) and a cake. Because I am a cake maniac I could not resist when I was passing by the Urban Space so I entered in.


Maybe it sounds like a coffee shop review but really it isn't about my addiction to coconut latté in Urban Space but about my addiction to all coffee shops similiar to this one.
I truly am a girl who's ready to go to a bar and drink beer and be as happy as in a nice coffee shop with coffe and cake as a lady.




Opäť niečo iné na mojom blogu. Ak nepoznáte túto kaviareň, tak si do nej určite zájdite. Ak máte pre mňa nejaký skvelý typ na nejakú kaviareň alebo iný podnik, pokojne mi o nej napíšte do komentára. Najlepšie bude, ak tam ponúkajú kokosové latté! :)

Again something new on my blog. If you don't know this place, you're making a huge mistake. If you know any coffee shop I'd like to visit, don't forget to comment below. The best combo for me is a nice coffee shop with coconut latté! :)
Bari

Komentáre

Zverejnenie komentára